Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robina

84 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egyik kedves olvasóm ajánlotta figyelmembe Kristian Schuller képeit - ezúton is köszönöm Niki :) És milyen jól tette! Azonnal lenyűgözött! Gyönyörű, különleges képek, stílusa néhány fotó után felismerhető és jól meghatározható. Imádom, ahogy a szebbnél szebb…..
Hiába, a válság utórezgései még a szerelmeseket sem kíméli, ezért elő kell venni a Gazdálkodj okosan!-t a szekrényből. Az első probléma a közösen használt kéró elválás utáni elosztása, majd jön a többi kérdőjel is. Ráadásul a lány otthonról hozza a hibás példát,…..
robina 2011.11.18 14:55:41
@JOKKA21: nalátod a trabin nem is lenne akkora veszekedés. egyébként az idézet egy teoretikus feltételezés, és semmilyen konkrét földrajzi vagy időszaki vonatkozást nem tartalmaz.
Már a 2006-os önkormányzati választás utáni, 2010-ben súlyosbodott színházi kinevezésekkor elkezdtem gyűjteni az adatokat a színházigazgatók kinevezéseiről. Aztán a VI-os kategória körüli Vidnyánszky-haláltánc után belekezdtem egy posztba a színházi kultúra és a…..
Tisztelt Címzett!   Én is el szeretném mondani egy furcsa történetemet. Idén március 14-én sajnos olyan erős influenza kapott el, hogy a párom kíséretében fel kellett keresnünk a helyileg illetékes orvosi ügyeletet. A rendelőben többen várakoztak, szép lassan kivártuk a…..
robina 2011.05.09 11:42:59
akik nem értik, miért írnak, vagy javasolnak gyógyszert influenzás betegeknek (bár amúgy ez pofonegyszerű, nemtom, hogy miért nem bírjátok beírni a gugliba): a felsőlégúti vírusos influenza szövődményeként baktériumok telepedhetnek meg a garatban, és ez rendszeresen megtörténik (ez az a szakasz, mikor a beteg köhög, folyik az orra, bedagad a nyaka, stb), és a betegség ezen része jóval tovább tart mint maga a vírus legyőzése, ami egyébként befejezettnek tekinthető a láz elmúltával.
biztos ti is voltatok már betegek, és tapasztaltátok, hogy a köhögés-tüsszögés, taknyosság akár még hetekig is eltarthat.
ezt megelőzendő nagyon praktikus az első tünetek megjelenésével párhuzamosan alkalmazni többek közt a bioparox nevű külsőleges antibiotikum készítményt (inhalációs, nem kerül a véráramba, csak a garat felületén hat), ami extrém módon hatásos, ha idejében megkezdik a használatát, komoly szövődmények előzhet meg.
nagyon hasznos sima megfázásnál, illetve bakteriális eredetű mandulagyulladásnál is.
olyan mellékhatásai, mint a tablettás antibiotikumnál egyáltalán nincsenek, mivel - még egyszer leírom - csak külsőleg, a garat felületén, a fertőzött részen pusztítja el a mikróbákat.
ez pl 2300 ft, esetleg még egy torokfertőtlenítő tabletta, vagy köhögéscsillapító kapszula, és simán kijön a 2700. még olcsón meg is úszta.
a megelőzés nagyon fontos, betegnek lenni drágább!
ez.jazz. Ki szeretne énekelni? 2011.03.03 15:12:00
Örömmel jelentjük, mostantól lehet jelentkezni kórustagnak! Olyanokat várunk, akik kitartóak, ráérnek heti két próbára, szeretik a jazzt és a spirituálékat, és mindezt nem félnek igényesen művelni. Nem kell profinak lenni, de legyél lelkes, és az sem árt, ha zeneileg némileg…..
Elöljáróban, orvos vagyok több mint 30 éves kórházi gyakorlattal,karácsonyi és minden elképzelhető más ügyeletekkel a hátam mögött, tehát nagyjából tudom mikor miért és mire mennyit kell várni, sokszor mi miért történik egy kórházban úgy, ahogy történik, ami talán egy…..
Nagy betűs szerelem, amit megint mi tesz tönkre: az internet meg a hülye fotók. dec 24 @ 400 Kedves Szerkesztő!   Hosszú hezitálás után mégis szeretném, ha megjelenne a sztori. Előre köszi.   'Hogy miért írom azt a levelet??? Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!!! Ez…..
ez.jazz. Képek a tévéből 2010.12.16 19:48:00
”Képes vagyok arra, hogy a választást én hozzam meg és a helyes irányba haladjak. Ha ezt gyakorlom az életemben, akkor tisztelni fogom önmagamat. Mert önmagunk tisztelete nélkül nincs boldog kapcsolat sem” – ezúttal egy filozófiai módszertant kaptunk, melyben a lány…..
A Sziget Fesztiválon és a 14. Európai Szkeptikus Kongresszuson is bemutattuk alábbi plakátunkat. A megtekintéshez ajánlott a Fullscreen nézet és a nagyítás/kicsinyítés gombok használata. Svindli termékek és szolgáltatások  ..
robina 2010.10.07 15:47:26
@hmmmmmmmm: feldmárnak meg legalább annyi vitatott elmélete van, mint amennyire elismert. a logikád alapján tehát mehet a levesbe.
robina 2010.10.07 16:23:21
@hmmmmmmmm: téged meg nem kötelez ide jön, és kötözködni. vagy ha ide akarsz jönni, akkor ne hányd az itteniek szemére, hogy nem hagynak téged békén. mégis, miért hagynák szó nélkül, ha valaki - szerintük - hülyeséget beszél egy olyan helyen, ahol ők vannak otthon?
ha nem tetszik, hogy más meg mást gondol, akkor maradj meg a saját magad társaságának.
Kedves Blog! Rövid leszek: Én fél évet voltam kint mérnökként, egy magyar származású, magát nagy magyarnak valló “úriember” üzemében. Biorobotként, napi 11,5 órát töltöttünk a cégnél. Ami bent volt: újjlenyomatleolvasó, kamerák(wc kivételével mindenhol),…..
robina 2010.10.06 12:03:06
@sarius: kevesen tudják, hogy az érkezés, távozás, ebédidő, pihenő mind benne van a 8 órás munkaidőben. ezt ledolgoztatni becsapás és embertelenség.
igen! rossz dolgot csináltam! sajnos! tegnap anyuci kivitt sétálni, de nagyon fáztam, így kengurucicázhattam a pólójában. annyira, de annyira bújtam hozzá, hogy a hátsó lábammal megkarmoltam. nem is lenne ezzel még semmi nagy baj, de egy anyajegyét találtam el! és még ma is…..
amcsika the only one újra pesten! 2010.09.05 16:28:00
igen igen!! újra pesten vagyok! megfogtam anyuci grabancát, és felhoztam pestre! ... vagy fordítva? =*_*= kezdem inkább előről: anyuci lejött siófokra a nagyiékhoz még pénteken, hogy meglátogasson minket! nagyon jó volt újra látni! azt mondta, hogy már sokkal több ideje lesz rám,…..
Képzeljétek, ma végre nincs az a rettenetes hőség, és a nagyim magával vitt a kertbe. Sőt, azt mondta, már sokat voltam ott pórázon és madzagon, meg egyébként sincs semmi dolga, csak kukoricát és hagymát szed, elenged, hogy teljesen egyedül baktassak, amerre akarok. Hááááát,…..
husserlsite Mire jó a filozófia? 2010.04.26 19:25:00
 A filozófia hasznáról és káráról.  Mire jó a filozófia?  Röviden: mindenre és semmire. Mit csinálnak ma a filozófusok? Leginkább már jobb létre szenderült filozófusok műveiről és gondolatairól írnak és beszélnek.  Mit csináltak…..
anyuci meglátogatott vasárnap! annyira de annyira jó volt! sok simizést kaptam!!! jójó, azért volt rossz dolog is.... levágták a körmömet!! anyuci szeretett volna haza vinni, de a nagyi megkérte, hogy még egy kicsit maradjak. lehet, hogy még nincs kész az új…..
amcsika the only one régen... 2010.02.14 17:03:47
óóóó, annyira, de annyira sajnálom!! NAGYON RÉGEN NEM JELENTKEZTEM! még mindig nagyiéknál vagyok. anyuci haza szeretett volna vinni, de a nagyi azt mondta, hogy nagyon hideg van egy kiscica hurcoláshoz. lefagyna a farkincám! így még mindig siófokon vagyok. képzeljétek, még a tatám…..
Bodza képét Attilától kaptuk. Elmondása szerint Bodza talált kutya, és immár hat éve boldogítják egymást. Annyit talán elmondhatunk, hogy - a kutyákhoz méltóan - nézni, azt tud...
Tegnap lezárult a modernkori televíziós tehetség-kutatás egy újabb epizódja. A Csillag születik második szériájának győztese ismét kicsit az előzőre hajazóan inkább érzelmi alapon döntődött el. Sőt, az a kényszerképzet is felmerül az emberben, hogy a közönségnek kurvára…..
Elcsíptünk egy aranyos képet, ami komoly bizonyítékként szolgál. Van barátság a a cica és a csincsilla közt!..
Cser-Palkovics András a Fidesz nevében már megint azzal próbálja mentegetni a pártja cinkos hallgatását Molnár Oszkár ügyében, hogy Gyurcsányra és rám mutogat. Bár megtisztelő egy mondatban szerepelni Gyurcsány Ferenccel, valahogy mégis véget kell vetni Cser-Palkovics…..
Kedves Biciklisek! Úgy érzem, itt az ideje, hogy a jogaitok mellett a kötelességeitekről is szót ejtstünk. Tehát: Legyetek szívesek tudomásul venni, hogy bizonyos írott és íratlan szabályok rátok is vonatkoznak. Úgy mint: Ha forgalomban biciklizel, neked is be KELL tartanod a…..
A Schönbrunni Állatkert jegesmedvéje sem kevésbé cuki, mint berlini rokona. Szívesen bohóckodik a labdáival a vendégek nagy örömére. Vajon melyik kép a legcukibb?..
Kifejezetten a cukiság-olvasók számára készítettem felvételt Knutról, a Berlini Állatkert híres-neves lakójáról. Talán csak az volt a furcsa, hogy Knut külön él a többi jegesmedvétől, de mivel első látásra, legalábbis a laikus számára ugyanolyanok, lehet, hogy időnként…..