Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nextstepis

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immár összegyűjtve és folyamatosan új munkákkal bővítgetve egy helyen a theVIEW eddigi összes grafikai munkája. (Link a képre kattintva)..
Képzeljünk el site-ot, ami azt a célt tűzte ki, hogy igyekszik kapcsolatépítő, tanácsadó szerepet betölteni a vidéki községek, városok vezetői és lakói számára, hogy egy valódi, értékteremtő, tudatosan tervező és élhető jövőt építő közösségé válhasson. Szerintem…..
Ez a mai nap a Nem-ek napja volt, de sebaj, 2 perc múlva vége, új nap jön.Sokat tanultam ma is, sétáltam, eláztam, jó kávét ittam és film is belefért.Jerry Maguire - nekem bejött..
Gondolom, már sokan találkoztak életükben olyan szituációval, amelyben munkahelyi elvárásokat támasztanak egy adott cél érdekében az ember elé.Azt gondolom ezzel nincs is semmi probléma.A probléma akkor kezdődik, ha - nem teljesítés esetén az ember pénztárcája bánja- nincs…..
A Pepsi Cola logót váltott, nem is oly rég.Ki mit lát ebben a logóban? Egyesek a 21. század egyik problémájának stilizált képét.Szerintem nem áll messze a valóságtól.Szerinted?..
Egy újabb vendéglátós eset egy tévesen használt eszközről és a benne rejlő lehetőségekről. Érdemes átolvasni.Jártomban-keltemben betévedtem egy újabb kávézóba, ahol gondoltam iszok valami finomat, falatozok is és ha már nálam a laptop, kihasználom az időt és a hely adta…..
Egy barátom felkért, segítsek egy kicsit, ha már úgyis marketinggel foglalkozom.Adott egy budapesti belvárosi, irodaházban található kis kávézó, kiváló kávéval, kifogástalan kiszolgálással, exkluzív környezettel, de  kissé megcsappant vendégközösség és egy közvetlen,…..
Eddigi karrierem során sok cégnél dolgozhattam, sok jó vezetővel és sok tulajdonossal. Sokat tanulhattam, nemcsak elméletben, hanem legtöbb esetben a napi szintű gyakorlatban. Dolgoztam értékesítésben, vendéglátóiparban, márkaképviseletben, lakberendezési vállalkozásnál,…..