Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wwxxww

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezentúl ha bármilyen problémájuk van a budapesti parkolással, egy perc néma csenddel emlékezzenek a szegedi autósokra, akiknek mindig sokkal rosszabb. PM szerint a 60-es évekbeli lyukkártyás rendszer teljesen értelmetlen, cserébe viszont a helyi parkolóőrök mindenkit csalással…..
wwxxww 2013.08.07 11:53:03
@nyomdasz63: ugye tudod, hogy a Szegedi önkormányzatban Fidesz-Jobbik többség van, és a városi cégek vezetőit a Fidesz és a Jobbik jelölte és szavazta meg?
Gáborék a diakigazolvany.hu felületén szivárgó információkkal követhették nyomon hogyan alakul szeptember 3-án igényel kártyájuk sorsa. Alig 2,5 hónap alatt el is készült, általában "feldolgozás alatt" volt, bő egy hete pedig talán a már valamelyik posta környékén…..
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
Egyszerű kis hagymaügyi posztunk komoly kommenthullámokat kavart, annyira, hogy a levélíró Karcsi ekéző levelet írt, meg elküldte a fenti fotót is. Imádjuk, amikor a szenvedély veszi át a terepet, íme az érintett válasza: látom, a kommentelők között több az eke, mint amennyi a…..
Sikerült akkora flamet kavarni a Lafayette másodrendűmagyarozós ügyfélszolgálatosával, hogy még a párizsi külképviseletünk is felkapta a fejét az ügyre. Mint ahogy az lenni szokott, most kiderül, hogy bár bunkó volt a csaj, a tartózkodási engedély nem a másodrendűség miatt…..
wwxxww 2007.10.14 09:02:37
Bár nem tudok franciául, finnországi tapasztalataim alapján nehezen tartottam elképzelhetőnek, hogy csak hitelkártyafunkciós hűségkártya lenne a Lafayette-ban. Megnéztem a honlapjukon (www.galerieslafayette.com/goFolderServices.do?f=carte_galeries&sf=54dd822bd72651f9), ha jól látom ötféle kártyájuk van. A Carte Galeries/S'Miles a szabályzatuk szerint "Une carte de paiement et, si vous le souhaitez, une carte de crédit", tehát hitelkeret nélkül is igényelhető. Tehát Nuss vagy rossz űrlapot töltött ki, vagy az ügyfélszolgálatis volt hülye, esetleg a Lafayette nem normális (mármint akkor, ha a hitelkeret nélküli kártyát nem adja oda símán).