Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T. Norbert

0 bejegyzést írt és 609 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az akciófilmek közepén találkozunk a kínzás jelenettel. Ez az a rész, amikor ha még kétségek voltak a főhősben, hogy a főgenyónak le kell tépni a fejét és belehányni a tüdejébe , akkor azok elmúlnak. Hősünket ilyenkor foglyul ejtik a genyó gorillái, de ahelyett, hogy…..
T. Norbert 2010.10.04 23:19:30
@Celtic: Maga a jelenet a Marathon-ban nem sablonos, de utána egy csomó filmbe lemásolták, koppintották, így hát idővel zssablonná vált.
T. Norbert 2010.10.06 09:59:22
@Katsumi: Nem zs (sőt A+), de akkor már ne hagyjuk ki eme legendás jelenetet a Kutyaszorítóban-ból:

www.youtube.com/watch?v=LLTqecGbdCc
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! A "A munkavállalók végtelenül lusták és nem akarnak dolgozni" című bejegyzésetek inspirált, hogy én is megosszak veletek néhány hasonló sztorit, hogy ne mindig a sírásokat hallgassuk. Szabadúszóként dolgozom, eléggé sok különböző…..
Jól fésült, japán-amerikai hibrid Superman barátunk is megmutatja, hova vezet az út egy sikeres sorozattól a ZSkategóriáig. Dean egy japán csávó és egy amerikai színésznő fiaként született Michigan államban. De apjától már a születése előtt elvált anyuci. De anyuci nem…..
T. Norbert 2012.05.19 13:58:11
@gerberus: Meg a Chuckban is szerepelt, de ott meghatározó szerepe volt. Egy kezdetben jónak látszó vérprofi genya volt, aki megölte a címszereplő apját.
T. Norbert 2012.05.20 00:44:23
@T. Norbert: Vazze! Most jut eszembe, hogy megkeveredtem! Az nem ő volt, hanem Brandon Routh. Összekevertem két Supermant! [fejfalbaver]
Dolph Lundgren 1994-ben óriási lehetőséget kapott és önálló filmmel lephette meg rajongóit! Ebből lett a Zsklasszikus Dzsungelháború ,amelyben Dolphi hallgat a szívére és ahelyett ,hogy jó zsoldos módjára átrendezné a terület népsűrűségét inkább jó oldalra áll. A film…..
Tisztelt Blog olvasók! A napokban szerencsém volt egy érdekes elbeszélgetésen részt venni! A csömöri Teli Tál hirdet konyhalány ill. pultos állást. A tulajdonos mindenkit behív elbeszélgetésre és közli a munkafeltételeket:   -munkaidő reggel 7-től este 9-ig -2 nap munka…..
Az igazi tini horror arról szól, hogy sok jó képességű fiatalembert lemészárol valami kibaszott ronda ember/szörny/gépezet. Azonban ennek a jelenet sornak is van sablonja, sőt tulajdonképpen az egész film egy klisé: 1.       Az érkezés Az amerikai csak…..
T. Norbert 2012.04.13 14:51:05
@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Ööö... Te most leírtad A barlang (Descent) tartalmát. :) De amúgy azt nem mondanám tinihorrornak a szereplők életkorából kifolyólag. Amúgy részlegesen passzol.
T. Norbert 2012.04.19 12:44:44
Tegnap volt szerencsém Az Erdei Fantom (The Burning) c '81-es remekműhöz:

www.youtube.com/watch?v=lbBCP7VKM-E
www.youtube.com/watch?v=_WNDXTrwJ04

Alapjában véve egy B-kategóriásabb Péntek 13 koppintás. Egynek elmegy, de nem mondanám, hogy különösebben felejthetetlen élményt hozott. A zenéje egész jó volt, és Tom Savini keze is benne van a műben. Mindenesetre a lúzer srác itt túlélte, de szerintem csak azért, mert nem vesztette el a szüzességét a film folyamán.
A börtönös filmekben egy közös van: nem, nem Zalatnay Sarolta, hanem a börtönigazgató. Alapból az lenne a dolga, hogy szegény eltévedt báránykákat visszahelyezze a társadalomba , hogy termeljék a GDP-t. De ez nem igaz! A börtönigazgató csak szadista, emberkínzó állat.…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Röviden szeretném leírni önöknek helyzetemet. Egy kisebb boltban vagyok eladó, papíron 8, gyakorlatilag 13-14 órában naponta, Mindezért nevetségesen keveset fizet munkáltatóm,  85-90 ezer forint körül viszek haza. Arról nem is beszélve, hogy…..
Már volt szó erről a kis hindu töltött galambról,most itt egy újabb videó róla. Érdemes megfigyelni az esélyegyenlőséget, hogy ő is milyen sallereket kap. A csávóknak azonban esélyük sincs!..
T. Norbert 2012.03.15 10:07:03
@Kgabor3221: De ez eleve paródia. Egy percét sem kell komolyan venni.
T. Norbert 2012.03.15 16:39:45
@Kgabor3221: Nem japán, hanem kínai. :) És van hozzá felirat:

www.feliratok.info/index.php?search=riki-oh&nyelv=&searchB=Mehet

Bár, paródia ide, paródia oda, én nem hiszem, hogy valaha ráveszem magam, hogy elejétől a végéig megnézzem. Nagyon morbid-brutál dolgok vannak benne. Nekem Möszjő Véglény robbanása az Élet értelmében bőven elég volt. :O
Tisztelt Cím!   Történetem, melyet most szeretnék Önökkel megosztani, egy külföldi pénzintézet magyarországi leányvállalatánál történt 2009-ben. Már akkor gondoltam rá, hogy nyilvánosságra kellene hozni a velem történteket, de a munkahelyem elvesztése és az emiatt…..
T. Norbert 2012.02.29 10:22:41
@énis:
Hiába poénkodsz, amit leírtam, az tény. Ha egy csaj vonzódik a saját neméhez az nem gond (sőt, mostanában már majdhogynem elvárás), ellenben ha egy csávó, azt széleskörű utálat övezi. Ebben a régebbi postban volt egy DonLover nevű idióta, aki rendesen kifejtette, hogy a leszbik azok okésak, a búzáktól viszont okádnia kell, és hogy meg nem enne olyan kaját, amit meleg szakács készített, meg ilyenek:

munkahelyiterror.blog.hu/2010/05/19/ki_akarjak_rugni_mert_meleg
T. Norbert 2012.02.29 16:11:03
@énis: Képzeld, vannak leszbi ismerőseim. És mind elég kívánatosak ránézésre.
A 6. rész mélypontja után, a Sikolynak köszönhetően újra kereslet mutatkozott a horrorfilmekre, így a producerek nagyon komolyan vették a huszadik évfordulót. Nagyobb költségvetéssel számoltak, és szerződtették a Péntek 13 2-3-at jegyző Steve Minert, az első Halloween…..
T. Norbert 2012.02.27 00:16:31
@Santino89: Okés, a remake-ket tényleg nem láttam. De a régi folytatásokban nem szólal meg. Tehát a mondatban az "a korábbi" rész nem állja meg a valóságtartalmat.
Művészi, felkavaró, gáz. Ezt a filmet nagyon sürgősen látnom kell. Több dolgot nem értek, de a legjobban azt, hogy a tetőn álló elég tarka társaság miért az utolsó pillanatban lő csak a rovargenyókra. ..
T. Norbert 2009.12.16 15:02:43
@Tipca: Látom, nem érted. Ha egy megrázó, nyomasztó dráma keretében történik csecsemőgyilkolás, azt még úgy, ahogy odapasszolónak érzem. (De például a Názáreti Jézusban is gyilkolnak csecsemőket, csak direktbe épp nem látjuk).
De ez itt egy horrorvígjáték, amin elvileg az embernek röhögve kell borzongania. És én ezen valahogy nem tudok nevetni.
T. Norbert 2012.02.19 16:39:23
@bj_blazkowicz: Neked tuti, hogy nincs gyereked.
T. Norbert 2012.02.20 09:42:39
@bj_blazkowicz: Ha hiszed, ha nem, egy sincs. De neked szerintem ne is legyen.
Tony Iommi gitáros rákos megbetegedésének kezelésére hivatkozva a Black Sabbath lemondta az összes nyárra tervezett újjáalakuló koncertjét a június 10-i, angliai Download fesztiválos fellépést kivéve. A Black Sabbath helyett minden korábban már meghirdetett állomáson (dátumok…..
Tisztelt Mt!   Üvegművészetet tanultam, és pályafutásom során összefutottam egy nővel, akinek egy ideig betekintést nyertem a tevékenységeibe.Ólomüveggel foglalkozott, így eleve úgy nyitott, hogy munkát ad nekem, aztán kiderült, hogy mégsem ad, ekkor bizalmasan elmondta,…..
T. Norbert 2012.02.14 11:40:23
@Dr_utcai_arcos: Hékás! Én nem csesztettem, csak nem értettem a rövidítést!
Vicces filmnek ígérkezik a söröskupak egyszerűségű címmel rendelkező film az Orcs! Aranyos kis nemzeti parkot lerohanja néhány Mordorban csoportos létszámleépítés áldozatául esett ork. Azonban a vicces bajszú parki rangerek, akiknek idági a legfélelmetesebb ellenségük Maci…..
Az akció meg a kémfilmek kiemelt pillanata az estély, ahol a főhős és a főgenyó általában először vív szempárbajt illetve innen kell kilopni a gyilkos szolárium műhold terveit. Mert az ilyen főgenyók nem robbantanak fel egy atomerőművet vagy vesznek a pakisztáni eBayen egy…..
T. Norbert 2012.02.08 09:18:01
@tena_lady: Akkor már az is kell, amikor a kiégett zsaru szivarozni kezd, és a főpincér odajön hozzá, hogy: "Uram, itt tilos a dohányzás! El kell oltania a szivarját." Erre azt feleli: "Nem probléma." Majd valami bizarr módon oltja el. Belenyomja a pohárba, amiből éppen ivott, és a poharat a főpincér kezébe nyomja. Vagy pedig a falon vagy az asztalterítőn nyomja el, és az elnyomott szivart a főpincér mellső zsebébe rakja. Ha márkás szivar, esetleg hozzáteheti: ""Tekintse ajándéknak."
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Örülök, hogy elmondhatom valahol a gondomat, ez egy olyan téma , ami nagyon sokakat érint, engem is.Én is áldozat voltam sokáig, hosszi ideig alkalmazták rajtam a munkahelyi terrort a kollégáim, nem volt miattuk egyetlen nyugodt napom…..
Létezik ilyen munkahely, állásinterjú?   Előrebocsátom, határozott véleményem van a munkakeresésről. Ha egy cég egy pozícióra keres egy munkavállalót, annak számtalan oka lehet. Egyik például, hogy a jelenlegi munkatársak egy feladatkört nem tudnak ellátni. Ezért kell…..
Az akciófilmekben amikor már elfogytak a vicces néger mellékszereplők mert éppen Martin Luther King nap van és tolják a csirkecombot ,akkor jön humor elemnek a zöldfülű. Karakterünk általában szolárium cum laude diplomával a zsebében és legalább három bügy-bügy szakkör…..
A brazil sorozatos Tonyó óta tudjuk, hogy a bolond szereplő közel áll a magyar néplélekhez. Sok-sok filmben kötelező elem a bolond szereplő, komoly színészek építik be Oscar szerző tervükbe egy-egy ilyen szerepet. A különböző díjak bizottságai pedig elolvadnak ha…..
T. Norbert 2011.01.09 14:01:21
@Czelder Orbán:

"Remekül vezetek. Remekül vezetek."

"Naná, hogy nincs juharszirup az asztalon, naná."

:))))))))
T. Norbert 2011.01.18 08:38:58
@Bachterman: Szerintem te is kevered a "jófej vicces haver" zssablonkarakterrel.
T. Norbert 2012.01.14 12:52:49
Nemrég néztem meg Anthony Hopkins egyik korai filmjét, A mágust:

www.filmkatalogus.hu/A-magus-Remiszto-Love-Story--f5775

Abban ő is abszolút a bolond kategóriába illik. Bezakkant skizofrén bűvész, akinek agyára megy a siker, és hazamenekül a szülőfalujába. A másik énje a hasbeszélő bábujában lakik. A bábu tanácsai szerint cselekszik, gyilkolászik, és miegyebek.
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Sajnos cudar cudar, szemét világot élünk. Egy hiperben dolgoztam, amely azt hirdeti magáról, hogy nekik a legapróbb dolgok is számítanak, csak éppen nem a munkavállalóik irányába. Voltak olyan kedvesek, hogy próbaidő alatt éjjel hazaküldtek, mert…..
Emlékeztek még a csávóra, aki megállította a golyót. Emléketek erre a hősre, akinek harcművészeti képességei mellett már csak a vércukor szintje lehetett magasabb. Vijaykanth kapitány ezúttal egy pornós kifejezéssel élve interracial bandát végez ki. Igaz, néhány jelenetnél…..
Tisztelt cím! Mint látom a blog munkavállalói szemszögből nyújt segítséget, én azért megpróbálkoznék egy ellentétes dologgal kapcsolatban kérdést feltenni. Egy kis vendéglátóhelységet üzemeltetek, ahol mar közel 10 éve dolgozik az egyik alkalmazottam rengeteg problémával.…..
Naya Saal Mubarak Ho, Chung Mung Giang Sinh, Vesele Vianoce, Hristos se rodi, Nollaig chridheil huibh, Gledelig Jul, Linksmu Kaledu, Priecigus Ziemassvetkus, Wesolych Swiat Bozego Narodzenia, Kurisumasu Omedeto, Kala Christouyenna, Mele Kalikimaka, Shub Naya Baras, Sretam Bozic, Nollaig Shona…..
Tisztelt szerkesztők! Nagy gondban vagyok, és tanácsot szeretnék kérni. Engem felvettek egy kisboltba, próbaidőre dolgozni. Tapasztalt eladót kerestek, én nem vagyok az, de azt mondták, hogy kipróbálnak, ha megtanulom, akkor felvesznek. Először úgy indult, hogy 3 napot leszek ott,…..
T. Norbert 2011.12.19 14:09:47
@munkasterror: Jack Bauer az én munkahelyemre kellene. Utálja a kínaiakat (aki nézi a sorozatot, az tudja miért), fegyverrel rákényszeríthetné az éttermet, hogy zárjanak be karácsonytól újév utánig. :D