Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EGYIKRESEM

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az első újkori migráns fecskék megérkeztek a Keletihez, akkor már éreztem, hogy baj lesz. Baj lesz, mivel az európai túlvilágosult társadalom nem fogja tudni kezelni az idegeneket( = más szokások, más kultúra, más törvények). Az európaiak nagyon szélsőségesek tudnak lenni. Ebben az esetben…..
Jó pár ezren mulattunk jót, amikor a MÁV vezetői utasélményről, meg szolgáltatás-színvonal növekedésről ömlengtek, meg ilyeneket mondtak, hogy "a versenyben nem könnyű helytállni, de a Magyarországon megvalósult fejlesztésekkel a MÁV-Start jelentős lépéseket tett az utazók megnyerésére". Milyen…..
Movie Tank Egyiptom istenei (2016) 2016.02.27 14:15:26
A gigászi mitológiai csaták, rémisztő szörnyetegek, és férfias párharcok ígérete mindig előhozza a nézőkből a kalandra és látványra vágyó gyermeki ént, ám ezt a belső érzelemegyüttest mégis meglehetősen ritkán sikerül meglovagolniuk a készítőknek. Most egy látszólag grandiózus fantasy-kalandfilm…..
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
Amerikai Plán Az őslakó 2016.01.31 12:37:52
Jézus valójában egy ősöreg cro-magnoni volt, aki nem más, mint Buddha tanait terjesztette a zsidóságnak? Az Újszövetség pedig merő koholmány, a szárnyaló fantáziájú utókor mesekönyve? Van emberi létezés az általunk ismert időn kívül? Mindaz, amit az egyedfejlődésről eddig hittünk, megcáfolható? Az…..
EGYIKRESEM 2016.01.31 18:52:30
A Fox bejelentette, hogy megvan az új 24-évad főszereplője Corey Hawkins, a Straight Outta Compton című mozifilm és a The Walking Dead színésze képében. Hawkins a 24: Legacy című új évadban Eric Carter háborús veteránt alakítja majd, aki Kiefer Sutherland ikonikus Jack Bauerje után menti meg majd a…..
Nyelvtannácik gyülekezzetek! Ha az index szerkesztősége kimerte változatlan címmel tenni a bejegyzést az oldalukra, akkor néhány önjelölt a magyar tradícionális helyesírásőrzök kerekasztalától szerintem most kapott agyzsibbadást. Már látom, ahogyan habzó szájjal gépelik a…..
EGYIKRESEM 2015.12.06 22:33:43
@Kuntakintekitekinte:
Kocsiban rádiót hallgatok, és a ClassFM-en szokott menni hirdetés-játéknyeremény formában különböző műszaki cuccokkal játék, Rákóczi Feri vezetésével.
Bakker, ott aztán tud olyanokat mondani, amitől egy műszaki embernek kihullik az összes haja...

Én értem, hogy nem kell neki érteni hozzá, de basszus, legalább KIEJTENI tudja a nevét az eszköznek!
Ha meghallok egy ilyen játékot, el is kapcsolom a fenébe, mert 10ből 9x felidegesit.
EGYIKRESEM 2015.12.07 08:47:52
@Dikusz: Tuti van hiba az én irásaimban is, mert nem vagyok nyelvtannáci.
De egy "ihlett" és társai rohadtul bökik a csőrömet, mert igy leirva azt mutatja, hogy az irónak fogalma sincs a szó képéről, azaz leirva sem sokat látta.

(én hosszú évekig dolgoztam laptopon, gyakorlatilag azon tanultam meg gépelni. Nálam a hosszú í emiatt kimarad a szavaimból, mert nem esik kézre)
EGYIKRESEM 2015.12.07 17:58:52
@Dikusz:
Fejlődik. Én olvasom a kezdetektől, mert néha jók a meglátásai.
Az eleje szörnyű volt, folyamatos vesszőhibák, ragozási mellényúlások, stb.

Kicsit egyértelműen kattintás/kommentvadászatra született ez a poszt, csak kissé túltolta a szerző az önfényezést, és hányaveti stílust (érdekes, hogy a stílust mindig hosszú í-vel irom le).
A fekete péntek a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott és lassan nálunk is a hagyományos karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. A kifejezés Philadelphiából származik, és a sűrű forgalomra utal, de újabban a kereskedők és a média inkább arra…..
Magyar idő szerint vagy kedd, vagy szerda hajnalban dől el, hogy a fenti párosból kit juttatnak be a zsűritagok az élő adásba, ugyanis ekkor kerül sor az amerikai The Voice Knockout Round, azaz egyenes kisesés című fordulójára, amiben az énekesek egy maguk választotta dalt…..
Kettőt pislogunk és kezdődik a téli időszámítás, szombatról vasárnapra virradó hajnalban állítjuk vissza az órákat 3-ról 2 órára. Az óraátállítás haszna kettős: villamos energiát takarítunk meg, egyúttal kíméljük a környezetünket. Vagy mégsem? Elsőként az…..
EGYIKRESEM 2015.10.24 16:57:28
@midnight coder:
És a vidéki parasztokkal mi legyen? Jó esetben 5 után hazaérsz a melóból, kellene leveleket sepregetni, egyebek...

Kurva jó, hogy a panelpatkányok szerint csak LED égő kell hozzá.
Az internetet és a magazinokat elárasztják az olyan kijelentések, mint: "Annyi idősek vagyunk, ahánynak érezzük magunkat." vagy "Nem az éveink száma határoz meg bennünket." és "A negyven az új húsz". Én teljesen egyetértek velük. Sajnos azonban néhány jelből arra kell következtetnem, hogy a…..
Az Én Win 10-em Microsoft Edge 2015.08.08 13:59:02
A székely elmegy a fiával fát vágni. Vágják a fát, a fiúnak elege van már az öreg parancsolgatásából, és az apja hátába vágja a fejszét. Fiam, ez vicc volt, vagy direkt? -…..
(A kép forrása: Cink.hu)   Engedjetek meg pár sort. Csak azért, mert tisztelem a testedzést, főleg a kidolgozottat, és az ehhez övező kultúrát. Köszönöm. Van egy tehetséges, fiatal srác, villámgyorsan befut, erre mit tesznek a névtelen kommentelők? Lebuzizzák, piszkálják,…..
EGYIKRESEM 2015.07.11 02:03:18
=0
A Galaxy S6 (meg persze tesója, az Edge) jött, láttuk és győzött - legalábbis annyiban, hogy lényegében mindenki odavan érte, és a hírek szerint az eladások is jól alakulnak (vagy mégsem? ez majd év végére eldől).   A kellemes (bár kissé ismerős) külsejű és kiváló…..
Már reggel éreztem, hogy fasza napom lesz, korán felébredtem, fájt a fejem, a hasam, leginkább mindenem, kivéve szempillámat. Imádom ezt, ahogy gondolom minden csaj. Aztán azon gondolkodtam mi lenne, ha még egy pasi is lenne mellettem és így kellene, hogy elviseljen, meg még szexet is…..
Mára "elméletben" mindenkihez megérkezett az elszámoló levél, aminek a hivatalos politikai álláspont szerint feltétlenül örülni kéne. Számtalan megkeresést kaptam már ezidáig is tőletek ezzel kapcsolatban. A valóság sajnos az, amit több régebbi cikkemben sejteni véltem. Ennek…..
Esik az eső, ez állítólag aranyat ér, ezzel én nem vitatkozom sok kötődésem van a mezőgazdasághoz, így hát ezek a szempontok nagyon fontosak nekem. A reggelt - saját magamat is meglepve - egy irish pub-ban kezdtem, ott kávézgattam és nagyon helyes férfiakkal tudtam szemezgetni,…..
EGYIKRESEM 2015.05.22 09:16:50
@csepke:
Középkor nálam azt jelenti, hogy 30-40 között félúton.

Innen lett összeköltözés, épitkezés, gyerek, mindez 5 éven belül.
EGYIKRESEM 2015.05.22 10:22:17
@csepke:
tobb ismerosunk is igy talalt normalis part maganak, evek ota egyutt vannak szinten.

Aki alapbol normails, es nem ilyen idiota mint a posztban szereplo pasi, szerintem megtalalja a "foltjat".
Megint utcára vonulnak a devizahitelesek, hiszen ők nem megmentve lettek, hanem átbaszva. Mondhatnám, most kezdtem el baromira unni ezt az ótvar rinyát, azt, ahogy ez a törpe kisebbség mártírt csinál magából, holott nagyrészt ők voltak a barmok, csak másban keresik a hibát. De a…..
Különös történet a Cyanogené: egyszemélyes szabadidős hekkerprojektből lett globális, közösségi hekkerprojektté, majd váratlanul milliárd dolláros szilícium-völgyi startuppá (ez nem költői túlzás: a cég értékét jelenleg egymilliárd USD-re becsülik). Ezzel persze…..
Tavaly még mindenki az évek óta menetrendszerűen feltűnő blöffnek hitte, először Varga Miska is csak röhögött rajta, aztán holnap mégis csak bevezetik a vasárnapi zárva tartás nevezetű orbitális baromságot. Ahogy ettől a kormánytól megszokhattuk, folyamatos bénázások,…..
EGYIKRESEM 2015.03.22 12:33:53
@egy igazi barom vagy mária:
Ha lenne hosszabbitód, akkor tudnád, hogy 2 vagy 3 darab drót van benne.
Nem fogok vitát nyitni arról, hogy egy FOGYÓ-KOPÓ eszköz mikor megy tönkre. Nyilvánvaló, hogy a nyomtatómhoz használt hosszabbitó 30 év múlva is meglesz, mert az beltéri, és el se mozdul a helyéről.

Az meg a saját hülyeséged, hogy nem fogod fel, hogy a hiperek azért előnyösebbek, mert a 90%-a élelmiszerért megy be, és csak a maradék 10% megy a többi részlegre. Viszont ezért a 10%-nyi vevőért a sarki barkácsbolt sosem fog kinyitni, mert nem éri meg neki.

Vita lezárva, megyek inkább a levegőre. Ott is van szar, csak a kutya rakta oda...
EGYIKRESEM 2015.03.22 12:36:14
@♔bаtyu♔:
Persze, mert ha valaki utálja a magadfajtádat, meg a pártotokat, akkor már mindjárt gyurcsányista, mi?
Nesze, itt egy gumicsont, hörögjél még egy kicsit...

(ezt a szánalmas bagázst, b+)
EGYIKRESEM 2015.03.22 12:37:50
@♔bаtyu♔:
Én is adót optimalizálok, 2009 óta van külföldi cégem. És minél jobban látom, hogy stadionokra meg Rogán-házbővülésre megy el az adó, egyre inkább nem fizetek semmit itthonra.
Lófaszt a seggetekbe.
A táblagép, vagy tablet PC hordozható számítógép, amelyet leginkább tartalomfogyasztásra fejlesztettek ki. Az egyik legújabb szegmens a számítástechnikai piacon, noha sci-fi filmekben mint jövőbeli eszköz igénye már a évtizedekkel ezelőtt megjelent. Elsőnek a mai táblagépekhez…..
A szex egyik legtermészetesebb következménye, és sokak szerint egyenesen egyetlen célja és értelme a megtermékenyülés és a gyerekszülés. De amint bekerült a képbe a gyerek, úgy távolodik az addigi szexuális életünk. Akár jó volt, akár nem, akkortól más lesz. Már a…..
EGYIKRESEM 2015.02.18 11:48:44
@Skog:
Nálunk este 1 óra jut egymásra a gyerek mellett.

Mert asszony 4kor kel, megy dolgozni, este 6ra ér haza. Etetés, fürdetés, altatás, és értelemszerűen ő is bekómázik.
Ha sikerül felébrednie 11kor, és a gyerek éppen nem beteg, tehát alszik rendesen, valamint én is éppen ráérek (este/éjjel dolgozok, hogy a gyerek miatti röviditett munkaidőt pótoljam), akkor mehet a szex.

Sokat elmond a poszt végén a statiksztika. Mert sokan nem mernek panaszkodni "nyilvánosan", de benyomják a gombot.
Tény, hogy egy (két) gyerek totálisan felforgatja az ember életét, és a szexualitást kvázi kinyirja legtöbb esetben.

Bödőcstől idéznék:
"Van élet a halál után? És szex a házasságban? Mert élet szerintem van..."