Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szopacs

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittük unalomba fulladt, de csak kicsaptak a hullámok abból a szárszói budiból. Farkasházy végül is csak büszke lehet a klotyójára, mert egyetlen kép róla képes volt arra, amire az összes meghívott, felszólaló és maga a rendezvény nem: tanulsággal szolgálni.  A…..
Mindenki emlékszik még Hofi Géza örökérvényű mondataira: „Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…” Ez ugrik be minduntalan, ha a gazdaság fehéredéséről százalékra pontosan tudnak beszámolni a hivatalos szervek.Legutóbb a Magyar Nemzet hozott le hozsannázó…..
Tele van vele az összes híradó: ott van mindenütt, megtekint, tanácsot oszt, vezényel, irányít, vízügyi szakinformációkat olvas fel, kolbászt ebédel és a gát árnyékában kávézik: nincs árvízi hír Orbán nélkül. Micsoda ellenpontja ez a márciusi hókáosznak. Csapataink…..
törökgáborelemez 492. Rájár 2013.05.01 10:14:26
Múlt pénteken kellett leadnom a Heti Válasznak azt a cikket, amely a most csütörtökön megjelenő lapban lesz olvasható. Ebben arról írok, hogy a politikai napirendet szinte kizárólag a Fidesz dominálja, a rezsicsökkentés vagy a titkosszolgálati botrány gondosan felépített, jól…..
A Polgári Liberális Szövetség nevű fiktív párt újabb programrészletet hoz nyilvánosságra. Gazdasági szempontból marginális, de a parlament és politika presztízse szempontjából felbecsülhetetlen javaslat következik. A politika finanszírozása, illetve anyagi hátterének…..
szopacs 2012.07.18 08:41:51
@lavór: Az igény már réges rég meg van, de a megvalósíthatósága egyenlő a nullával.
Kusza Szem elmebajának újabb állomásához értünk: tündérmese helyett háborús naplót írt a hős. Hol máshol tette volna, mint a bárminek teret engedő nyomtatott Heti válaszban. De, róluk ugye tudjuk, természetes orbánizmus rulez.  Szóval Gyurci szerint 1940. május tizedike…..
Valami szörnyű áporodott, állott, és poshadt szaga van mindennek, amit ez a kormány művel. Nem patinás ez az egész, hanem áporodottan múlt század eleji. Muzeális darab leszünk Európában.Azt, hogy ebben az országában komoly bajok vannak a pénzügyi kultúrával - pontosabban annak…..
Megpróbáltam megfogni azt a példát, amivel a legkönnyebb megérteni, hogy mi a baj Orbán Viktorral és a Fidesszel. Amivel talán látható, hogy mi az ami, miatt a Fidesz rossz irányba viszi az országot. Sőt, a Párt gondolkodásmódja, és személyesen Orbán Viktor mentalitása az, ami…..
szopacs 2012.03.21 11:17:09
@Disintegrator Rising: Mert a gondolkodás olyan mint az ejtőernyő. Akkor jó, ha nyitott.
Varánusz Ki fizeti a bayerzsoltit? 2012.03.07 13:05:44
 Miután pártunk és kormányunk rácsibészelte nemzeti adóhivatalát a Milla két prominensére, fölmerült a társadalmi igény, hogy akkor tessenek mondani drága békemenetelők, honnan, miből a plakátbőség? A HVG utánaeredt a dolognak, de csak riadt pislogással…..
szopacs 2012.03.08 11:19:10
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: orbán jóslat

Pofát befogsz
Csendben lapulsz
Akkor talán nem halsz éhen
De ha lázadsz
Sorsod ellen
Beledöglesz
Kedves népem!
Mielőtt mai témám kifejtésébe belekezdenék, csak megjegyzem, mi lett volna, ha az uniós pénzelvonás szégyene Gyurcsány idején történik meg Magyarországgal? Már felgyújtották volna a Kossuth teret, hidat zártak volna le, hogy a csúnya kormány tönkre teszi a zemberek…..
szopacs 2012.02.23 14:45:01
@gunfight: A polgári dakota nem lovon, hanem az újraszámoláson lovagol.
szopacs 2012.02.23 14:54:09
@holex: " Te hazaáruló én hazaáruló"

A dakota nem hazaáruló, hanem árulja a hazát.
szopacs 2012.02.23 14:59:27
@wagem: " nemzet áruló"
Ha érzed,hogy a sossonok már nagyon szorongatnak, ásd ki ellenük a csatabárdot és nyomd a csejenek kezébe..
Azoknak küldöm ezt a postot, akik múltkor fennen hangoztatták, hogy márpedig az MSZP igenis emberségből, emberbaráti szeretetből, és az emberek iránti együttérzésből vett részt az Éhségmeneten. Frászt, aranyoskáim. A szocik szavazatokért bármit. Könnyfakasztó vallomások a…..
szopacs 2012.02.23 12:21:23
@dr.dr. Secnir doktor: dakota törzsfőnök mondása, mikor választási ígéretére emlékeztetik törzsének tagjai: " Ha a vágyak lovak lennének, derékig járnánk a lószarban..."
Az uniós átlagnál kétszer többen vannak túlterhelve  A magyar lakáshitelesek csaknem ötöde – az uniós mérőszám szerint - túlzott mértékű terhet vállal a saját ingatlanáért, miközben a rezsivel és törlesztéssel túlterhelt háztartások aránya Ausztriában 2 százalék, Franciaországban pedig 1 százalék…..
Te szent atyaúristen! Egy fideszes képviselőt kérdésekkel provokált a Központi Hírgyár! Intézkedést azonnal, országos hisztit, hülye nyilatkozatokat és mosakodást! Most, baszki, most! Támad a SZÍENEN, kérdésekkel gyarmatosít a rohattnyugat, puccs szaga terjed a levegőben!…..
szopacs 2012.02.16 10:44:00
@puszták éhes vándora: A három csapás törvényt vagy javaslatot kérem kiegészíteni.

Volt vala egy Könyves Kálmán, kinek egyik törvénye volt az, ki egy tyúk értékénél többet lop levágják a kezét.
szopacs 2012.02.16 10:52:51
@zotyikaa: " az átkosban"
Azért valamelyest működött az élni és élni hagyni.
Volt annyi érdeme,hogy felszámolta az analfabétákat.
Mandiner blog Közelebb a hidegben 2012.02.10 09:01:00
  Az ország nagyobb részében harmadfokú figyelmeztető jelzést rendeltek el a nagy hidegek megérkezése előtt, de a kevésbé hideg országrészekben is vacogtak az emberek. Főleg az utcán, de éppen úgy néhány házban is.   A kormány, a rendőrség, a mentőszolgálat, a…..
Mai olvasói posztunk az örökzöld szülési modorosság témakörében íródott. Megannyi borzalom, rémkép és lidérces történet ellenére teljesen biztosak vagyunk abban, hogy igenis léteznek higgadt, megfontolt, józan, nyugodt, öniróniával megáldott felnőtt nők, akiknek a harmadik…..
De szeretnék én is hej, aláírást tenni!Nézni, hogy fog ötletem törvényként kinézni.És amikor öreg leszek s iszonyú tapasztalt,Elindulok fölfelé de lerúg egy angyaltalp...Nem lehet ma könnyű Semjén Zsoltnak lenni. A másodhegedűs szerep, a Pótviktorság nem jár…..
szopacs 2012.02.09 11:23:18
@komment1: " Egyház adó, mindenki fizeti aki templomba jár"

El sem temetik addig mig visszamenőleg be nem fizeti, pont nem tudom hány évre visszamenőleg az adót , a halott családtagja.
akkora balhé volt mikor felvetették a persely pénz adóztatását is.

Pártok egyházak a hívek meg a tagok adományaiból tartsák el magukat.Kuss az állami pénzektől.
szopacs 2012.02.09 12:02:29
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Természetesen én is úgy értettem.
szopacs 2012.02.09 12:08:13
@Fabius: A félreértés abból adódhat, adó vagy nem adó szempontból,hogy az egyháznál nyílvántartott személyekhez a pap, főleg falvakban kis községekben házhoz megy beszedni az aktualis "hozzájárulást".Be nem fizetés esetén házasságkötés,keresztelés, temetés visszamenőlegesen általuk megszabott összeg után lehetséges.Aztán természetesen jöhet a szertartás külön megfizetése.
Élő tapasztalat.
Nagyon hálás, felkapott téma lett ez, hogy havi 42-50 ezer forintból meg lehet-e élni. Ti azt állítjátok, nem - Nemzetgazdasági Miniszter Úr és mi viszont azt állítjuk, hogy igenis lehetséges. Hogy ne csaljunk az amúgy rendkívül rokonszenves Nívóékkal ellentétben, mi…..
Hácsé barátunk remek írással örvendeztetett meg minket, aminek ráadásul számtalan törzsolvasó is rettenetesen örülni fog. A túlságos elpofátlanodás megelőzésére nem győzzük leszögezni, hogy továbbra is IMÁDJUK Miniszterelnök Urat, a ti pártotokat ellenben – nevezzék…..
Varánusz Megéri, Viktor? 2012.01.20 05:58:00
Lassan egy hete nézegetek többedmagammal egy határon túli portált. Az indulatok pont annyira meglepnek, mint az ott is sűrűn hangoztatott kormányzati PR panelek ami mentén a hirig zajlik. Általános vélemény, hogy nincs ez így jól, de a témához hozzányúlni senki nem mer, mert…..
Policity Kedves Munkatárs! 2011.12.28 15:29:00
A család levelet kapott Orbán Viktortól, Magyarország munkatársától. Mindent tud rólunk, ehhez nem fér kétség. Segíteni akar – nyilvánvaló –, ezért küldött a szüleimnek levelet, de azért van pár érdekesen orbánviktoros a levélben. A levelet, amit csak…..
Kedves barátom, Józsi Mánuel!Leszögezem itt az elején: NEM. Először is nem érted, mi? Nem érted azzal csacska europér agyaddal, hogy miért nem kaptam még meg a leveled amire válaszolok, miért tagadja a létezését az emberem, aki púzólyukat hord a szája helyén, és aki mellesleg…..
szopacs 2011.12.21 12:33:02
@the_lonewolf: A nagy fotel forradalomságból van kúrvára elegem.A billenytyü krampírozást az mindegyik szépen vágja.Le lehet vezetni a feszkót, hogy ne az asszonyt keljen pofánverni vagy a kutyába belerugni.Jóval kevesebbért is buktak meg kormányok.Mi meg szépen elégedetlenkedünk itt egymásnak tettek nélkül.Hülye bírka ország.
szopacs 2011.12.22 09:07:54
@Cirbi:"Békés összefogás" @belekotty:"Demokrácia van"
A demokrácia lényege a szabad önrendelkezési jog és annak gyakorlása.
Azért mert 4 évente van választás az még nem azt jelenti, hogy egy nemzet érdekeivel szemben bármit megtehetnek.Ma még mikor a minuszok sem repkednek már 130 ember fagyott meg a saját lakásában.
A törvényben is az áll, hogy a védekezésnek egyensúlyban kell lennie a támadással.
Ami ma történik a törvénykezésekben a sorozatos szabályredszerekkel az számomra nem más mint az ha valaki bejön a lakásomba és fegyvert szegez a fejemhez, hogy adjám át az értékeimet. Aztán szépen meg is erőszakolja az embert. Erre én meg egy tollseprüvel csikladdozzam az orrát?

Persze én sem vagyok híve a rombolásnak a káosznak. De nagyobb erősebb békés nyomásgyakorlásnak igen. Ami idáig van az csak villogás.
Vastagbőr Még elképesztőbb 2011.12.20 14:31:00
Újfent elképedtem, pedig már sok mindent láttam-hallottam: (A HVG letiltotta a videó beillesztését más oldalakra, ez mai világban kb.135 másodperccel adott több munkát.) More info: Elfogadta a parlament hétfőn azt a bizottsági módosító indítványt, amely megszünteti a…..
szopacs 2011.12.21 08:57:22
@the_lonewolf: Fotel forradalmárok. A környező demokratikus országokban 100x kisebb elvtelen és jogtiprásért kormányok buktak meg.
A demokrácia lényege az önrendelkezési joga és annak gyakorlása.
Ezzel a klampírozással értem én , nem kell az asszonyt pofánverni, a kutyába esetleg belerugni.
A dühöt így is le lehet vezetni.
Vastagbőr Megjött! 2011.12.21 08:01:00
Nem, nem az, hanem az első karácsonyi ajándékom: ..