Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ciccic

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az álságos semlegességet nyugodtan félre lehet tenni olyankor, amikor az egyik oldal éppen törvényt hoz arról, hogy részéről befejezte a beszélgetést. Magyarország tegnap ismét nagy lépést tett előre, hogy még eggyel szabadabb ország legyen: mostantól a közhivatalok…..
Úgy gondolom a tegnapi nap után ki kell osztani már megérdemelt és elégszer el nem hangzott köszönömöt. Tehát, én köszönöm az összes civil önkéntesnek, akik: - Pörgették a közösségi oldalakon, mikroblogokon a percre kész infókat, rondán beégetve és helyettesítve ezzel a…..
Leica blog Új Summarit objektívek 2008.01.07 12:00:00
A Leica a közelmúltban új objektív családot jelntetett meg, ami nagy szó a folyamatosan likviditási problémákkal külzdő cég életében. Természetesen ezek az optikák nem csak az analóg kamerákhoz használhatók, hanem a Leica M8 digitális házhoz. Az optikákat gyárilag ellátták…..
Akik szeretik Gesztit, azok ezért, akik ki nem állhatják, azok meg azért kapták fel a fejüket a Kreatív Online-on megjelent mai hírre, miszerint  Geszti Péter, a műsorvezető-énekes-szövegíró-mentor-reklámguru-arcalapító-nemzetivágtázó gringósztár sokévnyi szünet után…..
Jobbegyenes Miért éppen Izrael? 2012.12.07 13:44:50
Miért éppen Izraeltől kell félteni a magyar függetlenséget? Jó pénz, az izraeli pénz? És, ha igen, kinek és mire? Miért jelent nemzetbiztonsági kockázatot, ha egy politikusnak izraeli útlevele is van? Peresz csak viccelt, vagy tényleg gyarmatosítanak minket? Antifasiszta hiszti és…..
Megdöbbentő események a Jobbik Magyarországért Mozgalom és Párt berkein belül Bár hallottunk róla, hogy a 2009-es magyarországi európai parlamenti  választás óta több mint 25 milliárd forintot költött a „magyar”  nemzetbiztonsági hivatal, annak…..
Peter Thiel, a PayPal megalapítója és a Facebook első befektetője mindig őrült ötletekkel áll elő, most éppen egy „törvényen kívüli” vízi államot álmodott nemzetközi vizekre, nem messze San Francisco partjaitól. A vízi államban nem lenne szociális rendszer és…..
ciccic 2012.10.07 19:35:21
@ritmikus csimpifon: Na a magyarok kitalálták már rég az együttélést, csak elgurult a kavinton és elfelejtették:D vagy inkább:( Itt halhatod!:fixhd.tv/videotar/lejatszo/1150
A Bajnai-féle alapítvány tanulmánya szerint kisebb csoda kellene Orbán legyőzéséhez. Tamás Gáspár Miklós egyenesen úgy látja, 2024-ig sem lesz igazi kihívója a Fidesznek. Legújabban pedig - a szocialista tábor teljes reményvesztettségéről tanúskodva - még az is felmerült: a…..
ciccic 2012.08.31 16:06:45
@irógép: Na ezt a két videót meg kellene nézned, értened.: www.youtube.com/watch?v=N9oYfEbwk4A&feature=relmfu és ez se káros agytornának: www.youtube.com/watch?v=Ei7hBYhbCew
A Sony háza táján két érdekes bejelentés történt a napokban, az első főleg "kishazánk" fiainak érdekes, míg a másik egy jóval nagyobb piacot örvendeztethet meg.  A számunkra érdekesebb hír, hogy a tegnapi napon megnyitotta virtuális kapuit a Sony Mobile magyarországi…..
A Stop.hu megszerezte a Millások NAV-os jegyzőkönyvét, igaz, sikerült teljesen olvashatatlan formában közzétenniük. Tegnapi hír, hogy a NAV beidézte az Egymillióan a magyar sajtószabadságért mozgalom két szervezőjét adóellenőrzésre, de a NAV-ot inkább az adományozó személyek…..
ciccic 2012.03.02 22:29:12
@SchindIer Pistája: Na komoly a kérdés : szidol még létezik hol, mennyi?
Tovább szigorodnak a parlamenti tudósítás szabályai, januártól már a Magyar Közlöny sem számol be az ott elfogadott törvényjavaslatokról.Egyedül Kövér László laptopján lesznek megtalálhatók ezután az Országgyűlésben zajló események, és ott is csak unalmas formában, ezen…..
ciccic 2012.01.05 23:08:16
@◄ViZion: A Facén olvastam ezt a hsz-t. Tetszik
"Pár hsz-el feljebb értekeztél függvényekről. Nem vágom a matekot -se- Nincs valahol valami szép színes szemléltető grafikon a számomra ismeretlen függvény helyet ? Ami megmutatná gazdagék gyarapodását az ország kíárusiíásával, és vagy a többség elszegényedését megmutatandó egymáshoz képest? Ha már ennyire vágod a matekot: Vajon azt is kitudnád számolni Harácsék ki tudnák csengetni az adósságot? Veheted akár házi feladatnak is.Szorgalmi feladatként be lehet szállni"
Péter egy 7 évvel ezelőtti cikkünkre talált, amikor utána akart nézni a még mindig reklámozott AbTronic izomstimulátornak. A cikk szerint Amerikában már 7 éve betiltották a terméket, mert tertmészetesen egy ordas nagy hazugság, sőt veszélyes is lehet. Nálunk meg újra kapható…..
ciccic 2011.12.13 14:14:50
@kermi: Mi nap láttam a TV-ben A Fogyasztóvédelemtől egy ügyfélelhajtót. Valami Zsuzsa. ( csinos volt, elfogadnám, pár percre nyál, és bélyeg nélkül ) Eszembe jutott, hogy rázott le levélben. Valahol az egész paksaméta megvan. Gondolom a diri utasitására. Nyálazzak 4000-ért okmánybélyeget a panaszomra. Egy Kress szerszámgépet, és extra akkupakot, +computeres töltőt. nyeltek be. Se pénz, se cuc, a képviseletre leadottból. Próbálkoztam a német magyar kereskedelmi, és ipar kamaránál, a Kressnél, németbe. Ignoráltak mindenhol.
Most éppen a Sony Ericssonnal vivók, 2008!!! óta. A 3 napos csere helyet kütyü elvesz, és se pénz se telo. 2008-ban 3 telot vettem valami 30 körül mérték fajtánként. Egy percig nem tudtam rendeltetésszerűen használni. De minimum 2x annyiba került a megfejtésre elcseszett idő. Ott tart a dolog, hogy ha csütörtökig -még egy nap- nem kártalanítanak -érdemben kárarányosan-, próbálkozok az Anyánál Svédben. Hülyéra köpködtem magam a Sony Ericsson Magyarország @bookos honlapján, de jó magasról tesznek rá. Nem sikerült kiprovokálnom, hogy pereljenek be hitelrontásért. Tuti bukók lennének, mert mindent tudok bizonyítani. Nem hülyék, csak gusztustalanok. Tippelj mi lesz?