Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árokpart

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi terror! Segítséget szeretnék kérni. Több éve dolgoztam egy baromfi feldolgozó üzemben, és 06. 28-án elbocsátottak. Az üzem hűtő részlegén találtak egy üres alkoholos üveget, és a hűtő összes dolgozóját megszondáztatták 2 féleképp…..
Sziasztok! Még ma is felkavar ha visszagondolok az elbocsájtásomra, de mivel olvastam a felhívást és a felügyelet tehetetlen volt, megírom okulásnak. Egy japán céghez kerültem be hirdetés útján. Gyártósori összeszerelőt keresetek, és mivel két pici gyerekem volt, esélyem 0 a…..
Munkahelyi Terror… Elgondolkodtam a szó jelentésén.Nem merünk betegállományba menni, mert, ahogy visszatérünk a munkába, néhány nap, vagy egy-két hét múlva, az utcán találjuk magunkat. Elfogadunk bármilyen keveset fizető munkát, mert az is több mint a semmi. Feladjuk…..
Kedves Munkahelyi terror blog,   Nem rég óta vagyok az oldal olvasója, de annál lelkesebben igyekeztem vissza-vissza olvasni a cikkeket. Persze még a felét sem sikerült letudnom, ezért nem tudom, járt-e még más is hasonlóan hozzám. Ahogy látom, sokan azért emelik fel a szavukat,…..
Árokpart 2012.01.27 12:29:51
@grufftipunk: Biztos még nagyon fiatal lehetsz, hogy ilyeneket írsz. Nemcsak az alkat határozza meg egy embert. Ha ezelőtt 10 éve még akár egy suliban így nyilatkoztam volna meg úgy általában az emberekről másnap már be sem kellett volna mennem.
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Én is a Zepternél dogozom Decemberóta. Nekünk is ígéreteket tettek, hogy nem kell semmi után menni csak az irodában kell lennünk és az ügyfeleket fogadni. Minden az irodában fog történni. De ez sajnos nem így van. Mindent nekünk kell csinálni,…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Boldog új évet kívánok mindenkinek! Én is szeretném megosztani történetemet okulás képen másoknak azért,hogy ha külföldön vállalnak munkát akkor azt jól gondolják meg milyen messze mennek. 13.000 kilométerre mentem dolgozni,bajba kerültem 24 társammal együtt. Bajba…..
Árokpart 2012.01.11 15:22:22
@era-joci: Teljesen egyetértek Önnel. Sajnos tipikus magyar mentalitás holott jómagam is és a többiek is magyarok vagyunk de korábban felháborodtam azokon a híreken, hogy minket sok helyen nem szeretnek kormányzati diplomácia tekintetében sem minket. Sajnos nagyon fáj nekem is és szomorú de most már nem csodálkozom rajta. Ezt a mentalitást különösen a legutolsó választások óta érzem én is egyre jobban ennyire megosztottak és érzéketlenek lettünk. Remélem nem így van.
Tisztelt Mt olvasók!   Sürgős segítségre volna szükségem. Egy maszek kisboltban vagyok eladó majdnem három hónapja. Nem ez álmaim munkahelye, de mivel elmúltam már 50, nem ugrálhatok kedvemre. Két műszakban dolgozom, reggel 6-tól 2-ig, illetve 2-től este 10 óráig. Hamar…..
Szép napot  Mindenkinek! Az ünnepek alatt kissé eltunyultatok, ezért a megszokottnál kevesebb levél érkezett hozzánk. Észrevettem azt is, hogy sokan lusták emailt írni, inkább kommentekben mesélik el történetüket. Mindez természetesen nem baj, hiszen a hozzászólásokból is…..
Árokpart 2011.12.22 21:45:58
@elnézéstkérek: Miért te ki a fene Vagy? a Jó Isten?
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi terror szerkesztőség! Abban a…..
Árokpart 2011.12.12 19:57:49
@PsychoCica (4zsiráf): Nem is belső info Hála Istennek nem jártam egyik helyen sem nem is szeretnék különböző fórumokon is írták, hogy odabennt nem nagyon szeretik az ilyeneket ha kiderül róluk az ilyesmi a legtöbben legalább egyszer ha többször nem is de dolgozott az emberek nagy része valahol még mielőtt a bűn útjára lépett volna és mindenki átélt már hasonló megaláztatást munkahelyeken ha ilyet nem is de tudjuk milyenek a főnökök általában. Odabennt bizony nem főnök és az őrök sem igazán csipik az efféle rabokat közöttük is elég sok az ellenálló persze ezt nyíltan nem mondhatják ki mert az Ő állások is veszélybe kerülne.
Tisztelt Blog Olvasók ! A következö esetet nem a saját nevemben írom, hanem a fiammal történt meg.Történt ez az egyik számos angolul beszélő országban használatos fizetőeszközről elnevezett üzletlánc egyik üzletében. A fiam pályát tévesztett nem boltosnak…..
Árokpart 2011.12.12 17:53:46
@PsychoCicus: Nem Rád írtam csak általában, hogy sajnos vannak bizony minősíthetetlen kommentek.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Tisztelt Jelentkező!A rengeteg jelentkező miatt, kérlek mellékelten küld el a személyi és lakcímkártyád (elő és hátoldalának elektronikus formátumát) fényképét és magadról ahogy fogod a személyi igazolványodat. Ezekre azért van szükségünk, hogy kiszűrjük a jelentkező…..