Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gumicsivá

51 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Plazma, a tizenkilenc éves MC hirtelen robbant be a köztudatba. Meglehetősen szélsőséges hangulatú nyilvános megítélése során mindeddig kizárólag a trágársága vetődött fel szempont gyanánt. Senkinek se jutott eszébe értékelni azt, hogy egy olyan közegben, ahol bárkit…..
Már-már Dörner György színpadára kívánkozik az a sajátosan magyar sorstragédia, ahogy Negyela Bernadett és az Immigrants után a prügyi duó is a legjobb produkciója után kellett, hogy távozzon.      A prügyieknek még csak koncepciójuk sem volt arról, hogy mit akarnak…..
EGYES érdemjegyet érdemel az a produkció, ami a közönségtől is kevés volna. KETTES az az előadás, amitől nem kell eltiltanom anyámat, mert eszébe sem jut megnézni/meghallgatni. HÁRMAS a tízes skálán az a produkció, ami kártékony inger, tehát eltiltom anyámat attól, hogy…..
Gumicsivá 2012.03.30 19:21:15
(A Csillag születik egy hulladék műsor. Amikor látszik a Puzsér arcán hogy egy nagyot fikkantana, a műsorkészítők kivágják a ténylegesen elhangzó szavakat, nehogy belerondítson az egyöntetűen bekönnyezett zsűritagok kommentárjába, nehogy megbontsa a gondosan megszerkesztett dramaturgiát. A kamerakezelés, a vágások, a képi kiemelések egyébként, ha megfigyelitek, rettenetesen manipulatívak, és különböző sztereotíp mém-csomópontokat próbálnak nyomkodni, ld. lázadó ifjonc repper karakter a 15-25 közötti korosztálynak, vagy a tisztességes, dörék magyar embör, aki kapál s nótázik a hegyön az ötven felettieknek s a "magyar érzelmű" lakosságnak.)

Vajh' meddig fogod ezt bírni, Robi? Téged is abszolút félreértelmeznek, egydimenziósítanak benne. Azért utálom ezt a műsort, mert embertelen. Nem személyiségek lépnek fel benne, hanem olyan vizuálisan kidolgozott címszavak, triggerek amikkel provokálni/elérzékenyíteni lehet az egyszerű nézőket. Ugyanezt a koncepciót meg lehetne úgy is csinálni, hogy az egyéniségre, a sokféleségre stb koncentráljon, ehelyett kiragadják a piacképessé döngölhető karaktereket, és addig facsarják, csűrik, sminkelik, vágják a felvett anyagot, míg szájbarágós módon sikerül beleerőltetni azt a rendkívül primitív tartalmat, amit szerintük a nézőknek fel kellene mindebből fogni. Ezen a nyúlós, ragacsos, kínoskás konzum-terroron még Puzsér se tud segíteni a jelenlétével, hiszen ki van szolgáltatva az rendezői/operatőri munkának, s a Csillag születik virtuális valóságában, ebben a cukormázzal leejakulált médiamátrixban a valódi énének puszta árnyaként, agyonszerkesztett és cenzúrázott, reinterpretált lenyomataként létezik. Jobb lenne valami értelmes közegben látni őt végre.
Modorosblog A kiállításmegnyitó 2011.04.08 09:54:00
-Kedves Hölgyeim és Uraim, kedves megjelentek - művészetpártolók- és művelők, érdeklődők, rokonok, barátok, ismerősök - jó napot kívánok, szervusztok! Amikor Szokolik Jani - mint tíz éve immár folyamatosan - engem kért fel fővédnöknek  mint a XXIV. kerület…..
Empátia, jólelkűség, figyelmesség - vagy inkább csak beteges megfelelési kényszer, önbizalomhiány? Csak ne ártsunk senkinek, mindig próbáljunk a másik fejével gondolkodni - csak aztán cselekedjünk. De nehogy zavarjunk...Alapvető udvariasságokból hiperkorrektség! Ha rágyújt,…..
                     Mi az a Jamaican Gold ?A Föld minden tájáról összeválogatott gyógyfüvek harmonikus keveréke. Különleges aromával rendelkező, relaxációs…..
Holistic Shit Fontos duma 2011.04.22 20:05:00
Hű de ronda ez, csezzeg! Rájöttem, hogy  itt nem tudom olyan szépen szerkesztgetni az oldal kinézetét, úgyhogy átköltöztem a www.holistic-shit.blogspot.com címre. Hihetetlen, de igaz: a google a blog.hu-t preferálja. A blogspotosat nem is dobja ki. Amúgy nem tudom, hogy ezt hogy…..
Lalázva alázunk 2010.03.28 00:45:48
Végképp leszoktam a cigiről. Immár az elhatározásom minden tesi-lelki kín és hiányérzet felett állt, szánalmas, robotikus életem egyhangúsága felett lebegett. Ő pedig, kitartó próbálkozása ellenére, nem szokott rá. Kezünk ügyénben tehát csak két erősen vizezett, de…..
MyOTHERSIDE Önbecsapás 2008.10.19 20:18:00
V. Varga TiborÖnbecsapás Önbecsapás, Önbe ösvény vezet.Hazugsággal kikövezett.Látom rákos lelkét, telve fals szavakkal.Hiteles faszságokkal megterített asztal.Valótlan fürdőt vesz, mert jó meleg.És már meg sem remeg... Remek!Gondolja és körbe körbe stagnál.Nem jön rá…..
Gumicsivá 2010.01.08 19:55:09
Na jó, ez nem egy igazán fura film, de olyan vidám perceket szerzett nekem, hogy mindenképp írni akartam róla. Penelope Spheeris a nyolcvanas évek elején forgatta a Decline… első részét, olyan Los Angeles környéki punkzenekarokról mint a Germs, az X, vagy a (még Henry Rollins…..
Némi erotikus töltet 2009.06.02 13:20:00
- Szerinted elmondjam a csajomnak?- Egy kis pillanat. A valóságról van szó? Valóban leszopott egy pincér?!Meghökkent arcom látva Rohi megpróbálta enyhíteni a dolgot:- Nem leszopott, hanem visszajárok  mer itt van a sarkon.- De azért hogy leszopjon.- Igen. - bólintott.- Hát…..
Haluk a hálóban 2009.05.12 14:41:00
Május lett. Újra dohányoztam. Mindketten izzadtunk az idétlen, kokakólás napernyő alatt, kettőnk közül talán Rohi jobban. De neki a szemei is vörösebbek voltak aznap, mint nekem bármikor. Kétségkívül a fejében uralkodó túlnyomás tette ezt vele. Sokat idegeskedett, művészi…..
Végképp deprimálva 2009.03.15 01:14:31
- Szabályos undorom van az emberi fajtól, magamat is beleértve. Gondolom te expert vagy az ilyen érzésekben - hadartam. Ekkor már egy kerek napja nem gyújtottam rá. Fogalmam sem volt, hogy hányféle pokol vár még rám. Sört ittam. - Mondd el, mi a teendő!- Aludni szoktam.- Istenem -…..
Tróger noir 2009.03.06 02:20:00
Eső verte a nyomorult csehó ablakait. Éjjel volt. Félhomály. Mindennek a tetejébe villámlott is. Egy a csillagtalan égen átszáguldó vakító villanás miatt hirtelen titánfehéren izzott Rohi arcának bal fele. Kirajzolta holdarcának heges krátereit, karakteres, taknyos orrának…..
 Ha épp nincs ideje blogolni, de szeretne blogiálisan jelen lenni, mit tehet?   Elfekvő készletben kutakodhat cseppet, hátha kincsre lel: csend Mint két számmal nagyobb ing szegény gyermeken, oly sután viselem,  ha csendben van, szívem.     Vagy riszájkling…..
Gumicsivá 2009.01.14 01:46:36
Aszongya a HVG, hogy Németország betiltani tervezi a Spice nevű cuccot, mert rájöttek, hogy az valójában szintetikus THC-t tartalmaz:A német hatóságok a Spice (fűszer) nevű divatos növénykeverék árusításának és előállításának betiltását tervezik, miután kiderült, hogy a…..
megsekottyan 2008-01-30 2008.01.30 15:54:50
Ma sincs valami jó napja.....
"Úúúh tesi..."Összenéztünk. Nagy barna lépcső, tetején fényárban úszó ajtó. Kicsit elveszettnek éreztem magam. Ekkor Adrynalin felhívta a figyelmemet az ajtón látható feliratra, miszerint   CSEPP TV. Ahol minden…..
Szeretett világomnak legszebb gyümölcse te vagy. Ha te meghalsz, nekem végem.Valamiképp veled halok én is                               XÉn is…..
Képzeld el a tökéletes világot, ahol minden mozdulat elegáns, és minden szó frappáns, és a pillanat száz fényévet ér, ahol a véreddel egy ütemben lüktet és bizsereg a hatalom mindenek felett, és árad a…..
Ha minden összejön, és sikerül a blog.hu összes bugján, hibáján, baromságán túltennem magam, akkor itt naponta egy-egy hülyeséget fogtok találni. Képet, videót, viccet, (bulvár)hírt fogtok találni. Néha falra másztok tőle, néha röhögőgörcsöt kaptok, néha azt mondjátok:…..
Gumicsivá 2008.01.11 18:15:11
Gumicsivá Rossz Kedve Fuss geci 2008.01.07 21:05:00
Az életedért, nyavalyás-Úgyis utolérünk a testvéreimmel és az iszapba nyomjuk azt a csontos, kéjes pofád, és lessük, mint ritkulnak a sárbuborékok a szád körül ott lenn.Mindenki megkapja, amit érdemel - és egy másodperc alatt szanaszétgurult minden. Nem volt mibe kapaszkodni, a…..