Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.horvath.bela

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem volt szükség pinára a minőségi népszórakoztatáshoz: a Naplóban Sváby műsorvezető kérdezés helyett hebegett és hillerebb volt Lendvay Ildikónál, miközben Orbán diadalmas ellentámadásba lendült. Olvasson az év vicces interjújáról, ahol hangosan zörgött a tévékettős…..
dr.horvath.bela 2006.09.25 08:16:07
A zavargások legjobb poénjára négy napot kellett várni. Innen nincs tovább, persze Toroczkai László még végigfuthat tüllszoknyában a Körúton a rohamosztag elől menekülve. Császár Attila az imént élő adásban odarohant egy autóhoz, hogy a bent ülőktől számon…..
Amikor megláttuk, hogy a HírTv előzékenyen kipixelezi archív felvételein azokat a vandálokat, akik sörösüvegnél nagyobb méretű tárgyakat dobálnak, rögtön arra gondoltunk, hogy a csatorna talán a forradalmárok névtelenségét védi. Az igyekezetet már akkor sem értettük, mivel…..
Tök szép emberi érzelem a szeretet, ami tudvalevőleg mindent legyőz, F. Sándor esetében például az újságírószerű viselkedés utolsó nyomait is. Micsoda igazságtalanság, hogy mindig a Hír Tv-t nézem, amikor nem személyesen katasztrófaturistáskodom, forduljunk más csatornák…..