Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fehérlofia

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy késéssel, de annál részletesebben próbálok meg beszámolni a VinCE-n megtartott Gary Vaynerchuck (GV) szemináriumról. Emlékeztetőül a téma: sikeresek lehetnek-e Közép-Európa borai a nemzetközi borpiacokon? A borvilág fenegyerekeként számon tartott GV-ot „professzionálisnak” és „életszerűnek”…..
Piroslap Egy tűzoltó levele 2011.05.18 13:17:00
Harcolnak a tűzoltók és rendőrök. Pontosan miért, talán ez a nyílt levél fogalmazza meg a legjobban, amit egy hivatásos tűzoltó írt, íme: Eddigi rövid életem során nem gondoltam volna, hogy valamilyen módon papírra vetem a gondolataim, esetleg gondjaim. Kissé még most az…..
fehérlofia 2011.12.16 05:07:02
Emberek..
Tényleg egy sehová sem vezető vita zajlik itt.
Mind Magyarok vagyunk s mind keményen dolgozunk. Miért? Hogy családot alapítsunk, hogy szabadon éljünk. Ez mára álommá vált.

Sajnos szeretett hazánkat gyarmati sorba fogják taszítani azok, akik a világgazdaságban "vásárlási helyzetet teremtettek" az úgynevezett gazdasági válsággal..
Ők nagyon jól gondolkodnak s földjeinket megvásárolták, hogy azt kiaknázzák maguknak s, ami alatta van, azt kitermeljék. Manapság ez még termény, némi ásványkincs, de a víz a legfontosabb..
Az Euro zóna össze fog omlani, ez tisztán látszik..
<=r>
player.vimeo.com/video/32190261?autoplay=1&lt;=r&gt;

Ezek után nem sok jövő vár ránk, ha nem fogunk össze valahogyan fő hitelezőnk ellen, akinek sohasem fogjuk tudni visszafizetni a hiteleket.
Azon kellene ötletelni, hogy hogyan szerezzük vissza az álmunkat vagy a nem létező s sohasem létezett szabadságunkat szeretett hazánkban...
Nehéz nagyon ez a kor, s akik azt mondják egyszer majd jobb lesz, s visszakapjátok a 13. havi fizut s a többit, azok hazudnak..Innentől minden meg fog változni.
www.youtube.com/watch?v=qBNloKLZVNE&feature=related

Senki nem tud nekunk s - a videobol is latszik - nem akarnak segíteni, csak megvasarolni..
Várom a kedves hozzászólásokat..
(ne feledjétek: senkit nem akarok megbántani, mert büszke vagyok minden dolgozó emberre, aki ma el tudja látni a feladatát s a családját)

Egy kétkedő