Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stompó

32 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
pop és beton Elköltöztünk! 2013.06.04 11:59:53
Sziasztok Kispandamacikák, kinőttük, a blog.hu-t és a blogspot.hu-t is és ide költözött el a Pandacsalád: betontv.hu   olvassatok, szeressetek és örüljetek! MI nagyon boldogok vagyunk! puputeve egy egész pandacsalád..
pop és beton színek 2012.12.21 11:36:18
Fabricius Gábor puha neonfejlövését olvastam, mert nagyon szuperul néz ki a könyv, meg a színek rajta, meg a cím, meg, ha belelapozol, az is nagyon menő, a projekt is zseniális amit kitalált, szórakoztatóak a lábjegyzetek, de mégis, azt kell, hogy mondjam, hogy gyenge az…..
Van egy lány San Fransiscoban, tanul még, akinek nagyon vicces kis világa van. szeretik sokan, mert divatos, szép, jól komponált, de van-e ebben valóban olyan sok minden. Van egy klassz team mögötte, ez látszik a munkákon is. Stylistok, tökéletes make upok , klassz interiuer-ök és…..
Klassz volt a Bukta sejtelmes állásfoglalása a jelenlegi Műcsarnokos helyzetből, ami most nagy beszéd téma. Gulyás vagy fekete,egy kis lázadásnyi alkalom. de Imre jó nagy feladványt adott nekünk, mert letart egy pár napot mire megértem miről szólt ez a performansz és nem kaptunk…..
pop és beton Barbie and me 2012.11.02 16:12:00
once upon a day,  was young and i wanna be Photographer and creative director by Benetton etc. so once upon a day i made a series of barbies. I was alone, all of my friends study at Budapest or at Debrecen and i was at home alone because my entrance examination didn't succesded, so i determined…..
Nekem tudod mi a magyar most: A Csurgai Ferenc: halkan csinál jó nehezet és anyagában színezett betonból megmozdíthatatlan szobrokat, mert mi magyarok azért elég betonosak vagyunk, jól belénk karcolta ezt a szocializmus. Csurgai azt csinálja, amit külföldön is csinálnak a…..
pop és beton Na mi a magyar most? 2012.10.28 15:59:40
Na szerintem ez nem volt egy klassz kiállítás a Mücsiben, de a Bukta az nagyon szupi lesz.Lesz föld, tökök, fák lélekkel, meg nagyon sok csudaszép installáció. Tök unalmas volt, voltak ilyen magyarkodós részek, arról többet nem is írnék.Meg hun vagyok most levonók..hát fuu de…..
Wir waren in Frankfurt, kosi besucht mir in Deutschland und wir haben ein paar Tagen in Frankfurt verbrachten. Das war cool, weil Frankfurt ist eine meine lieblings Stadt in Deutschland. So wir haben enorm viel Ausstellung gesehen. Und so hab ich mit Terence Koh getroffen. Er ist total in. 35…..
Er ist heutzutage ausgesprochen in und ein trendy Designer. Ein richtiger Industrie Designer. Er ist in Kaior geboren und in Kanada hat er aufgewachsen. Er is superpopular und berühmt und funny.  Man kann sagen er ist Madonna, nur er ist in Designwelt! Er kann immer etwas neues zeigen. Ihre…..
..
Kicsit szkafanderben vagyok, mert kevesebb az időm. Hiányzik a blogom, a számítógépem. Ez egy ilyen átmeneti időszak, amikor nem jut időm semmire.  De mégis ezek történtek velem, röpke egy hónap alatt, ami a kultúrát vagy szubkultúrát illeti. Feliratkoztam pinteresetre,…..
Pár napot volt szerencsém Párizsban tölteni. Pazar volt és pompás. Gyerekkorom óta vágyom ide, a színes Pompidue miatt na meg a Louvre, ahol látok majd sok csodát. Aztán úgy alakult, hogy Erdei Krisztánál találtam magam a barátnőmmel és még aznap este elmentünk egy Laurel Halo…..
  ..
A Beton Tv ismét forgatott és nem is akárkinek az otthonában sikerült becsempészni magunkat, egyenesen Bukta Imrével kávéztak a stáb tagjai. Sok mindenről beszélgettünk, publikus és nem publikus dolgokról. Nagyon várjuk már a Műcsarnokos kiállítást és eléggé stresszel rajta…..
pop és beton megmaradt Párizsból 2012.07.27 10:27:41
Párizs nagyon klassz volt meg sok meg minden, de abszolúte nem vagyok belé esve. Barcelona,Róma sokkal szuperebb, Berlinért is jobban rajongtam, na de mindegy. Nem gondolom, hogy hátast kell dobnom minden várostól és ennyire lehetek őszinte. Na de miért is írok Páriról, hát azért…..
Tegnap írtam ide és kitörlődött, tiszta iwiwi filing. Na leírom, amit írtam.2odjára átgondoltabb lesz és kevésbé izgi. Annyit írtam, hogy sok minden történt veleM, de ezt úgyse írom le, hogy mik, mert ez nem ego blog. Meg szerintem az kicsit olyan tini-gagyi dolog, hogy magadról…..
Fantazma – Transzhumán Idolum – utópia börleszk – íme: a tudattalanba tévedt elme színpada – komédia buffa ! Posztmitológia elegyedve hibrid fétisizismussal, a mítoszok terhétől megszabadult szuprematézis virtuális teremtőaktusa. A monologizálás gépies aktusában rekedt…..
Bogdándy Szultánnal akkor kerültem kapcsolatba, amikor a Godotban volt egy kiállítása és tetszett a neve is, mert nagyon állat, hogy Szultán, aztán pedig hát imádok minden ilyen 20sz. második felében pop art után megjelenő dolgokat. Ugye light art, eat art, land art. Na amikor…..
 Ich war zu Hause zu Hause und hab ich eine meines Lieblingsbuch gefunden; Pop Art. Ich habe angefangen zu lesen und hab ich eine Frage für mich aufgesetzt. Warum mag ich so diese unnötige, langweilige, komische Kunst?Tja, das weiss ich überhaupt nicht. Früher mag ich besser…..
pop és beton sok minden 2012.05.02 19:09:00
nahát kultúrális szinten az történt velem, hogy:elkezdtem Mészöly Miklóstól: AZ atléta halálát . Hát eléggé oda kell figyelni nem egy Romana, ( ilyet azért nem olvasok, csak szemlélteném, hogy annál bonyibb lehet) , kicsit szenvedek vele, mert nem érdekel a Sport, meg a futást…..
pop és beton Hommage Á Szikora 2012.04.27 18:04:00
Nagyon rossz dolog történt, mert váratlanul meghalt Szikora Tamás dobozművész.Ő is rajta volt a betonlistámon, hogy elkészítsem vele a vicces kis riportom,mert egy beton jó művész, de valahogy csak a közös fotóig jutottunk el vele, hiszen annyira nem számítottam erre, még ha…..
A hét fotója minden hétfőn az a kép, mely a Mai Manó Ház Facebook rajongói oldalán bemutatott A NAP FOTÓJA válogatásunkból az előző héten a legjobban tetszett nektek. Fotó: Anton Corbijn: Clint Eastwood , 1994.      //  ..
stompó 2012.04.16 20:56:19
megint egy kis Kriszta. berakom a kisfilmeket, amit készítettem a tárlatvezetésről.Előtte még okoskodom picit.Rita Ackemann-t én nem túlzottan ismerem. Ezért inkább kopizok vmit a képek után...Így néz…..
Kriszta művészetével a Godotban találkoztam, képeslapon, először, meg hát ugye a foteles képpel, mely az artfaires katalógusból származott. Nagyon hiszek Andy Warhol-ban, így persze, hogy teljesen belájkoltam a fotelt. De Kriszta azért jobb, mint Andy, mert benne van tartalom is és…..
Nem annyira ismerem a Baglyas Erika művészetét, de olyan sokan imádják őt és olyan kreatív. Nekem persze már is van a fészbuk mappámban egy sztárfotóm vele. Hiszen a sok megelevenedett ötlete nekem többet ér, mint a megasztárban elénekelni egy kommersz lerágott dalt und so sztár…..