Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vitez

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én Önt csúnyán rajtakaptam. Ha nem ismerném Önt és a Pártját már 5 éve, megúszhatta volna. De azok közé tartozom, akik az LMP igazi arcát, vagy épp annak hiányát már 2009-ben, élőben ismerhették meg, így aztán előre tudtam, hogy hogyan tudom Önt rajtakapni a…..
A Sólyom Airways 32 állást hirdetett sólymok számára, amelyeket kísérleti célzattal reptetne.  „Nem akarjuk egyből embereken kipróbálni a légitársaságot, előbb tudni szeretnénk, hogyan reagálnak rá az állatok” – mondták el a Sólyom Airways illetékesei, akiktől…..
Az amerikai fiú A boldog trafikos 2013.06.12 14:50:49
A Dohánykereskedelmi Zrt felhívást tett közzé, melyben boldog trafik nyertesek történeteit várja! Egy ilyen sztori valami szerencsés véletlen folytán Az amerikai fiú blog postaládájában landolt. Nem habozunk közzétenni! Íme:ELFOGTUNK EGY LEVELET "Tisztelt Nemzeti…..
Gondolom, aki internetes oldalt készít, üzemeltet stb találkozik olyanokkal akiknek jókedvet okoz a rombolás. Bejelentkeznek egy néven, két néven majd egy újabban. Élvezik a káoszt. Semmi hasznuk nincs benne, csak a játék. Mi meg mérgelődünk.Közben meg éktelen helyesírással…..