Regisztráció Blogot indítok
Adatok
glycerin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak gratulálni szeretnék az RTL híradó és a TV2 Tények főszerkesztőjének, akik a lehető legmegfelelőbb módon kezelték az elmúlt másfél év egyik legnagyobb jelentőségű hírét. Tegnap ez volt a három legfontosabb hír a Zuniverzumban, a Földön és Magyarországon.…..
Vastagbőr Full access 2011.11.24 10:41:00
A gyorsnaszád navigálását megingathatatlanul végzi Matolcsy Gyuri (figyelem: szimpátiatüntetés Matolcsy mellett péntek este!), így a többi szorgos matróz végzi a szokásos dolgát. A KDNP legfontosabb dolga most Hoffmann Rózsa seggének megvédése mellett Mária Terézia…..
"Nem sikerült megszerezniük az európai uniós vezetőknek mind a 27 tagállam támogatását, hogy módosítsák a Lisszaboni Szerződést annak érdekében, hogy szigoríthassák az euróövezeti országok költségvetési politikáját. Két ország - Svédország és Csehország -…..
Azt hittem, azért van olyan határ, amit még egy kétharmados demokráciában sem lépnek át. Lázár János a múlt héten felballagott a Sándor-palotába és átcsúsztatott két nevet az Elnök úrnak. Pénteken Schmitt Pál be is jelentette, hogy Handó Tündét és Darák…..