Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gondi78

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A LEGO® mániás fiúk és férfiak nagy kedvence ez a sorozat. A készletek felépítése már felnőtteknek is hatalmas kihívás. Repülőket, helikoptereket, darukat és autókat találunk a legnépszerűbb készletek között.  Az első Technic készletek 1977-ben jelentek meg, akkor még Expert Builder néven, ezzel is…..
Gondi78 2019.06.24 12:10:46
magyar-magyar szótár vápos 2009.01.11 05:36:00
vápos - katonai rendészeti járőr [rajon] tagja.   A Város Parancsnokság katonai műkifejezésből alkotott mozaikszó  -élt úgy nagyjából ötven évet... A Magyar Néphadseregben , enyhén pejoratíve imígyen nevezték, főleg a szarfaszú[j]ak [bakák, sivár honvédek,…..
Gondi78 2018.03.14 14:22:45
@A Hannibal Lektűr-attitűd: én 17+3 voltam :) jó volt,így utólag :) én spciel örülök, hogy benne voltam még.ezek a maiak már egy gyalásót sem tudnának felemelni :)
Egyszer megmondtam, hogy ez a kamion számomra nem kamion. Hogy akkor mégis miért vettem meg... fogalmam sincs, de ha már megvan, játsszuk végig! Érdemes. I. Alapadatok Név: Mobile Police Unit ("Mozgó rendőr egység") Sorozatszám: 7288 Témakör: City Altéma: Police Kiadás éve: 2011…..
Holnaptól nem lesz kockagyár, az a helyzet. Rájöttem, hogy az elmúlt hetek félgőzön futását nem annyira tudom csinálni. Vagy teljesen, napi posztolással és nagy-nagy odafigyeléssel megy a cucc, vagy sehogy. Ehhez a normális ügymenethez viszont sajnos most sem erőm, sem kedvem, sem…..
Emlékezetes nap lesz ez a mai az amerikai űrhajózás történetében: az Atlantis STS-135 jelű űrsikló utolsó landolásával végleg lezárul az űrsiklókorszak. (A Space Shuttle programról itt  olvashattok.) Mi mással emlékezhetnénk meg a jeles eseményről, mint egy történelmi…..