Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inkognito geza

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerek egy beteg asszonyt, egy ősasszonyt, egy csöppnyi erős asszonyt. Véletlenül találkoztunk a piacon. Barátok lettünk. Lelki társak. Ő tudja, én látom, hogy súlyos beteg. Csontján a bőr lifeg. Mégis vásárol, főz, takarít. Erő felett dolgozik, gondoskodik a…..
Nővér vagyok... Mi történt? 2012.03.04 15:10:00
Külföldön dolgozom. Nyelveket -nem egyet, nem kettőt - beszélek. Ezt a szüleimnek köszönhetem.Mindig ápoló akartam lenni, pedig a barátaim között többen idiótának tartottak. Állították, hogy ragadnak rám az idegen nyelvek, és bolond vagyok, ha nem használom ki ezt a…..
Nővér vagyok... A tudás hatalom 2012.01.15 19:00:00
Sir Francis Bacon jegyezte le ezt az értékes gondolatot, hogy a tudás hatalom, azaz scientia potentia est. Ezzel a gondolattal kapcsolatos Heuréka élményem volt a napokban. Nem akarom magam sem gurunak, sem okostojásnak feltüntetni, de óriási felismerésem adódott.Mi a különbség…..
Én egy picit másképpen gondolkodom az ápolói szakmáról, mint a nagy többség. Azt is mondhatnám, hogy kilógok a sorból. Kényelmesen megélek, mert nem félek.Nem félek a nélkülözéstől, nem félek attól, hogy kirúgnak, nem félek attól, hogy csak a meglévő munkahelyemen…..