Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TieFighter

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A '90-es évek közepén nehézkesen indult be a lakossági filmforgalmazás hazánkban. A kölcsönzők uralta, sokáig gond nélkül másolható videókazetták korában eleinte kevesen láttak fantáziát abban, hogy megvásárolhatóvá tegyék a filmeket, de a plázák ugrásszerű elterjedése és a házimozi rendszerek…..
Stanley Kubrick notórius hírnévre tett szert azzal, hogy a végletekig hajlandó volt elmenni a tökéletességre való törekvésben. A cél érdekében nem számított se az idő, se az, hogy ki megy rá esetleg idegileg. Arthur Schnitzler regényének jogait még a '60-as években vette meg, de csak három…..
TieFighter 2019.11.23 09:34:11
@Ződ2000: A Salo randifilmnek? Hát... lehet, hogy utána érdekesen és izgalmasan telt el az említett hölgy és a "préda" hétvégéje :)

Egyébként nekem elsőre is tetszett a Tágra zárt szemek, még ha ott és akkor nem is értettem minden mozzanatát: a figyelmem nagyobb részét a leányzóra fordítottam. Neki nem igazán jött be a film, de azért később a parkban az őszi hideg ellenére is melegséggel töltötte el néhány jelenet megidézése, ahogy engem is. Közösen sikerült legyűrnünk a novemberi hideget :)
A számítógépes effektek gyorsuló iramú térnyerésével az egykoron oly divatos katasztrófafilmek is visszatérhettek a mozikba. A Twister hatalmas sikere után megállíthatatlanul beindult a dömping. Hirtelen megszaporodtak a rivális produkciók, melyek versenyt futottak egymással ugyanannak a…..
Vajna András, vagyis Andy Vajna egyike volt azon sokaknak, akik '56-ban kivándoroltak és azon keveseknek, akik odakint meg is csinálták a szerencséjüket. Vajna és a libanoni Mario Kassar által alapított Carolco kis forgalmazóból rekordköltségvetésű akciófilmeket gyártó óriássá nőtte ki magát a…..
A friss ötlet olyan egy ritka madár volt már a '80-as években is, hogy, ha felütötte a fejét egy, arra mindjárt többen is ráugrottak. Mikor valakinek az eszébe jutott, hogy a tenger mélye egy kiaknázatlan terület a mozivásznon, egyszerre három produkció is versenyt futott egymással, hogy filmet…..
Természetesen a Fox sem akar kimaradni a stúdiók közötti 2015-ös megabunyóból, melynek valószínűleg legalább olyan súlyos áldozatai lesznek, mint gigászi győztesei, így aztán megszórta filmekkel azt az évet, amely minden bizonnyal fordulópont lesz Hollywood életében. Ezek…..
Gyulus szerint nem kizárt, hogy a teljes idei Bluray-szériára ráült valaki az Intercom központi raktárában, mert neki mostanában sorozatosan sérült fémtok jutott. Mentsék meg a bádogdobozokat, töltsenek le legálisan mindent, ha már úgyis fizetjük a jogdíjat minden…..
TieFighter 2013.11.12 19:50:51
@Rosszindulatú Vászka: Ha végigolvasod Gyulus levelét, láthatod, hogy nem az első eset, hogy selejtet, vagy ahogy te fogalmazol "kishibás" terméket kapott és senki sem igényel külön elbánást, mint ahogy gondolom te sem reklamálnál, ha a vadonatúj autódon horpadást találnál.
TieFighter 2013.11.12 20:11:03
@Rosszindulatú Vászka: Vonjon le ezret és nem árt, ha saját magától is levon ugyanennyit, ha egy egyszerű ebengubára futja válaszként a konkrét példára :)
TieFighter 2013.11.12 20:40:00
@biorobot (gyönyörű metálkék): "Azóta eltelt több mint 30 év, és nem változott semmi" - ez a varázsmondat. Többé-kevésbé én is ezt a hozzáállást tapasztalom, tisztelet a kivételnek. Megy az ipari méretű szarakodás, ha kifogásolható árucikkbe botlik az ember és szóvá meri tenni. Amúgy a Sabotage atom! :)