Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NeTuddK!

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ijesztő, sorozatos defektek miatt nem sokon múlott, hogy idő előtt véget érjen a vasárnapi Brit Nagydíj. A leintést követően szinte a mezőny összes versenyzője és csapata egyetértett abban, hogy sürgősen megoldást kell találni a veszélyes jelenségre, többek között a…..
NeTuddK! 2013.07.02 12:14:13
@DFK: ráadásul ez a gumihiszti is Bernie miatt van...
Annak idején, amikor az amerikai televízióban rendkívül népszerű, kandallóban ropogó fahasábokat és lángnyelveket mutató műsor nyomán a Duna televízió éjjelente egy halakkal teli akváriumot mutatott szünetjel avagy monoszkóp helyett, mindenki kiröhögte őket, mert ugye ki a…..
NeTuddK! 2013.06.19 18:56:06
NeTuddK! 2013.06.19 18:56:53
@Sigismundus: viasaton szokott még lenni ;)
Az HBO pszeudoközépkorról szóló, de sárkányos-csöcsös-varázslónős-zombis sorozata előszeretettel nyírja ki azokat a szereplőket, akiket a csatorna pr-gépezete szépen lassan szimpatikusnak épít fel, és a nézők megkedvelnek - és most az teljesen mindegy, hogy a sorozat alapjául…..
NeTuddK! 2013.06.06 09:34:07
NeTuddK! 2013.06.06 09:36:18
@csodavida: twd-ben túl sok vizet nem zavart.
NeTuddK! 2013.06.06 14:21:45
@Jester: Carson nem a fizetési csekk miatt került ki hirtelen?
A sorozatok hétről-hétre leültetnek a képernyők elé, de vajon mi a titkuk? Persze mint kiderült, már a kérdésfeltevésünk is vészesen ódivatú. Miért is hétről hétre? Minek annyit várni, hiszen azonnal látni akarjuk a folytatást! Lehetőleg mindet... az egész sorozatot…..
NeTuddK! 2013.05.29 11:28:41
NapiApp Kipróbáltuk a Vibert 2013.05.10 10:00:00
A napokban jelent meg a hír, hogy a nagyszerű Viber megérkezett asztali gépekre, Macintoshra és Windowsra egyaránt. No - mondtam magamban - ennek már fele sem tréfa. ugyan hallottam olyan híreket, hogy Windows Phone 7-en nem a legjobb, már csak a háttérben nem futtatható folyamtok miatt…..
Nagyon gyorsan írom, hogy senki ne maradjon le: kijött a Carmageddon for Android, és 1 napig egy ingyenes verzió is elérhető, mintegy beharangozóként. Nem tudni, mikor indult az akció pontosan, így lehet, hogy csak óráink vannak hátra... Mars letölteni, aztán irány a pálya! ..
NeTuddK! 2013.05.11 10:10:58
Fotó: kozterkep.hu/ Bár A. vasárnapi levele részben tárgyatalanná vált (ma írt, hogy az Erzsébet téri kút újra működik), gondolatébresztőnek mégis aktuálisak sorai. Nem csak azért, mert más helyszíneket is említ benne. Azért is, mert Budapesten jó az ivóvíz, amire…..
NeTuddK! 2013.05.09 12:24:12
@szaja: A Margitszigeten a játszótérnél lévő április közepén nem volt a helyén.
Fotó: estately.com Egy amerikai ingatlanos oldal, az Estatly blogja összeszedett 17 olyan szomszédtípust, akit jobb elkerülni a lakásvásárláskor. A listát erősen befolyásolta, hogy mihez volt épp vicces képük, mi a beszédtéma az USA-ban manapság, meg hogy egyáltalán miből lehet…..
A japánok ígéretüknek megfelelően folytatják a Jelly Bean frissítést a tavalyi Xperia portfólióra, ezúttal az Xperia P, go, és E dual kerül sorra. Pénteki blogbejegyzésükben elég tág keretet szabtak meg az update érkezésére, "a következő két hónapban" lesz elérhető…..
Megismétlődött a tavalyi dobogós eredmény, hiszen Sebastian Vettel könnyedén húzta be zsinórban második bahreini győzelmét, míg a német mögött az nyolcadik helyről rajtoló, egy kerékcserét megspóroló  Kimi Räikkönen, illetve csapattársa, a 11. rajtkockából induló…..
NeTuddK! 2013.04.22 08:45:26
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: főleg Perez :)
Lehet extra pénzt kapott a telefonos cégtől, hogy sokat legyen képernyőn :)
A Bahreini Nagydíj időmérőjének végeredménye néhány büntetést követőn kissé átalakul, így a verseny rajtrácsa is természetesen eltér a kvalifikáción megszerzett helyezésektől. A Red Bull ausztrál pilótája, Mark Webber még Kínából hozott magával egy három…..
A sorozat bögyös táncosnőjét (modellcsaját? pornósát?) alakító Mohai Adrienn még soha nem vetkőzött le így, mármint a kamerák előtt ugye, mert azt nem hisszük, hogy születése óta irhabundában alszik vagy fürdik. Most viszont azért kellet neki, mert a sorozat egyik…..
NeTuddK! 2013.04.05 10:54:38
Ebben a gusztustalanul monszunjellegű időben az embernek kell valami igazán pozitív hír, hogy kirángassa a sárral teli gödörből. Mi Jocótól kaptuk meg a túléléshez szükséges boldogságpirulát, ebben a levelében: Az interware oriasgeneratora mellett is all mindig ket nagy merci,…..
Meglehetős médiablitzkrieggel nyomul a Coca-Cola a magánimportban már hónapok óta kapható Coca-Cola Zero hivatalos magyarországi bevezetése miatt. A termékről a Homár már tavaly ősszel egészen nagy tesztet közölt, ami itt elolvasható. Az újabb kóstolás csak megerősítette, hogy…..
Január 1-jén egyesült az Inter-Európa és a CIB Bank, amiből sejteni lehetett, hogy minden idők egyik legnagyobb kavarodása lesz. Tavaly mondjuk az Elműnek sikerült hasonló elfekvést produkálnia pusztán saját számlázási rendszere lecserélésével, most azonban két rendszerből…..
Tutira volt már több hasonló, de nem lehet elégszer figyelmeztetni az embereket, hogy használt autót sohase vegyenek egyedül, vigyenek magukkal szakembert. Joshy pont nem így tett, hanem egyedül besétált az AAAutóhoz, ahol kinézte élete első autóját, majd hirtelen ráköltött még…..
Igazi hétvégi sikítós horrorsztori Grrrr-től, aki a rikta citibankos automaták egyik leamortizált darabjában hagyta a kártyáját: Báthory utcai Citibank ATM - citibankosok tudják, hogy van budapesten összesen kb 5 darab automatájuk van, amennyiben nem tőlük vesz ki az ember, az…..
NeTuddK! 2007.10.16 20:20:32
cib
Egy méltánytalanul benemhájpolt internetes népköltéssel indítjuk a hetet...
NeTuddK! 2007.10.15 10:46:04