Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elgery.

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden autóversenyzői tűzálló overálban van egy titkos zseb. A titkos zsebben van egy vastag könyv. A vastag könyvben van sok száz benzinnel, olajjal, epével és könnyel átitatott oldal. Minden oldal telis-tele van írva apró betűkkel. A könyv címe: Kifogásaim Komplett Kalendáriuma. Ilyenek vannak…..
Közleményt kaptunk a Viasat 6-tól, amiben szépen összefoglalták, hogy mire lehet számítani tőlük a hamarosan induló őszi szezonban. A Sony tulajdonában lévő kábeltévé elsősorban férfias műsorokat kínál, így nem meglepő, hogy a két legnagyobb durranásnak a Totalcar negyedik évada, illetve a Top Gear…..
  Adott egy helyzet, biztosan mindenki átélte már.  Délután van, holnap közeledik egy fontos vizsga, az agyunk tudja jól, hogy már rég foglalkozni kellene vele. De mi történik mégis? Hirtelen nagyon vonzóvá válik az amúgy utálatos mosogatás gondolata. Aztán már megint tele a kuka, le kellene dobni…..
elgery. 2017.08.10 14:44:44
@Pierr Kardán: Nekem is..
Belsőség Örömteli, öreg budi 2014.07.27 06:49:19
Lassan csiszolódik-csiszolódik, nem kerget a tatár, ráérünk Ez a poszt nem akar rábeszélni az öregautózásra. Ne tedd, ne csináld, sokkal okosabban is eltöltheted az idődet, sokkal hasznosabban, tényleg. Ha eddig nem kezdted el, most már ne vágj bele, mert az autózásnak sajnos…..
elgery. 2016.01.30 23:11:46
@Lomha 8V: Bakker,nem hiszem el hogy micsoda érzelmek rohantak meg..
Nekem egy GTE után volt egy 320i még 98 körül..

Beleborzongok,de a legnagyobb szerelmeim voltak a mai napig..

A BMW fekete volt,mint a Pistáé,valami fasza első spoilerrel,picit ültetve,BBS-eken,faszául szétrepedezett műszerfallal,meg minden..A kilencvenes évek legvégén én voltam az Aranyifjú benne,de nem ezzel vett meg..(azóta is a BMW maradt a szívem csücske)Most például egy E34 áll a garázsban,ami már csak fanoknak menő..

De első autóként egy Opel Kadett GTE....
Hát az nem volt gyerekjáték..(Pedig addig már a zsigulit is lecserélte apám egy 1.3-as Jettára)Minden percet élveztem benne..
Az első évad világraszóló sikere után óriási elvárások voltak a True Detective második szezonjával pláne azok után, hogy a fontosabb szerepekre olyan neveket sikerült szerződtetni, mint Rachel McAdams, Colin Farrell, Vince Vaughn vagy Taylor Kitsch. Aztán hamar kiderült, hogy a második évad kész…..
"Ön most Walter White-ot hívta. A sípszó után, kérem, hogy adja meg a nevét, a telefonszámát és a hívásának az okát. Köszönöm szépen."..
elgery. 2014.11.09 19:13:18
@sanyix: Egészen kitűnő ízlésed van..
Azért a Banshee,Ray Donovan,The Bridge(U.S.),na meg a most végéhez közeledő Sons of Anarchy is megér egy misét..
Szerintem
Kerényi a rendszerváltás előtt Aczél György akaratából lett színházigazgató, s akkoriban még a Kreml-ben is rendezett ünnepi műsort. A rendszerváltás után antikommunista fordulatot vett művész. 2006-ban már azzal buzdított a Fidesz melletti szavazásra, hogy “A komcsi…..
elgery. 2014.01.08 07:20:48
// Mint oly sok minden, a tévében csendesen pattogó fahasábok-kandalló-ajándékkal teli harisnya szentháromság is egy véletléennek köszönheti létét. 1966-ban a WPIX nevű New York-i televízió karácsonykor éppen egy kosárlabdameccset közvetített volna, de a mérkőzés…..
Az ember, miközben böngészi az Egyetlen Hivatalos Magyar Hírügynökség honlapját, percenként szembesül azzal, mennyi minden történik egy nap ebben az országban. Szerdán például sajtótájékoztatót tartott Volner János, a Jobbik alelnöke a fővárosi közlekedési káoszról,…..
elgery. 2013.12.12 17:14:50
@tobeor:
Egy dologban nem értünk eggyet..
Ez nem Neki szól.Mindnek..
elgery. 2013.12.12 17:27:00
@Unbiased:
Aki ezeket önként nézi,már csak egy hajszálra van a Béke-menettől..

Jól reflektál erre a nem olyan rég elhunyt Mandela - Magyar Hírlap álltali megközelítése is..
comment.blog.hu/2013/12/06/kinek_mi_a_fontos
A hollywoodi külföldi sajtómunkások (köztük az Angelina Jolie bizalmasának szerepében előszeretettel tetszelgő Návai Anikó) nyilvánosságra hozta a jövő januárban 71. alkalommal megrendezésre kerülő Aranyglóbusz-gála nevezetteinek névsorát, és perszehogy megint leszarták a…..
Bár a Totalcar szerint már 3 éve körbement(?!?) a neten a Volvo Jean-Claude Van Damme-mal turbózott kamionreklámja, mi nem hiszünk nekik, hiszen az eredeti videó feltöltési időpontjánál is a tegnapi dátum szerepel. Mindegy, ma az egész hazai média JCVD-n és a kamionokon pörög (meg…..
A BBC őszi drámasorozatainak promóját elnézve nem találok köztük olyat, ami nem érdekelne. Na jó, a Ripper Street majd darálásra lesz eltéve, de például elkezdtük nézni a csajommal a What Remains-t, és máris jobban érdekel a folytatása, mint a Dexter vége, pedig csak két…..
Mindenki, egyszerűen mindenki ilyet szeretne, az is, aki tagadja. Aztán vagy a pénz, vagy a bátorság hiányzik. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
elgery. 2013.06.25 17:12:15
@isssti: X5-ből a BMW is árul az USA-ban dízelt..
Adott egy német banda, a The Bosshoss, akik rendszeresen megénekelnek autós témákat. Pontosabban country trash punk rock stílusban újrahasznosítanak mindent, és ennek során jut bőven autós vonatkozású dalra is. Furcsa ez a német együttes, ugyanis első dobásuk is egy reklámfilm…..
Valahová a végtelen múltba kéne visszanyúlni, ha arról lenne szó, hogy mióta tervezzük már Szabó Gyuri barátunk csodálatos Volvójának leforgatását. György, aki lényegében egy két lábon járó stílustanulmány is lehetne (bár ez ellen kétségkívül tiltakozni fog itt alant,…..
Pár napja érkezett meg a Nordschleife legújabb sajtóanyaga, mely azonnal instant nyálkiválasztással járt. Nem tudom, mennyien tudják, de a Nordschleife önálló márkanévként egy ideje már jelen van a közepesen elfogadható minőségű merchandise-piacon.Most kirukkoltak a Nordschleife…..
elgery. 2012.09.22 23:04:53
@Kolompár Slamó: Tudsz olyat mondani,amit még nem bizonyítottak be?
A Közbeszerzési Értesítő ma megjelent számában értesülhettünk a felcsúti mintagazdaság újabb sikereiről. Az Orbán Viktor nyaralójának és a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiának is helyet adó település polgármestere, Mészáros Lőrinc cége nyert egy másfél milliárdos…..
Zoli két és fél évet töltött (munkával persze) luxushajón, egy szerződést a Disney-vel, hármat pedig a Carnival Cruise Line-nal kötött meg és töltött ki, így aztán igazán van rálátása erre az egészen különleges, mással nagyon össze nem hasonlítható…..
Fodor Gábor Temetetlen halott 2012.06.16 19:18:00
Ez a címe Mészáros Márta filmjének, amely Nagy Imre életéről szól. Ma van 23 éve annak, hogy a rendszerváltás szimbolikus eseménye, Nagy Imre és mártírtársainak újratemetése, lezajlott. Ma van 23 éve annak is, hogy a mai miniszterelnök bemutatkozott az ország nyilvánossága…..
A lottózás hőskorában nem csak pénzt, de tárgynyereményeket is sorsoltak. A lakások és autók mellett állítólag még fél disznót is lehetett nyerni Az elmúlt hetekben mindenki arról kérdezget, hogy lottózom-e. Nem. Pedig most nagy a nyeremény - jön a győzködés. Miért, egy…..
elgery. 2012.06.15 07:53:19
@webdiag.hu: Nagyon jól látod...
Szétoszthatnák a négyesek közt...
Nem lenne jobb?
A magyar nemzeti sajátosságnak tartott pesszimizmus csak a Klubrádióból tört elő, amikor a komáromi Nokia-üzemből elbocsátott 1200 emberről szóló hírt a magyar média által pozitívan, "Állást talált az elbocsátott nokiások fele"-cím helyett "Nem talál munkát az elbocsátott…..
Vastagbőr MÁV-kulisszatitkok 2012.06.11 09:01:00
Egy fantasztikus videóval lettünk gazdagabbak pénteken. A VDSZSZ és az NFM képviselői ültek le tárgyalni, és az előbbiek felvették az egészet (állításuk szerint nem rejtett kamerával), egy 20 perces részt pedig felraktak belőle a Youtube-ra. Érdemes megnézni.   A…..
elgery. 2012.06.11 16:43:31
@Gabe Walker: ...Barátom vagy...
V8 / 4.719 cm3 / 314 PS / 460 Nm @ 4.200 (klikkelj a nagyobb képekért) ..
elgery. 2012.06.05 19:43:36
...ami jól néz ki.Alapvetően ugyanis nem tetszik az utolsó Lancer-generáció ötajtós verziója, de amikor ezt megláttam, tudtam, hogy itt a helye!(Milyen felnik ezek?)via rodionovfuture..
Ilyen még biztosan nem történt velünk, amióta létezik a TCTV. A természet és az élővilág furcsa anomáliája lehet, vagy csak a mezei nyulak tudják a titkát, de az biztos, hogy amikor Karotta egy diszkrét burnout-al (kiégetéssel, ahogy kedvenc fordítóinktól tudjuk) elindult a…..