Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morgan le Fay

0 bejegyzést írt és 990 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halcsika! Még 1, azaz egy nap van hátra a szavazásból!Egyre több pompás ötletet kapunk tőletek mailben vagy a kommenteken keresztül - Tibor most pöttyet el van csúszva, egyszerre modoros multis és egyetemista is, és mindkét fronton teljesítenie köll. A megmentőnk a hétvégén…..
Nekem is vaaaan! Retró :) 2008.11.22 05:44:00
De jót táncoltam erre egy jó barátommal. :) Mister can you tell me where my love has gone? She's a Japanese girl. (:D azért én maradok a lányoknál, csak semmi buzulás!) Kösz a bulit annak, aki csinálta! Nem ez volt a napom i-jén a pont, meg a hab a tortán, de jó volt. :) (Hideg van…..
Cseteltem egy barátommal, és olyanokat írt, hogy abból én ezt alkottam. Tehát, Morgan le Fay soraiból összerendezgette: Kocka Költő szeretném viszontlátni a kockaköltő-n :) nem, nem értem mellesleg nem szeretem a bajszot :) elfáradtam sajnos mondom: szép az idő! és nagyon…..
Újabb olvasói levelet teszek közzé, ami némiképp reflektál a pénteken megjelent női szemszögből írtra. Itt sem lesznek dicsérő szavak a netes társkereséssel kapcsolatban, de a dicshimnuszok helyett legalább politkiailag korrekten megismerhetjük mindkét nem (nem biztos, hogy minden…..
Egy tipikus válóokot mutatunk be az olvasóknak, amellyel még nem annyira foglalkoztunk, pedig a blogkorszakban az egyik legtipikusabb vitát kiváltó ok, hogy egyik rátalál a másik titkos blogjára. És akkor borul minden. Ezért javasoljuk azt, hogy függesszük fel a blogírást a…..
Igazán vicces szakításokat csak néhány hetes járás után lehet produkálni, de ilyenekre nem vagyunk fellkészülve. Ez egyszerűen annyira vicces, hogy a levélírót felvesszük állandó szerzőnek: kötelező minden héten összejönnie valakivel. Már rég terveztem, hogy megírom ezt…..
Hamarosan elindítjuk a szakítósTV-t is, ahol kívánságra élőben közvtítjük a szakításokat, mert vannak pasik, akik megérdemlik. Ez milyen szöveg? Harsányan nevetek 10 perce, ahogy látom ezt a romantikázós estét. Kedves levélíró, mi a folytatás? Követeljük. Kedves…..
Kavargós történet az olasz éjszakában, tegye össze, aki tudja, egy biztos, a srác nem bánkódott, hogy az érzéki harmincas (istenem, verespálnéra is ezt mondják néhány éven belül) átejtette. Hello!   2003-ban Olaszországban dolgoztam, a helyi goethe-institutos…..
Ma is tanultunk valamit: "bukovári lett a dolog vége". Vagy ezt csak én nem ismertem? A képet innen loptukSziasztok. Az én történetem kissé banális, tele van mindkét fél hibájával. Az interneten kezdődött, épp egy elég rosszul sikerült házasság…..
Én szeretem a harisnyát, ha szexűző, ha nem, és ezentúl is fogok hordani télen-nyáron. Csatlakoznék a legutóbbi 15 éves kori szakítós történetekhez, ez egy 13 évvel ezelőtti sztori, nem túl fordulatos, de megtörtént...15 éves voltam, mikoris egyik velem egyidős barátnőm…..
Ezt is az archívum túrása közben találtam, még karácsonykor küldték, amikor sírtunk, hogy nem hisszük el, hogy senki sem szakít az ünnepek alatt. Hát lássuk, milyen a szeretet ünnepének értelmezése a szakítósblogon.  Innen loptukSziasztok!Nos nekem is van egy kis…..
Nekem nincs blogom A legjobb poszt 2008.08.15 13:42:08
Ha ez az állítás igaz, akkor ez a legjobb poszt...
Erősen kétlem, hogy ez a sztori valóban, így és ilyen formában tényleg megtörtént, mindenesetre a szóviccblog nevű gólem okán új pontot veszünk fel a toplistánkra. Noha 2008 a rossz humor éve, a rettenetes szóviccel ismerkedni próbálókat továbbra is máglyára vetjük.Sziasztok…..
Ebből a sztoriból a világ legkínosabb Office epizódját is össze lehetne hozni: pisilni kell a kollégának, persze gyere fel hozzánk, úgy sincs otthon senki, aztán nyitod az ajtót, és fél perc is eltelik, mire észrevesznek. Tényleg van élő ember, aki ilyenkor azt mondja, hogy meg…..
Szegény Gina, jól meghótta magát egy hete. Christian kicsit ideges, megértjük mi, hiszen ő tette, de hát akkoris. A napibeteget se tudja nagyon követni, pedig kéne, mert szokás szerint kicsit problémás a szentem. Autóbalesete volt a nászútja kellő közepén, 10 napra betemette őket…..
Morgan le Fay 2008.08.13 22:40:56
A hajnali kézilabdás produkció annyira elkedvetlenített, hogy félálomban nem indítottam el a hetet, amin fokozott figyelmet fordítunk minden olyan szakításra, amely a Szigeten történik. Innen loptuk Kedves Szakítós blog, az én utolsó kapcsolatom nemrég, azaz pontosabban egy hete,…..
A lányszív-lányszopat saga folytatódik: itt van Lady, a tegnapi bi-történet másik fele, hogy elmesélje a történetet a saját szemszögébőlNote: a levélformátum nem igazán tud formázásokat megjeleníteni, én kérek elnézést.Helló világ! Lady vagyok. :-) A kis „szerelmi…..
Megtört a jég, megérkezett az első lányszopat - lányszív, igen, a történet szereplője két lány, és van benne sok szex, olvassátok tehát.Lady válaszát itt olvashatjátokEgyszerűen muszáj leírnom a történetem, had okuljanak belőle a velem egy cipőben járók, nők és férfiak.…..
Egy kis felnőtt sztori - ez volt a levél subjectje, a felnőtt tartalom kifejezésen egy csöppet mást értettem, mint ami következett: egyetem, diploma, házasság, egy gyerek, két gyerek, építkezés, ház, válás, szomorúság. Segítség: a levélíró nő, az ő a későbbi férjre…..
Szép kerek történet, megválaszolt kérdésekkel, és levont tanulságokkal. A szabadság, a buli és a tetoválás fontosabb, mint a ház és a szerelem. Ez van. Munka helyemen ismerkedtünk meg. Csinos lány, szemében csillogás, szerelem?! Összejöttünk. 8 hónap csodálatos…..