Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UnClubUnaPasión

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme Béci nyelvtanfüzete szkennelve, az alábbi linkről letölthető. Ezúton is köszönöm Bécinek, hogy rendelkezésemre bocsátotta. :)http://data.hu/get/5140867/nyelvtanfuzet.rar..
Az alábbi linkről letölthető az irodalom fogalmak szkennelt kép formájában. Páros felelés lesz, azaz kettő ember (mi az hogy kettttűűűű?) kimegy felelni, és két-két hosszú és rövid definíciót kérdezek egymástól.http://data.hu/get/5134855/irodalomfogalmak.rar..
A címet klasszikustól idéztem. Dobos Bálint által összeállított ógyönyörűséget tölthetitek le innen: http://data.hu/get/4758450/matek.docx..
Magyaron (2012.02.13., hétfő) Wenczel Tanár Úr átmásolta Holko (akinek ezúton is köszönöm) pendrive-jára a memoriteres számonkéréshez igencsak tekintélyes mértékű segítséget nyújtó .ppt fájlt.Innen letölthető: http://data.hu/get/4728533/memoriter_szamonkereshez.ppt (Pénzes…..
Február 9-én, csütörtökön, hatodik órában (amikor sokan kémiaversenyen voltak), Wenczel Tanár Úr lediktálta azokat a memoritereket, amikből hétfőn feleltet. Kérte, hogy gyűjtsön mindenki Petőfi-, és Arany-ódákat, elégiákat (mindegyik kategóriához hármat, ez házi…..
Mikor már a negyedik tökjelentéktelen bolgár Duna-mellékfolyót kellett berajzolnom az így is teljesen összezsúfolt térképre, kinyílt a zsebemben a bicska. Elég zsúfolt lett, de ki lehet bogozni. (P.S.: Akinek nem tetszik, csináljon magának. Problem? :D)Innen letölthető:…..
Többek kérésére alant közlöm a gótikáról a jegyzeteimet. Nem tartalmazza az alábbi írás a tankönyv anyagát, csak az órán elhangzott/vetített/film, vagy dia formájában megtekintett dolgokat. Saját felelősségre szabadon felhasználhatóak, olvashatóak, másolhatóak,…..
Az irodalom tesztre felkészülési anyagot írtam, amiben felsorolom a lediktált művek főbb szereplőit, kiegészítve mellékszereplőkkel. A részekre bontást egyrészt a fáradtság, más részt a teljes érdektelenség, harmadrészt a 20:45-kor kezdődő City-'Pool meccs indokolja…..
Az előző posztot vállalhatatlansága miatt inkább töröltem cizelláltabb formájában itt láthatjátok, tehát irodalmon próba előtt felírtunk egy listát, amely művekkel a közelmúltban foglalkoztunk/a közeljövőben foglalkozni fogunk. Íme:Szimónidész sírverseHoratius:…..
Az alábbi linken letölthető a nyelvtan ezévi anyaga (9 oldal) a füzetemből. Jó másolást! Licihttp://data.hu/get/4513836/nyelvtanfuzet_lici.rar..
Alant találhatjátok tehát az első valamire való posztot, Európa topográfiáját ismertetendő, zárójelben jelezve (ahol szükséges), hogy az adott objektumot hol kell keresni - a föci-atlaszon kívül persze. A Viszkája-öbölre, és az Aiszel-tóra nem adott ki találatot a gugli.…..
Could you repeat, please? Üdv 2011.12.12 16:29:07
Üdvözlöm a mélyen tisztelt 9.F-et a blogon, amely néhány perce indult, és hamarosan a nyelvtanfüzetem beszkennelt másolatát fogja tartalmazni sokak örömére, valamint adott esetben (©Váradiné) Európa topográfiáját is. Nemsokára talán egyedi dizájn is lesz hozzá, Lucától…..