Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molnarldavid

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[Frissítve: 2009. március 26. 16:21] A helyzet az, hogy Rosszqtya időről-időre küldözgeti nekünk a tilosban parkolós képeket kitartóan, de rendszerint ezek örökre a raktárban végzik, mert Budapesten tilosban parkoló autókkal Dunát lehetne rekeszteni és senkit nem hoznak igazán…..
autózz! Anyázik a Centrum 2007.12.12 09:57:00
Csaba kapta lencsevégre az alábbi képet, amin érzésem szerint ő felháborodott, amikor meglátta. Szerintem meg ötletes. Provokatív, de az ábrával együtt humoros is, abszolút figyelemfelkeltő, a cél pedig egyértelműen ez volt. Kérdés, hogy akiknek szól, azoknál bármi hasonló…..
molnarldavid 2010.08.03 20:24:21
Fj0d0r lenti kérdését akár úgy is le lehet fordítani, hogy kereszteződésnek minősülnek-e az autóbuszfordulóra hajazó kis út becsatlakozásai, hisz ezen áll, vagy bukik a dolog. Az alábbi képet bocsátanám vitára. Az útra tehergépkocsival behajtani tilos, viszont balra van egy…..
 A rendszámok sok hülyeséget kihoznak az emberekből, mi például a főiskola ideje alatt folyamatosan figyeltük, hogy melyik a "legfrissebb", Füge kollégám (a plateboy) adatbázist épített belőlük, mások pedig az Isten pénzéért vesznek maguknak vicces, bár…..
molnarldavid 2009.05.29 19:07:29
NEM, ez nem a borítós nyereményjátékra készült! Ilyen komolyan van. Már tényleg csodálkozom, hogy még miért nincsen Sex Shop Tycoon/Manager vagy ilyesmi. De viccet félretéve, ez az ötlet nem is kell hogy rossz legyen! Ski Parknál biztos jobb. Nézzük mit ígér:Szemetesek. Minden…..
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
molnarldavid 2008.01.26 07:17:39