Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zotyp

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó néhány hete egy játékot folytatunk a hozzánk érkező vendégekkel pázmándi lakásunkban. Amikor belépnek a társalgó-vendégszobába, először nem is veszik észre a furcsaságot. Amikor kimennek a mosdóba feltűnhet számukra a szokatlan "jelenség". Az ajtón lévő - szokásos -…..
Hosszas töprengés után arra jutottam, hogy egyetlen értelmes dologban értelmes hinni, mégpedig az élet totális értelmetlenségében.Tudnom kéne, hogy miért élek, jó volna reggelenként úgy ébredni, hogy valami távoli cél is lebeg az eseményhorizonton. Legalábbis az uralkodó…..
zotyp 2011.12.17 18:30:08
@Almaleves:
A hozzászólásom nem vitaindító kívánt lenni, inkább csak amolyan félhallgatólagos beleegyezés az írottakba.
A spirál úgy értettem, hogy már nem körforgás van, a vég ill a kezdőpont nem találkozik hanem egymástól eltolódik vagyis nem kezdődik minden előröl, tehát nem fenntartható. Ezért ha választanom kéne akkor inkább maradnék a körforgásban álá „haleledel”. Persze nem választhatok…
Azért van egy olyan érzésem, hogy te már jóval messzebb jársz az emlegetett síkon és már bőven körözöd le a hasonló ihletettségű versenyzőket. De azért ne csak az tartson életben, hogy megleld a fényt az alagút végén.
Minél többen teszik fel a kérdést, hogy mi az élet értelme az is csak azt mutatja, hogy milyen a helyzet körülöttünk. Ettől függetlenül ha meglesz mindenképp szólj! etibor hozzászólására is reagálva: akkor majd megcáfolom:D