Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raverqq

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van abba némi gyomorrontás érzés amikor egy fejlődő és elméletileg demokratikus országban feljelentik az online újságok híreinek kommentelőit. Na nem mondom, hogy ez nem szánalmas egy picit, de viccesnek sem nevezném. Valahogy fenyegetve érzem magam, az meg olyan kellemetlen a szabad…..
Hadd legyünk kivételesen személyesek: még soha nem láttuk, hol (és főleg: milyen körülmények között) őrzik az aranyrudakat a jegybankok, így amikor most ráakadtunk erre a videóra, a szavunk is elállt. Egy aranyrúdból két igényesen berendezett házat lehetne venni, a Bank of…..
Az Androlib, az internetes folklórnak hála, ma felbecsülhetetlen szolgálatot tesz drága olvasóinknak: egyetlen képpel választ ad ideges rokonok, családtagok kérdésére. Ezt kellene mind benyomni a hátizsákunkba, ha nem lenne nálunk okostelefon. (Ismeretlen művész alkotása, ha…..
Ahogy a dolgok állnak, elő kell majd keresnünk a szakirodalmat és a történelemkönyveket, hogy ne adjunk olyan válaszokat komoly gazdasági és létkérdésekre, amelyek hasonló helyzetben egyszer már zsákutcának bizonyultak. Ha nem teszünk így, és nem alakul ki egy társadalmi…..
raverqq 2012.11.14 20:52:57
@GiaMarie: a 47ezres kérdés: Rosszul látod. Nem a 47ezertől fogsz meghalni, hanem attól hogy felkötöd magad... Persze sose juss el odáig, és inkább tegyél utána egy nullát, aztán arra gondolj!
raverqq 2012.11.14 20:09:48
Valóban jobbak a kilátásaim mint a legtöbb embernek. Viszont veled ellentétben én arra a 47ezerre úgy gondolok, hogy pont 47 ezerrel több mint a semmi. És hidd el, nem havi 500ezres fizetésből szedtem össze az indulómat. És a buktát még most is nyögöm. Mert ostoba voltam.
Azt se hidd, hogy ellene vagyok a külföldi munkavállalásnak. Ha adódik az alkalom akkor meg kell ragadni. Ha külföldön akkor ott. Bizonyos feltételek mellett én is mennék.
A bicska viszont kinyílik a zsebemben, amikor azt hallom, hogy büdös szar ország, és "hintsük be sóval" és hasonló dolgok.
Lehet hogy most szarul megy, lehet hogy sosem lesz jobb. De ez az ország sok olyan dolgot adott nekünk, amiért máshol nagy pénzeket kell kifizetni. Mi meg megkaptuk a szép szemünkért.

A diplomás fizetést meg felejtsük el. Ez a teljesen idióta bértáblákból jön amit állambácsi talált ki a dolgozóinak. Normális esetben a munkabér a teljesítménnyel arányos, és nem az iskolai végzettséggel. A végzettséget igazoló dokumentum maximum a egy igazolás aminek tükröznie kéne a megfelelő tudást és/vagy képességeket. Viszont már ez sem igaz. ugyanis munkáltatói oldalról nézve kevés olyan iskolai végzettség van, ami garantálja a megfelelő tudást és alkalmasságot. Garancia nélkül pedig elég ostoba dolog nagy lóvékat várni.

Csomó diplomást látok, akit kiengednek az egyetemről, és várja a jobbnál jobb ajánlatokat :) aztán amikor rájön hogy senki nem fogja megkeresni, megsértődik a világra és ír egy fos életrajzot és ismét csodálkozik. De valahol el kell kezdeni. Ha csak 100ezer/hó az ajánlat akkor ott kell elkezdeni. Ha a németek 400/hó-t ajánlanak, akkor ott. De a sirdogálásért én még sosem kaptam pénzt :)
TComment A mindenes, ami mégse az 2012.09.27 05:45:00
Ami jó családnak, dolgozni, terepre, vadászni, vontatni, bármire. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
raverqq 2012.09.27 13:07:21
@velocista: "a pick-upok igen jelentős részét Budapesten használják"

Ebben biztos vagy?
Mire van szüksége a magyar autósnak 2012-ben? Területi alapú rendszámra. A véletlenre sem bíztuk: megkérdeztük a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályát, hogy akkor most, Tornóczky Anita szava járásával élve, ezt most így hogy? A válasz…..
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
raverqq 2011.12.14 14:37:12
@Csumpi Hálidéj: :). A magántulajdont törvény "védi". Lehet tudatlan vagyok, de a eq beállításokat, és a kalaptartóba szerelt szemeteket a törvény semmilyen módon nem szabályozza.
Tudod ez a cikk olvasása után csak ennyi jutott eszembe: festett kontra természetes haj :). Én sem szeretem túlzottan piszkálni a fejegység beállításait, de pl a mély nálam +2van. a közép pedig -1en. A cikk szerint én ezért (kis mértékben) kretén vagyok. Pedig csupán az adott hangrendszer az én fülemnek így szól szépen...
raverqq 2011.12.14 15:04:22
@Csumpi Hálidéj: Hidd el pontosan tudom mit "fájlal" a cikkíró. De soha nem fogom elfogadni azt, hogy csak azért kretén valaki, mert a halászlébe tejszínhabot fúj. Ha egyszer neki úgy ízlik akkor egye úgy. Ha a boyracernek a trüttyögő mély jelenti az élményt akkor trüttyögtesse. Amíg ezzel másban és más tulajdonában nem tesz kárt miattam loudnesselheti a 60cm koaxiális ovált a kalaptartóban naphosszat.
A gyári beállítás pedig egyáltalán nem garancia a minőségre, de még a kompromisszumos zenére sem. Igények alapján nem kellene senkit minősíteni. Márpedig a cikkben pont ez történt.