Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uborkalepke

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olimpiai aranyérmes magyar úszónő, Risztov Éva húzza ősztől a Vöcsök II. szárnyashajót. A MAHART külön sajtótájékoztatón számolt be a részletekről. „A Vöcsök régi, lassú és szovjet. Ezzel szemben Évike fiatal, gyors és magyar, viszont nem fér el benne 120 utas,…..
A milliomos playboy megunta, hogy állandóan összekeverik a friss olimpiai bajnok tornásszal, így inkább lecseréli vezetéknevét. Korábban a tornász Berki törte a fejét névváltoztatáson, majd menedzsere arra kérte a szurkolókat, találjanak ki valamilyen becenevet Krisztiánnak,…..
uborkalepke 2012.08.07 06:51:16
@emberbarát:
zs.dózni ősi oláh szokás
2010, Európa-bajnokság, Zágráb Az olimpia utáni 2009-es római vb úgy sikerült, mint a 2001-es fukuokai Sydney után: 5. helyen zártunk. Akár ez jó ómen is lehet a sanghaji vb előtt, de a legjobb jelt a tavalyi zágrábi Eb-n láthattuk. Ugyan érem nélkül, a negyedik helyen…..
uborkalepke 2012.07.06 19:55:38
Kedves amerikai Barátaim! Segítség. Segítség. Help, help, vagy hogy mondják felétek. Bocsássatok meg, de az újfidesz után nehezen habla ingléz, úgyhogy azon  a nyelven folytatom amit Smit Páll is megért. Szóval az van drága aranyos mackótestvérek, hogy úgy el vagytok ezzel az…..
LifeTILT Bitch-Air A kurva járat 2011.05.09 03:15:00
  Most hétvégén egy legénybúcsúban volt szerencsém részt venni. Egy főiskolai haverom ugyanis úgy döntött, becsukja a szemét és beleugrik abba a szakadékba, aminek az alján a házasság intézményének sziklái várják. Ezek a sziklák előbb vagy utóbb, de szét fogják zúzni…..
Az urnák továbbra is nyitva állnak, jövő hét szerdáig várjuk a szavazatokat!Minden évjárat és minden Művelt Alkoholista szavazás legalább egy kicsit más. Idén is megpróbáljuk és megkérjük a Kedves Olvasót, hogy válasszuk meg együtt az év borászát és az év legjobb borait.…..
uborkalepke 2011.12.16 10:58:52