Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rasszista eszkimó (törölt)

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KatPol Blog [KNN] Gáza II. 2012.11.17 10:30:00
"It is important to understand one simple point: there is no moral symmetry between the terrorists in Gaza and Israel" Benyamin Netanyahu Ismét "eszkalálódik" a helyzet a Gáza-övezetben, ami annyit jelent, hogy felizzik a parázs a világ leghíresebb "fake war" jellegű konfliktusában.…..
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.20 13:02:48
@vladimir0370:

"Pontosan arrol van szo, hogy Izrael nem alkalmas a szomszedaival bekeben egyutt elni,..."

Aha ertem! Kar, hogy a kedves szomszedok robbantottak ki a haborut. Vilagos. Vedekezzenek ok, nehogy a masiknak kelljen.
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.20 13:05:58
@Rasszista eszkimó:

"Vedekezzenek ok, nehogy a masiknak kelljen."

A vadakkal szemben.
(Ha esetleg nem volt egyertelmu)
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.20 13:09:29
@vladimir0370: Amugy ha a te logikadat kovetjuk, a szlovak kormany magyarellenes intezkedeseire is lehetne az a valasz, hogy a magyarok nem tudnak egyutt elni a szomszedaikkal. Persze, vedekezzenek a magyarok.
Egy nyughatatlan, állandóan kereső ember írta a mai posztot, aki élt már Londonban, Madridban, aztán hazahúzta a szíve Magyarországra, de kis idő múltán megint felkerekedett. P.A. történetét igazán jól talán a következő mondata foglalja össze: „próbálok a jelenben élni,…..
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.19 15:35:34
@GolyofogoToni:

A csaladalapitas is a tapasztalat resze.
2007. márciusában jelent meg Publius Hungaricus írása az Index Vélemény rovatában, és ugyanazon év novemberében - szinte napra öt éve - folytatása került ki a hírportálra. Az írások súlyos kritikát mondtak a magyar politikai és társadalmi elit teljesítményéről. A reakciók…..
A második világháború végső napjaiban amerikai katonák több száz német hadifoglyot végeztek ki a dachaui koncentrációs tábor felszabadításakor. Nem a megszokott könnyedebb blogbejegyzés, szigorúan csak a történteket leírva.     De ha veszedelem történik:…..
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.16 18:31:15
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Mi a becsuletes neved? Hisham Qandil?
Csak, hogy tudjad, Izrael nem ok nelkul keszul lerohanni Gazat, hanem onvedelembol. Tudiillik, a palesztin nemzeti sport az Izrael bombazas.
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.16 23:05:45
@==T==:

Te figyelj! Ez nem a Hamasz weboldalanak a foruma.

Ugy tunik bemagoltad az Izrael-uszito propagandat, hogy aztan legyen, hol bebofognod egy ilyen hazugsagot, mint az, hogy etnikai tisztogatasokat vegeztek. Miert nem nacizod le oket mindjart? Fogalmad sincs mirol beszelsz. Csak szolok, hogy Izrael nepessegenek kb a 20%-a arab. A nagy etnikai tisztotagatasok kozben roluk elfeledkeztek??? Vagy elbujtak az agy ala, vagy be a szekrenybe, amig az izraeliek tisztogattak? Na erre mar nincsen kesz valaszod mi nagyokos?
Igencsak egzotikus országba vezet ma utunk, még akkor is, ha ez az ország Európában van, valahogy mégis keveset tudunk róla, leszámítva a jó öreg sztereotípiákat. Albánia az úti cél, nagyon sok minden kiderül, például hogy miként lehet helyes például az a mondat: „ott megy…..
 Az elnöki konzultáció folytatódik. Kiderül, hogy Vona Gábor nem kesztyűzik velem, a Fidesz egyenlő Orbánnal és a maffia módszerekkel. Mit lehet tanulni Amerikától? Hogyan kéne kipucolni a szart? Előkerülnek a nyugdíjasok is, aztán az elnök mond egy mesét a magyarokról, az…..
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.16 12:06:59
Bayer Zsolt: „A tömeg” című írásának ez az első mondata is már finom kis hazugság, miszerint Papcsák Ferenc zuglói polgármester feljelentette az őt rágalmazó „kommentelőket”. Ugyanis nem a rágalmazókat jelentette fel, hanem a becsületsértőket. A kettő között igenis…..
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.15 11:50:32
@John Doe3:

Nezd! Ez csak ilyen jogi szajkarate, szofosas. A jog es az igazsag neha nagyon messze all egymastol. Maradjunk a jozan paraszti esznel.

Teny az, ami igaz, vagy minden korulmenyek kozott bizonyos, a dolgok valos allapotat tukrozi. Attol, hogy valaki tenykent kezel egy valotlansagot, attol az meg nem lesz teny. Tehat en hiaba vagyok meggyozodve rola, hogy letezik kor alaku negyzet, az igazsag fuggetlen attol, hogy mi mit gondolunk rola. Csak ismetelni tudom onmagamat, a valotlan teny az egy ellentmondas, olyan, mintha azt mondanad: hazas agglegeny.
Kormányprogramnak kevés, kampányprogramnak nagyon is sok az, amit az Együtt 2014 elvi, erkölcsi alapvetései címen adtak közre ma este. De még ha nem is a legnagyobb retorikai bravúr, mindenképp izgalmas olvasmány azoknak, akik kíváncsiak arra, mit is kezdene az országgal az a…..
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.15 00:59:59
Reckl Amál blogja Sorok között 2012.11.13 22:09:46
Már nemcsak a politikai közélet rezonál az Együtt 2014 nevű választási mozgalomra, hanem a változás szele beszüremkedett más alrendszerek szövedékébe is. A Színes RTV című tv-műsorújság 47. heti számában például a horoszkóp rovatba rejtették a változás iránti…..
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.14 12:37:10
@is:

"Sok településen csak egyházi iskola maradt, a gyereket oda kell járatni, és ha jót akarsz, hittanra kell beíratni."

Meg is lepne, ha egy egyhazi iskolaban nem lenne kotelezo a hittan. Ezzel az erovel azon is fennakadhatnal, hogy egy focimeccsen miert kotelezo a labda? Az, hogy vannak telepulesek, ahol csak egyhazi iskola van, az egy szerencsetlen mellekkorulmeny, de kenyszeritve senki nincsen.

"A KDNP most nyújtott be egy törvénymódosítási javaslatot, hogy ne számítson családnak, aki nincs összeházasodva (heterok sem)."

Bocs, ez hogy kenyszeriti rad a kereszteny vallast? Muszlimok, ateistak nem hazasodhatnak?
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.14 14:28:31
@sivatagi n.:

Na! Megerkezett a masik hulye is.
Fél éve egy ilyen hír még csak valamilyen Horthy-szobor miatti tüntetés tudósításának egyik erőltetett mondata lett volna, de az élet úgy hozta, hogy a Szegedi Csanád zsidó lett, és ez nemcsak a Jobbikban, hanem Dániel Péter mindennapjaiban is változást hozott. Sokat idézik azt…..
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.13 16:19:09
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.07 11:59:53
@Gábor (Gee Halen): Nagyon jo! :)
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.07 12:07:52
Az a baj, hogy az emberiség történetén végig húzódó és napjainkban is mindenhol érzékelhető jelenség kapcsán, a rohadék nácik, ócska módon „cigányozni” kezdenek. Az a baj. Bizony, a családtagok közötti szex nem a beteg romák specifikuma és fordítva, a jelenség létezik…..
London nagyon kemény, óriási a verseny, de ha van megfelelő tapasztalatod, és több nyelvet is beszélsz, akkor simán boldogulhatsz – állítja mai szerzőnk, aki nem muszájból költözött a brit fővárosba, hanem az egyszerűbb, izgalmasabb, változatosabb, kiegyensúlyozottabb…..
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.05 13:05:56
@Étteremkritikus:

"Diákoknak tényleg rossz a kajára futja, de szerinted véletlenül van Londonban 55 Michelin csillagos étterem?"

Nem, nem veletlenul, hanem azert, mert az angol sznoberia tokeletes taptalaj a sznob ettermek szamara, tisztelet a kivetelnek. Az angolok elajulnak mindentol ami francia vagy francia eredetu. Par eve engem is elkapott a Michelin sznoberia sodra, de szerencsere eleg hamar kigyogyultam belole :)

Visszataszito az a lagy eroszak, amivel az emberekbe sulykoljak, hogy az az etterem, amely nem szerepel a Michelin etteremkalauz ajanlasaban, mar emlitesre sem melto. Micsoda baromsag. Kozben egy-ket etterem a vendegeken kiserletezik, ugy is nez ki a konyha, mint egy kutatolabor vagy egy urhajo. A tanyeron meg ott van ket kocka, harom pont, egy voros csik, megszorva vulkanhamuval, es nezel ki a fejedbol, hogy en nyulat rendeltem, ez micsoda vaze, valami rossz vicc? A sok sznob meg orgazmus kozeli allapotban van, hogy ilyet meg nem evett, mikozben alig varja, hogy vege legyen az ebednek vagy a vacsoranak, es utkozben hazafele bevagjon egy falafelt, mert korog a gyomra. Mondom, tisztelet a kivetelnek, vannak kozottuk olyanok, akik tenyleg oszinten csinaljak, nem azert, hogy benne legyenek egy piros francia konyvben! Nehogy mar a Michelin legyen a gasztronomia Keresztelo Janosa!

Amugy Londonban -es ez az egyik pozitivuma a varosnak- keves penzbol is lehet jokat enni, ugyhogy rossz a sznob dumad, hogy diakoknak csak szarra futja. Egyaltalan nem. Tele van jobbnal-jobb csaladi ettermekkel, nemzetisegi konyhakkal a varos, csak a diaknak nem feltetlenul van ideje arra, hogy felkutassa ezeket a helyeket, a sznob pedig nem ul be oda, mert nincsen mereven hajlongo, feher kesztyus felszolgalo, meg draga terito, meg Riedel, meg tularazott francia borlista.
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.05 14:30:50
@Étteremkritikus:

Egyetertek, hogy nem rossz az angol kaja. Sot ellenkezoleg!
A fish & chips sztereotipia pedig mar lejart lemez, unom, hogy mindenki azzal azonositja Angliat.

Voltam, ettem Michelin csillagos ettermekben, es vannak szakacs ismeroseim is akik dolgoznak csillagos ettermekben. A legtobbjukre sajnos a hideg, kimert profizmus a jellemzo. De mint azt irtam is, vannak kivetelek. Nem feltetlenul utasitok el egy ettermet csak azert mert Michelin csillagos, de tobb a fustje, mint a langja. Amugy ne erolkodj, unom mar ezeket az etterem blogokat, meg az onjelolt etteremkritikusokat is, rajtad is erzem az eroszakos meggyozes, az eroszakos terites szandekat, ami annyira jellemzo a blogokon. Nem onmagaval a Michelinnel van problemam, hanem a korulotte kialakult sznoberiaval. Mindegy hagyjuk, mar igy is tobb idot szenteltem erre, mint kellene. Nekem erre nincsen tobb idom! Tovabbi jo napot!
Határátkelő Ingázni Ausztriába 2012.10.15 06:53:00
Bevallom, mindig örömmel tölt el, amikor a kommenteken keresztül megismert olvasók (ha nem nagy merészség, akkor: virtuális ismerősök) billentyűzetet ragadnak és megosztják a maguk történetét. Ezért is örültem Nyulz of the World itt következő írásának. Utána meg jöhet az…..
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.03 21:26:55
Japánba látogatunk ezzel a poszttal, méghozzá tableno vezetésével, akinek kalandjai első részét olvashatjátok az alábbiakban. Felhívnánk a figyelmet a un-ortodox (elnézést...) megoldásra, mellyel kijutott Tokióba. „Szóval az úgy volt, hogy 2002-ben mindenből elegem lett. Na…..
A mai poszt érdekes körülmények között született. Nemrégiben kaptam ugyanis egy levelet a szerzőjétől, melyben viszonylag markánsan kifejezte nemtetszését a blog tematikájával, illetve üzenetével kapcsolatban. Válaszul én megkértem (miként ezt minden esetben teszem), hogy írja…..
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.03 13:50:17
@NIKI LAURA:

Vannak meg ilyen bugyuta kozhelyeid, hogy "birka nep a magyar"? Ha igen, akkor szolj, gyorsan keszitek pattogatott kukoricat.
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.03 14:38:48
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Azert ritkan olvasni olyan hozzaszolast, amibol ennyire sut a sajat honfitars iranti undor es megvetes.

Az nyilvan termeszetes, hogy senkinek sem art, ha vilagot lat, megismerkedik mas kulturakkal, nyelveket tanul, de az tobb mint aggaszto, hogy tomegevel hagyjak el tettrekesz, eleteros fiatalok az orszagot es nem is tervezik, hogy visszakoltozzenek. Aki ezt pozitivnak tartja, es aki szerint ez hosszu tavon az orszag javat szolgalja, annak az agya helyen valoszinuleg bugyantott tojas van.

Ami pedig a mucsai bunkozasodat illeti, a jo oreganyad, -aki nem nevelt meg teged rendesen- az az elmaradott mucsai bunko! Csodalkozom, hogy ezt eddig itt senki nem kerte meg ki maganak, hat en megteszem helyettuk is. Nyugodtan haborodjal csak fel, azt kapod csak vissza ami jar neked, es azt hiszem meg meltanyos is voltam veled szemben, mert egy pofont siman megerdemelnel (termeszetesen a jobbito szandektol vezerelve).

Remelem szemelyes voltam.
Ajanlom magamat.
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.03 14:47:58
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Arrol mar nem is beszelve, hogy valami iszonyu perverznek kell ahhoz lenni, hogy valaki annak oruljon, hogy egyre szarabb a helyzet Magyarorszagon.
Pacific Time Enni Tajvanon 2012.11.02 15:30:14
  Csakúgy mint Kínában Talán nem meglepő, hogy Tajvanon kínai a konyha. Rengeteg étterem van, úton-útfélen, főleg kifőzdék, pár asztallal, ahol gyorsan összeütnek egy sült rizst vagy szeletelnek egy párat a kirakatban lógó kacsából.  Vagy olyan, hogy csak ebéd…..
Mai történetünk kezdetén az ezerkilencszáztízes évek elején járunk. Salvatore Luciana még csak egy utcagyerek, aki a környékbeli zsidó iskolákba járó gyerekektől szed heti 10 cent "védelmi pénzt", hogy garantálja biztonságukat a környékbeli olasz és ír bandák…..
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.11.03 02:06:58
Határátkelő Is real 2012.10.31 06:59:00
Mindenkinek van véleménye róla, de kevesen ismerik. Bár ezt elég sok mindenről elmondhatjuk, ebben az esetben Izraelről van szó. Éva posztjából (eddigi két írása itt és itt olvasható) kiderül, hogy egy átlaglakás megvásárlásához 130 havi átlagjövedelem szükséges, a 3…..
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.10.29 14:59:04
@Balibgeczyk: Az a baj, hogy 22 eve asnak Magyarorszagon kertet, es az osszes kerteszrol kiderult, hogy kokler, es azota kinottek a husevo viragok, es a gaz.
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.10.29 15:01:02
@Remegő kezű agysebész: A valaszom Magyarorszag felviragoztatasara vonatkozott, ha esetleg nem lenne egyertelmu.
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.10.29 16:00:24
@ByA: Persze! Koltoi kerdes volt arra vonatkozoan, hogy szerintem az igazi demokracia sokkal jobb, mint a hamis, ami nalunk van.
Fincsa-nindzsa Creme Brulée 2014.10.09 08:00:00
Életemben először, ámde nem utoljára a főzőtanfolyamon készítettem és ettem creme brulée-t. Szerinte, ez az egyik legfinomabb, amit valaha is ettem, minden túlzás nélkül. Egy igazi remek, ami nagy odafigyelést érdemel és csodálatos szufléformákat :) Nem épp a…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.10.28 01:13:10
@TommyGun77:

@BrickTop:

@E-Sz-A:

Letezik olyan szabaly valahol, hogy aki elmegy otthonrol az nem beszelhet a magyarorszagi helyzetrol? Nevetseges ez a sok ingerult, rosszindulatu beszolas, illik is arra, amirol a szerzo ir:

"Én ezt inkább úgy mondanám, dühös, frusztrált. Mindenki frusztrált, van, aki azért, mert ilyen a természete, mások meg azért, mert az előző típus idegesíti. A kilátástalan helyzetek, vagy akár csak nehezen belátható következményekkel járó dolgok fölszaporodása az életünkben frusztrációt okoz."

Teljesen igaza van.
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.10.28 01:20:51
@pimpalini:

"Vagyis a saját nyakadba zúdul annak a fekáliának egy része, amit éppen átkozol."

Ha nem szereted, hogy zudul a fekalia, akkor azt javaslom, hogy ne zuditsd! Vagy ne itt! Mondjuk egy lakatlan bolygon! Es vidd magaddal a haverjaidat is, akik mast sem tudnak, csak vinnyogni, meg rombolni.
Rasszista eszkimó (törölt) 2012.10.29 11:57:41
@csokiájsz:

Tennenek ok, de olyankor mindig jon valaki hozzad hasonlo, aki rajuk szol, hogy "te csak ne ugraljal, allj szepen vissza a sorba!"

Ekozben ti csak fetrengetek a sarban, es ugy tunik jol is erzitek magatokat. El sem tudom mondani, mennyire megvetem a fajtadat!
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..