Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ribizli gizella

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
ribizli gizella 2012.10.28 23:38:20
@pushpang (univerziális határeset): Ö.N. helyett más nőnemű egyed szaltózott, pontosabban romakerekezett, de ezt a hétfői Fókuszban majd be is mutatják, mivel csak egy jó poénnak tűnő megvezetésnek szánták, bocsánat; gegnek. Ja.
Stohl meg a saját hangjára tátogott, de azt hibátlanul, ójessz. Ahogy Keresztes is az elején.
Hihetetlen a műsor, már említésre sem méltatom, vesézni sincs kedvem, úgyis mindent elmondtak az előttem szólók, nem beszélve a szokásosan állat cikkről, csak csodálkozom, hogy még mindig nézem ezt a f*shalmazt. De nem is azon. Hanem, hogy ezek után is fogom.
hogyvolt X-faktor 3x10 - 2. Döntő 2012.10.22 09:00:00
Nem fogok hazudni, döbbenettel vegyes iszonyattal néztem végig a mostani X-faktor döntőt, és azt hiszem, ezzel nem voltam egyedül. Az idén már kendőzetlenül bulvárműsor státuszban tetszelgő produkciót most sikerült egy olyan szintre levinni, amire már szavakat sem könnyű…..
ribizli gizella 2012.10.23 00:03:57
@nyuszi01: Te csak annyit linkeltél, hogy a francia pali milyen jól énekelt, szintén mekkora tehetség, azt miért ne mutathatná meg akárki, főként ha jó? Nem szidtad ezáltal Gergőt, h a francia mellett egy garast sem ért a produkciója.
De a folytonos bezzeg a mi kis sz*r országunk sz*r műsorainak a nagyobb, népesebb, fejlettebb országok hasonló vagy ugyanolyan jellegű műsoraival való összehasonlítgatásának szerintem nincs értelme. Akinek ez a hazai vacak nem tetszik, vagy rosszul van tőle, az valóban kövesse a neten csak azokat, amik minőségibbek, színvonalasabbak, és megnyugszik a kis lelke.
A mieink ilyenek, ezt tudják nyújtani, ez van, ki lehet őket röhögni, lehet őket szidni, de kár linkelgetni, hogy mennyivel jobban el lehet énekelni ezt vagy azt a számot, mikor mi is (akiknek egy cseppnyi hallásuk is van és nem csak elfogultsága) tudjuk, látjuk, hogy kik az istenadta tehetségek akár az X-ben, akár a Voice-ban, és kik azok, akik csak erölködnek, de nem lesz belőlük semmi, mehetnek a levesbe.
ribizli gizella 2012.10.23 00:27:19
@öszödi mém: Már megbocsáss, de a mezőny legtehetségesebb, ízig-vérig zene versenyzőjéről beszélsz. Miért baj, hogy roma, ha ilyen szerény, kedves emberről van szó, aki tesz valamit a családjáért, dolgozik, és kihasználva tehetségét, jobbá akarja tenni az életüket? Komolyan nem értem, hogy ebben az esetben miért gonoszkodik valaki? Még ha nyomnák, de alaptalanul, mivel semmi énekhangja nincs, érthető lenne, hogy háborog a nép, de így?! Különben sem volt még roma nyertes az rtl-en, úgyhogy reméljük (szerintem sokak nevében beszélhetek), hogy most megtörik legalább ez a vonal.
"Varázs" - mondta a kékre mázolt arcú roma rapper az X-Faktor legutóbbi kieső párosának egyik fele, és magabiztos mosollyal nézett vissza Ördög Nórára. "Kelta" - tette hozzá a kékre festett bőrt és a szeme köré rittyentett vörös rombuszt magyarázva. Jó, istenigazából ezen…..
ribizli gizella 2012.10.21 14:42:07
@Mazyke: Fehér Zolinak tényleg nincs alapvetően rossz hangja, sőt, azt is mondhatnánk, hogy egészen magabiztos, férfias. Tegnap szinte tökéletes produkciót mutatott be, de szerintem a legtöbben nem tudnak elvonatkoztatni attól, hogy mindez mennyire kontrasztban van a külsejével, pontosabban a mozdulataival, a beszédhangjával, és épp ezért nem sorolja senki a kedvencei közé. Most lenne jó a Voice, ebben az esetben, ha háttal ülve, vagy csukott szemmel hallgatnánk az előadását, úgy szerintem semmi baj nem lenne vele, de amint megszólal, vagy csak gesztikulál, a hideg futkos az emberek hátán, főként, mivel teljesen heteronak állítja be magát (ami amúgy nem kizárt). Sajnálom is, hogy ha valóban így van, akkor miért nem férfiasabb, tökösebb, legalább egy kicsit (tegnap a produkciója végén amúgy ezzel viccelődtek a mentorok), mivel ritka kedves, családcentrikus, érzékeny ember.
ribizli gizella 2012.10.21 19:34:21
@candyperfumegirl: Hajrá Candy, már nagyon várom a reggel 9 órát! :)
hogyvolt X-faktor 3x09 - 1. döntő 2012.10.15 09:00:00
Elkezdődött ez is, X-faktor élő adások, egyenes kiesés, dráma, könnyfolyam és persze bulváretetés egyenes adásban, most pár hétig ez lesz a program. Előzetesként bevágnak pár jól megválasztott mondatot a mentoroktól, meg Ildit smink nélkül, ez utóbbit nem gondolták át…..
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
ribizli gizella 2012.10.14 15:53:46
@Hatesz79: Igen, az össz közös produkció az össz adásban, illetve az össz "sztárfellépő" össz produkciója az össz adásban playback, ami elég gáz egy énekhangról szóló tehetségkutató műsorban...vagymiben...
Múlt héten megtudtuk, melyik mentort melyik csoporttal verte meg a szerkesztőség, ezen a héten pedig kiderült, kik azok, akiket visznek tovább az élőadásokba az egyenes kieséses szakaszba. A műsor hagyományai szerint most 4 helyszínen lehet a Táblagépeket és a Spar italokat…..
Igen, az emberek nagy többsége a telefon seggébe suttogja a szerelmes üzeneteket. X-Faktor - Telenor koprodukció, gratula.  ..
ribizli gizella 2012.10.07 20:24:04
@Tesztelo.hu: Szerintem teljesen mindegy hova beszél, hogy tartja a telefont, hogy funcionálnak egyes telefonok kihangosításkor (jelen esetben ugyanazok), nem ez a lényeg, hanem, hogy mennyire gáz és idegesítő, ahogy a pofánkba tolják minden 4-ik percben a szponzori cuccokat, ahogy nyomatják azokat minden sarokban ezerrel "észrevétlenül becsempészve", de persze ez a dolguk, csak hát na...többnyire nevetséges jeleneteket eredményez...
Az elképzelhető legdrámaibb Tábor ígéretével rémisztgetett múlt héten az előzetes. Ha az nem is volt, az RTLKlub tett róla, hogy most legalább egy hétig csámcsogjanak az irodában a kávéfőzőre várva meg a fodrászszalonokban a pletykafészkek, mert milyen már az, hogy a mentorok…..
ribizli gizella 2012.10.04 14:15:55
@karolinabeszarova: Szulita eleve csapatban indult, nem ott tették össze a másik két lánnyal, és sikerülni is fog nekik, úgyhogy drukkolhatsz továbbra is. :)
ribizli gizella 2012.10.07 00:17:16
@Tompó: Nem első eset... :)
De mint láttuk, nem a hang számít (az többé-kevésbé mindenkinek van, aki bekerült), hanem az érdekesség, szerethetőség, eladhatóság... (mondjuk nem tudom Adél ezek közül melyikbe tartozik, de bízzuk a szerkesztőkre, ők a zsenik)
Aliz és Gizi már-már komikussá fajult ketrecharcával ért véget az előző epizód, és megállapíthattuk, hogy a Barátok közt egyre inkább unalomba fullad és nonszensz jelenetekkel tarkítják (ld. Miklós és Dr Szöszi esetét a légzsákokkal). Kíváncsian vártam, mi jöhet…..
Tegnap megtudhattuk, hogy Timike már tizenegy évesen furulyázni tanul, amit kocsiban is lehet űzni, és Atikám is tud benne segíteni; Nóra beégett leendő főnöke előtt, aki valószínűleg már nem lesz a főnöke, és András is nagy nyomozásba kezdett Berényiségét…..
A Csillag születik 2012-es elődöntője az „A nagy bugyikérdés” címet kapta, tekintettel arra, hogy egész műsor alatt nem tudtuk eldönteni anyámmal és a tesómmal, hogy Ördög Nórán van bugyingó vagy nincs bugyingó. Igen, tudom, hogy sok embert nem Lilu és Nóra öltözéke…..
ribizli gizella 2012.05.28 23:51:13
Megintcsak ezt tudom javasolni azoknak, akik egy teljesen rövid, objektív irományt szeretnének látni a műsorról, hogy mégis képben legyenek: www.life.hu/legykepben/napifriss/20120526-csillag-szuletik-juhasz-marci-a-tehetsegkutato-ujabb-kiesoje.html

Akik meg nem tudják elfogadni, hogy a hogyvolt, ahogy fenn is írja: "Sorozatepizódok zanzásítva, viccesen, akár gúnyosan", azok inkább ne keveredjenek ide, vagy olvassanak más posztot, más műsorról, sorozatról, esetleg válasszanak ki egy kedvenc írót, és csak az ő bejegyzéseit kövessék, vaaagy... jelentkezzenek maguk is hogyvoltírónak.
Aztán dobálják össze a tartalmatlan, semmitmondó műsorokat úgy egy tartalmas írásba, hogy vicces legyen, szarkasztikus, és élvezetes legyen olvasni. :)
Itt a második elődöntő, a három házigazda még mindig nem tette túl magát azon, hogy egyikük sem beszél franciául, továbbra is lelkendeznek egymás mondataiért, egészen addig, amíg bele nem csapnak a mára rendelt fellépők. (A második elődöntő fotóit nem rakták fel…..
Ezt a döntőt úgy alakult, hogy a legjobb barátnőmmel nézem meg, mert neki a Velvetre kell cikket írnia Lilu és Nóri ruhájáról, meg, mert már kurva uncsi voltam, tudom. Sőt, jó hírem van, jövő héten anyámmal nézem majd a döntőt, élőben, úgyhogy az lesz az igazi hogyvolt. No,…..
ribizli gizella 2012.05.21 20:02:26
Duett-estet ígért erre a hétre Ursula, félig múlt héten is az volt, nem baj, erre az idei Megasztárra sok mindent lehet mondani, de azt, hogy fantáziadús lenne, még véletlenül sem. Egy Clau-Trilla playback duettel nyitunk, a Szépség és a szörnyetegre tátognak látványosan, majd…..
ribizli gizella 2012.05.07 14:41:01
Húúúúúúúúúú, ennyi adás után Gigi hamis volt két helyen, na bumm, végre van mibe belekötni...örülhet az ellentábor.
De attól még nem kell lehúzni, senkinek sincs saját véleménye más fórumokon sem, csak a másikéra hagyatkozik, ha az azt írta, hogy rossz volt, akkor nehogy már nekem tetsszen! (Itt pl. a port.hu-ra gondolok, a hogyvolton legalább megoszlanak az ízlések és pofonok). Főleg, hogy mindenki zenei szakértő ugye (na, ez látszik abban is, hogy Talán Atira nyomják ezerrel a szavazatokat, még a veszélyzónába sem került be, elképesztő).
Igen, Giginél valóban sok volt a kedvenc stílusából eredő hajlítgatás az egyéni produkciójában, és valóban nem illett bele, de megint meg akarta mutatni magát, hogy mit tud, viszont feleslegesen, hiszen tudjuk mire képes. Valahol viszont tényleg jó volt, hogy nem koppintotta le az eredeti előadót annak egyszerűségével, és tisztaságával. Viszont szerintem nagyon jó kis produkció volt, kivéve mikor a végén egyik magas résznél elcsuklott a hangja. Én ennyi hibát véltem felfedezni, pedig jó a fülem, és nem elfogultságból mondom. A duettnél semmi kivetnivalóm nem volt, szépen előadták.
Még ígyis csupán Szakos Andival kelhet versenyre (bár nekem az ő hangszíne annyira nem tetszik, és látszik, hogy Gigi ösztönből csinál mindent, míg Andinak sok gyakorlásra van szüksége bizonyos magasságok, frazírok kitartásához, eléréséhez).
Nekem is jobban tetszik Gigi, mikor angolul énekel (bár sokan erőltették ezt a magyar vonalat), és ahhoz képest, hogy alapvetően elsőre nem érti a szöveget, jól át tudja adni, beleéléssel, libabőrrel. Az r'n'b a stílusa, ahhoz illik legjobban a hangja, abban profi, kész, nincs min vitázni. Ahogy az eddigi össz megasztárnak megvan a kedvenc és legjobban hozzá passzoló stílusa. Kár, hogy magyar dalokat fognak ráerőltetni a zeneszerzők a későbbiekben...bár ki tudja, lehet jó kis saját számokat kap majd.

Más: elképesztően, felháborítóan, mocskosul idegesítő ez a rettenet sok reklám, amit nemhogy belerejtenek a kisfilmekbe, hanem a pofánkba tolnak ezerrel. Nem is tudsz arra koncentrálni, hogy miről beszél szerencsétlen (valszeg nincs is jelentősége a felkészülési időszaknak), csak már kínodban is azt figyeled, hogy na vajon miért kocsikáznak, miért mennek az erdőbe, miért ülnek a fán, a sarokban, miért mennek el feltöltődni wellness központba, miért viszik el a mentorok sportolni az illetőt, vagy kikapcsolódásként vásárolni őket...na vajon miért? Hát persze, valamit biztosan reklámozni fognak ezáltal...
Most, hogy lehetséges, visszanéztem az első szériák kisfilmjeit, ott legalább tényleg a zenéről, a gyakorlásról, a tapasztalatokról, az izgatottságról beszéltek egy egyszerű széken ülve a versenyzők, és nem volt körbekerítve mindenféle termékkel a környezetük. Kár, hogy mostmár nem tiltott a termékmegjelenítés, hiszen semmi másról nem szólnak a műsorok, anno legalább volt egy kis illúziónk, hogy tényleg tehetséget keresnek, tényleg szórakoztatni akarnak, tényleg élvezik a műsorvezetők a munkájukat, tényleg a tehetség áll a központban, tényleg jó dolog a valóságshow, vagy egy takarítós műsor, esetleg egy kvízműsor, de ez a manipulatív, szájbarágós világ lassan kezd hányingerkeltő lenni.
Folytatódik Magyarország legnagyszabásúbb tehetségkutató-paródiája, és még tízen vannak versenyben, sosem lesz vége, úgy érzem. Claudia érkezik két táncosfiú gyűrűjében, akik együttes életkora nem éri el Clau éveinek számát. Hatalmas tupírt kapott a fejére, és…..
ribizli gizella 2012.04.02 15:05:08
@Héttörpe: Nem, mert Kullai Tímea már énekelte a válogatáson, azzal jutott tovább a 24-be, úgyhogy ezt a dalt biztos nem dobják be senkinek, bár, végül is...nem túl széles a zenei választék mostanság a tehetségkutatókon...
ribizli gizella 2012.04.02 16:30:32
Természetes, hogy egy profi világsztárt sok éves színpadi tapasztalattal, és egekig érő hanggal nem lehet összehasonlítani egy 15 éves tinilánnyal, értem ezalatt Beyonce-t és Gigit, bár én nem egymás után hallgattam meg az eredeti Love on top c. számot, és az ő produkcióját, hanem egyszerre engedtem egymásra a két előadást, ajánlom, tegyétek ti is meg, szinte alig hallani különbséget, kicsit sem hamis Gigi, aki ráadásul élőben énekli. Kell ám hozzá nem kis rekeszizom. Valamint unalmasnak tartják, hogy Gigi folyton Beyonce-t énekel, de könyörgöm, ő a példaképe, az ő stílusa áll neki legjobban, ezt is szereti leginkább (ahogy az X-faktorban Lil' C folyton Jacko-t adott elő, de nem ám esetleg több héten át max kétszer, hanem tényleg folyton, minden adásban, ha mást nem, a párbajaikor), és a válogatón énekelt Halo-n kívül ez a második Beyonce-s dala, hiszen volt itt eddig Rihanna, Leona Lewis, Gnarls Barkley, és minden jól állt neki, szerintem nem lesz sosem unalmas, hiszen mindig profin teljesít, ő az egyedüli, akitől nem félek, h hamis lesz, vagy elront valamit, esetleg egysíkúan adja majd elő a dalokat. Attól, h nem ugrabugrál a színpadon, meg játssza 15 évesen a végzet szexistennőjét, igenis kiemelkedően profi máris. Szerintem úgy kellene megállapítani ki a Megasztár, hogy azt a számot, amit Gigi fog énekelni, azt kellene mindenkinek előadnia, hasonló magasságokban, még ha unalmas is lenne az adás, viszont szerintem rögtön kiszóródna az eredeti 12-es mezőnyből 8 ember, és talán 4-en versenyezhetnének egy pár körön át, de Gigi végül magasan verné az összeset.
A végzetes vonzerő estéjén, szexi daloknál WE FOUND LOVE-ot meg PARTY ROCK-ot énekelni, amikor ebben a témában is olyan széles a paletta, hogy Dunát lehetne rekeszteni vele, ráadásul utóbbit ilyen rosszul előadni...én is alig hittem el...