Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nGel

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ősszel kerül adásba a BSG újabb, és egyelőre úgy tűnik, sajnos utolsó kiadása (a Capricát leszámítva), a The Plan című tévéfilm, melyet Edward James Olmos rendezett, és az eredeti szereplőgárda nagy részét felvoultatva avat be majd minket a Cylonok tervébe, abba, amiről már…..
nGel 2009.06.21 10:28:14
Tegnap pletykaszinten már emlegettük, mára viszont kiderült, hogy tuti az infó: a Comedy Central 26 epizódos berendelést adott Matt Groeningnek és csapatának, így hatéves tetszhalál után ismét lesz Futurama a tévében, mégpedig vadonatúj epizódokkal, ráadásul az eredeti…..
Ha eddig kétségeink lettek volna aziránt, hogy az úgynevezett fejlett világ nagy része elsősorban kereskedelmi termékként tekint a borra, akkor most e kétségeinket nyugodtan sutba vághatjuk. A borbranding jól fizetett szakemberei ugyanis eddig soha nem látott intenzitással vágják…..
Bár háziállatot szimpátia no és "cukiság-faktor" alapján választanak az emberek, azért egy pénzügyi-gazdasági krízis közepén egy felelős leendő gazdi a saját anyagi helyzetével is súlyozza a kiválasztandó állakta típusát. Új sorozatunkban kifejezetten a házon…..
nGel 2009.04.21 01:16:01
nezd azt, egy kutya akkor is szeret,ha valtsag van
egy kutya akkor is szeret, mikor mindneki mas utal a penzedert/szegenysegedert
tobb szeretetet vasarolsz,ha kutyat veszel, mint ha devizaba fekteted ugyanazta penzed.
Szivesebben kiperkalom a kutyamra a havi rezsit,kaja,tap,oltas,esetleg kozmetikus mint azt elbuknam,csak mert a hitelminositok ledegradaljak az amugy ledegradalni valo orszagomat.
amugy ez aranyos, hogy a kutya kb egy nap alatt mennyit elkajal. kilehetne hozni nullasan, de az allatkinzas. Nagyjabol egy atlag 25 kilos kutya 4 ezer forintot megeszik masfel havonta,szigoruan napi egy etkeztetessel, de ez csak egy fajta tapanyag bevitel.Mellette Isten orizz, ha meg egyeb taplalekkal is szolgalsz.
Frontline legjobb, azert tapasztalat, kihuzza az 2-3 honapig, talan joidoben 4 ig is, ha a kutyad nem furdeted kozben, de azert egy nem vizikedvelo kutyanal is, felevente egy furdetes illendo.
Nyakorv nem esztetikus, kidorzsoli a szort, de nem mindenkinek szempont persze.
Viszont aki kutyat vallal, elsosorban merje fel, hogy szivbol teszi,vagy csak felindulasbol.Ahogy gyereket is ha vallal az ember. ne az arvahaznak vallalja, csak mert hoppa,kicsit draga a kolyok...

amugy maganvelemeny. ebben a szep csodas vilagban, elobb mondok le a sajat luxusomrol, mint a kutyam betevoje/mindennapi juttatasarol.
eljen a kutyam 10-15 evig boldogan, mint en cserebe 1 evig "luxusban".
Es hogy miert?mert megtanultam,hogy sokszor az oszinte szeretet tobbet jelent egy allattol, mint pazarolni, sajat nem feltetlenul letszuksegletu dolgaimra kolteni,aztan csodalkozni a sargacsekken
Hogy megtartsuk az egyensúlyt, a kutya után valami igazán apró állatka kell hogy következzen válságállat-kalauzunkban: a hörcsög. Tény, hogy kisebb öröm, de kisebb gond, kiadás is egy (vagy akár több) hörcsög tartása. De lássuk, mekkora. Egy hörcsög megvásárlásakor nem…..
Tegnap találkoztam egy régi egyetemi csoportársammal, aki az elmúlt egy évet Hollandiában töltötte. Kötelező körök: szia-hogyvagy-mitcsinálsz? Mesélni kezdtem neki az Elosztóról, arról hogy mit szeretnénk itt páran elérni: pénzügytudatosságra nevelni. Sarkalni arra, hogy…..
Tavaly ősszel ajánlottuk kedves olvasóink figyelmébe Bíró Szilvia kolléganőnk, a Xántus János Múzeum régészének fantasztikus, képes blogját, amelyben a Győr szívében található Széchenyi tér átépítese előtti feltárások eredményeiről számolt be részletesen. Az elmúlt…..
Hogy egy kicsit fel tudjunk éledni a veszprémi sokkból, első adagnak jöjjön egy kis felhőtlen kacagás. Pálnak két év boldogság után felrobbant a Tescóban vásárolt kenyérpirítója. Ez olyan sokkot okoztt neki, amit csak szabadversben tudott megfogalmazni, gyerekkorunk jól ismert…..
Mint tudjuk, sehol nem fogadnak el reklamációt a pénztártól való távozás után. Főleg nem blokk vagy valamiféle bizonyíték nélkül. A "nagy testvér" úgy tűnik ezúttal jó szolgálatot tett Tamásnak és ha hasonló helyzetbe kerültök, ne feledjétek levélírónk…..
 A budai vár bontásáról szóló írásunk  és a médiareakciók óta számos hozzászólás érkezett, amelyek közül egy olvasói levelet, ha úgy tetszik vendégposztot változatlan formában adunk közre:   Mezős Tamás Elnök Úr részére Kulturális…..
Ez tényleg egy dinnyedudájú szuperbuksza, amint a balinólmos-műlegyes készség összeállítását magyarázza a kéjesen vigyorgó alelnöknek? A fotó azóta járja a világ postaládáit, hogy egy blogger egy hivatalos fehér házi fotón, a Cheneyről szóló képek között, az…..