Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frizuravarjú

0 bejegyzést írt és 854 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszéljünk a Jánosról. Állítólag ma szabadul. Állítólag, mert én nem nagyon követtem a sorsát, a szabadulásáról is az egyik ballib véleményembertől tudok. Nem fogják elhinni: elkezdte mosdatni. Én sem hittem volna el, ha más mondja. Nem, azért mégiscsak lehet a jóérzésnek,…..
Az EMMI mai közleménye két dolgot állít. Támogatják a Pető Intézetet ez igaz, az viszont nem igaz, hogy elegendő és az se, hogy jelentős plusz pénzt adnának nekik. A Pető kivéreztetése nem most kezdődött. Az intézményben már 2010 előtt is gondok voltak, de a 2010-es 2,2…..
Orbán Viktor tegnap bejelentette a rezsiháború éve jön. Az elképzelése lényege, hogy a Fidesz jót akar az embereknek mindenki más rosszat, ezért a mindenki mással leszámolunk. Ebben az elképzelésben pedig a jó maga a rezsicsökkentés. Pedig igazából a rezsicsökkentés nem is…..
Frizuravarjú 2013.09.17 10:14:35
@Blázser Bozsó:
- rendben,
- sajnos abból épül a legújabb holokauszt emlékmű,
- szüntesd meg a számládat,
- nem lehet,
- majd csökkentik hamarosan, ha elfogadják a Jobbik indítványát.
(fotó: ottobock.com) A Nemzetközi Pető Intézet nem csak egy több ezer gyerekkel foglalkozó intézmény, hanem gyermekek, szülők és családok ezrei számára a remény otthona. Egy hely, ahol segítő és gondoskodó kezek várnak kisgyermekeket, ahol szakemberek hihetetlen és példás…..
Az elmúlt néhány napban Gyurcsány Ferenc kommunikációs stratégiát váltott és úgy döntött, hogy eljátssza a világ egyik leghálásabb és legkönnyebb szerepét: a mártír hőst. A magyar népmesék Legkisebb Királyfiát, akit kisemmiztek a kapzsi bátyjai az atyai örökségből, de…..
Úgy látszik Magyarország a romkocsmák után kifejlesztette a romhoteleket, hiszen ez már nem az első eset, hogy egy teljesen elpusztult helyet felújítás nélkül újrahasznosítsanak. Naiv egyetemista 20 ezer forint foglalót bukott, amikor azonnal kifordult a XI. kerületi Hotel…..
A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság kedden nagyon fontos döntést hozott a 2012-es ferencvárosi kunyhóbontás ügyében. A bíróság kimondta, az önkormányzat „bozótirtás és hulladék elszállítása” címen nem rombolhatja le emberek otthonát, a rendőrségnek pedig…..
Frizuravarjú 2013.09.13 09:42:58
@XcuseMe: Nem ismersz, ne szólj be! Engem többször összevertek, amikor még hittem ebben a koszos, semmirekellő "nemzetben".
Amikor rendszert kellett volna váltani, a férgeket elkergetni, akkor hol voltatok? A kocsmában?
Megérdemlitek a mocskot, sajnos azt kell mondjam.
Frizuravarjú 2013.09.13 20:33:29
@XcuseMe: Barátom, én már a saját hajómon ringatózom...

Kurva messze attól a szerencsétlen zsidó gyarmat cigányteleptől. Sok szerencsét a gyáva tespedéshez! Nekem elegem lett a birkákból.

Épp most olvastam, hogy megöltek egy nyugdíjas esperest?! Végetek van odahaza, figyeld meg, pár év és megesznek titeket.
Rogán szerint legyen havonta két készpénzfelvétel ingyenes, hiszen az egész ország ezt akarja. Mi legyen még ingyen? Hetente 2 korsó sör, napi 2 dl tej, heti két kiló kenyér, napi két perc ingyen telefon, esetleg havi két numera? Az utolsótól eltekintve a többinek van annyi alapja,…..
Frizuravarjú 2013.09.13 09:35:47
@buday008: Ne keverjük szerencsétlen zsidókat az őket bármikor szemrebbenés nélkül halálba küldő gaz cionistákkal!
Persze a Talmud tanításait tekintve igazad van, hogy mindkettő azonos fasiszta népirtó "felsőbbrendű" csőcselék, mondhatnám: a vallás alapján egykutya.
De azért nem azonos a két megnevezés.
Az 1998-as, a 2002-es és a 2006-os választás után a jövő évi voksolás is a médiában fog eldőlni (98-ban a Tocsik-ügy, 2002-ben Kaya Ibrahim, Josip Tot és a szőlőbányák fordították át a közhangulatot, 2006-ban pedig azért maradt kormányon az MSZP, mert a Fidesz nem talált…..
Nem tudom, nektek mi jut eszetekbe erről a devizahitel-témakörről, de az én véleményemet talán a neves Index fórumos topikcím fejezné ki igazán: Unom már a devizahitelesek nyivákolását! És az egy dolog, hogy megy a nyivákolás, de a téma egyre jobban zsebbe vág azoknak is, akik…..
Frizuravarjú 2013.08.04 22:59:37
Jó ezek most nem pofók, meg nem tapicskolnak a kezükkel sem, bár majdnem. Na, húzz a picsába az oborkáddal! Jóój. ..
Frizuravarjú 2013.07.25 09:20:28
Subba Subba tetkó: Torokvagina 2013.07.24 09:06:43
Ellövöm én is: teljesen új értelmet nyernek a "mélytorok" és a "torkonbaszlak" fogalmak. Merész, nem mondom. ..
Cégvezetőként szerzett tapasztalataimból legutóbb megosztottam veletek néhány hasznosnak vélt tippet a munkakeresés első fázisával kapcsolatban, amely az állásinterjún való megjelenésig tart. Több pozitív visszajelzést kaptam elismert szakemberektől a cikket illetően. Sokan…..
Már az is önmagában undorító, hogy 8, 9 vagy 10 éves gyerekekkel politizál bárki, de az felettébb hányingerkeltő, hogy iskolában nyíltan buziznak és mocskolódnak a szélsőjobboldali szittyák nemzetmentés címszóval. Az már csak hab a tortán, hogy az előadó rossz magyar…..
Frizuravarjú 2013.07.01 10:12:24
@hátsó szándék: Holokausztozni persze lehet, te nyomorék?! Mer' az egészséges.
Mától új időszámítás kezdődik a választási kampányban - már nemcsak az a kérdés, ki milyen kormányprogrammal indul jövőre, milyen üzeneteket fogalmaz meg és milyen ígéreteket tesz a különböző érdekeltségű választói csoportoknak, hanem az is, ki kit mivel fenyeget…..
Frizuravarjú 2013.06.27 11:17:33
@Gogol: Kizárólag?? Te honnan tájékozódsz, balfék? :)
Frizuravarjú 2013.06.27 20:46:03
Unalmasak ezek a @Gogol: -félék az üres frázisok pufogtatásával, a közhelyeikkel.
A Jobbik normális, a hazájukért aggódó magyar emberek gyűjtőhelye.

Szemben a folyton rettegő becsomagolt bőröndökön kuporgó, rasszista, gójozó, önmagukat felsőbbrendűnek kikiáltó, cigánybűnözőket és perverz buzeránsokat támogató zavarosban halászó zsidókkal.
Frizuravarjú 2013.06.28 19:45:24
@morgás joga mindenkit megillet: Tessen már belinkelni, legyen kedves, mert ilyen fityiszes hazaáruló szarokat nem olvasok, nem tudom hol keressem. Köszönettel: F.
Vendégszerzőnk, Schmidt Mária történész, egyetemi tanár, a Terror Háza főigazgatójának írása. * „A világ megmerevedett a jobb és bal felosztásban és elfelejtjük közben, hogy fel és le is van.” (Franz Werfel) „Sok mindent lehet örökölni, de a bátorságot nem.”…..
Frizuravarjú 2013.06.27 11:13:45
@Kotkodus: Miért nem a gyerekgyilkos zsidóknak könyörögsz, hogy égessék el az uszító, rasszista, gyűlöletkeltő Talmudjukat? Miért a leigázottak jogos önvédelme szúrja a szemed a cionista zsarnok ellenében?
Farkasházy Tivadar láthatóan nem tud különbséget tenni magán- és közélet között. A szárszói találkozót szervező álhumorista sajtóellenes megnyilvánulásairól már írtam, nem is akartam tovább ragozni ezt a témát, de a Heti Hetes-celeb HVG.hu-nak írott levele mellett…..
Orbán Viktor üdvözlőlevelei címzettjeinek nevét és lakcímét a Román Posta meghatározatlan ideig tárolja. Az adatbázis sorsa homályos. Ha esetleg egy jövendő kormánynak eszébe jut a szlovák példa mintájára megfosztani román állampolgárságuktól azokat a személyeket…..
Frizuravarjú 2013.06.20 23:34:16
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Te hülye vagy. Olvastad egyáltalán azt a diktátumot?
Nem hiszem.
Frizuravarjú 2013.06.23 00:42:19
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Igen, hülye vagy. Helyes válasz.
Főleg, ha valóban jól ismered a témát.
Szeretnénk bemutatni egy koránt sem új, de mégis keveset hangoztatott módszert, amivel könnyebben fogadhatunk el olyan dolgokat az életünkben, amelyekre nincsen hatásunk, amik nem tőlünk függenek. Mi most ezt egy igazán aktuális témával, a melegséggel szeretnénk bemutatni. Úgy…..
Frizuravarjú 2013.06.17 09:53:18
@nandras01: De ők nem kérkedtek a betegségükkel. A kulturáltan viseli a csapást, nem feltűnősködik vele, nem akar külön jogokat és nem vonul fel, azt miért kellene megvetni?
A fogyatékos vagy nyomorék ember sem megvetendő, amíg nem kérkedik és mutogatja magát.
De ezt a féleszű fajtád úgysem érti...
A Kettős Mérce szerkesztősége ezzel a bejegyzéssel búcsúzik Gyurcsány Ferenctől. A szakítás számunkra, épp oly fájó, mint reméljük kedves Ferencnek is. Köszönjük a sok ihletet, amivel bloggereinket ösztönözte a jobbnál jobb bejegyzésekre. Mi nem csak az öszödi…..
Pedig Schmuck Andor még azt is vitt neki országjárása legvégső állomására a Boráros térre, azzal a céllal, hogy így könnyítse meg az utazást a Jókai utcai MSZP székházba, mert szerinte a volt miniszterelnök akkor meggyorsíthatná az egyeztető tárgyalások megkezdését. Pedig…..
Mentális Deficit Ovi 2013.06.14 05:07:00
Remélem megvolt, mondta horváthcsabika a kamerába vigyorogva, de rájött, nem nyert hangszórót. Holokausztos könyvet akartam adni pistikének, de csúnyán fellökött, erre ez a fasz operatőr nem lemarad róla? Picsába, így nehezebb lesz műbalhét csinálni, még jó, hogy itt vannak az…..
Frizuravarjú 2013.06.14 23:49:23
Már megint a panellakók jártak jól. Mert hol is érdemes kérót venni most, hogy egy pattanásos seggű képviselő miatt bármikor kisajátítható lesz bármely magántulajdonban lévő lakás? A Kossuth tér közelében nem, de még átellenben Budán sem, hátha valami BKV-s albizottsági…..
Gerőcs Tamás posztja Az európaiak szemében mindig is kulturálisan egységesnek elképzelt közel-keleti és észak-afrikai régió valójában rengeteg törésvonal mentén tagozódik, szinte nincs két egyforma társadalmi vagy politikai intézményrendszer. Az ásványkincsekben gazdag…..
Frizuravarjú 2013.06.05 09:45:48
@...elmúlik...: Fura dolgok a tények, vannak sokan, akiket nem zavarnak.
Frizuravarjú 2013.06.05 09:48:53
@...elmúlik...: Sem időm, se kedvem a hiányosságaidat pótolni. Tanulj, olvass!