Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ganésha (törölt)

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Bagel fejek 2012.09.28 11:00:00
Ahogy Szecsődi Karcsi is mondta, ez így nagyon nem jól vaaan. ..
Subba KELL: Facehugger bong 2012.09.26 10:30:00
Gimiseknek tuti para halu fless. ..
Ganésha (törölt) 2012.09.26 15:03:51
Subba Nap képe: Barlang 2012.09.26 13:04:53
..
Ganésha (törölt) 2012.09.26 14:56:26
Subba Para! 2012.09.24 23:43:15
..
Ganésha (törölt) 2012.09.25 11:27:26
@hfrankee: Nálam is egyik kedvenc. Ahányszor nézem annyi megfejtés, és mégegyszer annyi talány. Ennek ellenére kicsit sem fáraszt.

www.youtube.com/watch?v=O4X4mUlRCeQ&feature=related
Ganésha (törölt) 2012.09.25 22:33:16
@Ez a Nick: Mulholland Drive - Los Angeles és Malibu közti út, egyben a film címe is. Ez egy olyan film ami bemászik a lelkedbe és ott ragad örökre.
Én szóltam..
Hibátlan giccs állatvédőknek, papírfan hipsztereknek és vega vadászoknak. Vicces dekoráció az irodába, vagy egy nagy modern nappaliba. A trófea nappal kedves kiegészítő, de este gonosz hangulatvilágítássá változik. A furcsa árnyék hatás egy kis beazonosíthatatlan szuszogással…..
Az Európai Bizottság új javaslata a Magyarországon éppen szárnyat bontott, összeurópai szinten 50.000 munkahelyet teremtő, iparágat a mélybe taszítaná. Az Európai Unióban is szivárognak ugyanis a hírek a tervekről, tervezetekről nyakra-főre. A legutóbbi ilyen szivárogtatás…..
Ganésha (törölt) 2012.09.14 18:44:03
@Tréfarépa367: "" AZ aszály problémájának megoldását nem tiltásnak, hanem öntözésnek hívják.""

A tanácsod elméletben roppant egyszerű, ám a gyakorlat az más, a helyzet az hogy éppen 400 milliárdos aszálykárról beszélhetünk az idei évben, melynek zömét a kisült kukorica adja. Nyilván nem jutott eszükbe öntözni.
Na most akkor szakszerűek voltak, vagy viccesek? Olyan opció nincs, hogy szakszerűek és viccesek? Azért azt ismerjük el, hogy ha a rendőrségre befut egy hívás, hogy egy egyetemen egy különös manus üldögél ez egyik előadóban egy fegyvernek látszó tárggyal, akkor a…..
Ganésha (törölt) 2012.09.13 19:36:59
@Intelli: """Amúgy én nem tudtam hogy tilos műanyag fegyvert magamnál tartani, vagy most már egy játékboltba is csak óvatosan vásároljak a gyereknek, nehogy véletlenül kifele menet valaki rám hívja a rambókat?"""

Ezt a kérdést mostantól nagyon komolyan kéne venni, és esetleg egy szakirányú posztban körbejárni, ugyanis hemzsegnek a játékfegyverek az országban.
Subba NSFW: Taxis verés 2012.09.12 17:17:47
Nem munkahelybarát videó valami pár dolláron rugózó tengerészgyalogosról amint pépesre ver egy szerencsétlen taxisofőrt. Az elkövető, John Adam Kinosh az eset után becsekkolt egy pszichiátriára, a taxi sofőrről pedig itt láthattok képeket. ..
Ganésha (törölt) 2012.09.12 21:21:20
Subba A nap képe 2012.09.12 14:45:50
A fürdőköntösös vizipisztolyos tag hatástalanítva. A kommandósok lezárták a BME vegyészmérnöki karának egyik épületét, és előállítottak egy fürdőköpenybe öltözött hallgatót, aki egy nem éles, de élethűnek tűnő fegyvert rakott ki az egyik előadóban az asztalra.…..
Információink szerint 2012-ben megtörik az immár évtizedes hagyomány, és nem lesz biciklis felvonulás a fővárosban az autómentes napon. A Critical Mass honlapja szerint a szervezők megkezdték ugyan a felkészülést a rendszerint több tízezres rendezvény összehozására, de az…..
Varánusz Nem győzhet-TEK 2012.08.29 10:00:41
A Terrorelhárítási Központ és vezetője, Hajdu János lassan de biztosan önmaga paródiájává válik. A szervezet megalakulása óta szálka sokak szemében, és a pénzherdáló Q7 törő, szomszédot lerohanó akcióikkal azóta sem a népszerűségi lista csúcsát ostromolják. Elvileg…..
Kár volt leereszteni a Balatonból azt a több mint félméternyi vizet, amely most nagyon hiányzik a tó medréből. A cél az volt, hogy szezonkezdésre 110 centiméteres legyen a tó vízszintje. Meglett, sőt úgy tűnik a szezon végére még ez a mennyiség is megfeleződik. A…..
Ganésha (törölt) 2012.08.21 15:39:52
@Gazz: ""Amúgy meg szerintem egy kiszáradás nagyobb mértékű hatást gyakorol egy tóra, mint egy másik élővíz becsatornázása."" nem tudom kell-e ennél szemléletesebb érv a Rába-Zala alagút mellett :-)

2010-es özönvizeknél egy párszor kibuggyant a víz - ekkor felmerült hogy mekkora "hülyeség" a Rábából vizet pótolni.. akkor eszembe jutott ami befolyik az rögtön ki is folyhat, azaz a túláradó Zalát nem lehetne egyenesen a Rábába vezetni? És már meg is lenne oldva a Sió-zsilip elégtelensége által előállt helyzet.

Akik meg arra várnak hogy a "természet majd megoldja" azok nézzék meg a majdnem kiszáradt Aral tavat, mert annál nem oldotta meg. Az hogy a kiszáradásnál bábáskodtak vízügyi mérnökök és hivatalnokok, az csak annyit jelent mint a Balatonnál, Dunát lehetne velük rekeszteni, de kiszáradó tavat nem!
Fut a tévében a "Munkaügyek" című sorozat, na valami olyannak képzelem el a vízügyi sóhivatalokat is, minden fontosabb nekik a nevezett területüknél. Pedig ha csak a Balaton közepében bedobálnák az évtizedek alatt felgyűlt aktáikat akkor a vízkiszorítás máris látványosan enyhítene a mostani dágványos helyzeten.
A Viasat ezen a héten, pontosabban 22-én kezdi el vetíteni a The Bridge című kiváló svéd-dán krimit, de nem úgy, ahogy azt eddig megszokhattuk, azaz a tévében, este nyolckor, hanem a kor szellemének megfelelően a Viasat Play nevű szolgáltatásukon keresztül, online. Furcsa döntés,…..
A BBC dokumentumfilmje Magyarországról. ..
Ganésha (törölt) 2012.08.20 15:19:55
@Libsibibsi: Ehhez elébb meg kell lennie a kritikus tömegnek, az új csillagnak fényesebben kell ragyognia a csiszolt plutóniumnál is. Aztán az égi jel majd elrendezi a néplelket, és az épülő szépülő koronázó templomban megkondulhat a nagyharang.
Michael Knight Welcome on board! 2012.07.28 09:50:00
A magyar lányok a Malév romjain el nem indított nemzeti légitársaság stewardesseinek öltöztek az olimpiai megnyitón. Meglehetősen szürreálisra sikeredett a péntek esti, olimpiai megnyitó ünnepség, azt hiszem. És az alkalomhoz illően meglehetősen szürreálisra sikeredett az MTV…..
Azt gondolhatnád, hogy manapság igen kevés nagyvonalú ember él az országban, és a véleményed nem is állhatna távolabb a valóságtól. Tele vagyunk velük, talán csak nem veszed észre őket, mert nem a méregdrága éttermekben, vagy a luxusautók volánja mögött kell keresgélned. A…..
Ganésha (törölt) 2012.07.12 14:20:45
@lepapir: Ha kiásnák az alagutakat és a vadaknak hidakat fektetnének le az mindenkinek jobb lenne, ha egyszer már megvan az az autópálya.
Ganésha (törölt) 2012.07.12 22:48:36
@lepapir: Kicsit utaltam egy százzal ezelőtti hozzászólásomra. Tehát értem, és egyet is értek azzal amit a környezetvédelmi megközelítésről írtál.
E konkrét esetben viszont úgy gondolom hogy ha már egyszer megvan az a létesítmény akkor utólag bontsák el a -többségi vélemény szerinti- elfuserált alagutakat, valamint tegyenek föléjük kisforgalmi és vadaknak való hidakat. A vadak miatt ne aggódj, rutinosan használni fogják. (nálunk a belterületi folyócska közúti hídján éjjelente rókák, borzok, őzek trappolnak kényükre kedvükre egy kis kertvárosi vizitre)
A völgyhidak alá pedig hangulatos (alibi..) tavacskákat pihenő lehetőséggel. Hogy legalább a közröhelytől meneküljünk meg, amely vélhetően a magasba fog csapni amint megjelenik a majdani nemzetközi tranzit - akik ráadásul valódi magashegyi körülmények közül jönnek majd.
Ganésha (törölt) 2012.07.22 19:35:04
@lepapir: Ezt írtam - Ganésha: """E konkrét esetben viszont úgy gondolom hogy ha már egyszer megvan az a létesítmény akkor utólag bontsák el a -többségi vélemény szerinti- elfuserált alagutakat, valamint tegyenek föléjük kisforgalmi és vadaknak való hidakat.""" nézzük meg fényképeken is:

www.google.hu/search?q=ecoduct&hl=hu&client=opera&hs=aB1&rls=hu&channel=suggest&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=WTgMULWdLaKp0QXgw5nGCg&ved=0CEUQ_AUoAQ&biw=1024&bih=640
Minden kor, minden rendszer megtermi mitikus alakjait, ehhez azonban el kell pusztítani őket. Sokan vannak a nagy halottak. A kommunizmusban éppen úgy, mint a szabadrablásos kapitalizmusban. Durst György rendező mondta egy tanácskozáson: a filmek olyanok, akár az élet: kinek…..
Tavaly májusban tudtuk meg, hogy Bayer Zsolt az NKA miniszteri keretből nyújtott 35 milliós támogatásával újraforgatja a régi nagysikerű Másfélmillió lépés Magyarországon című sorozatot. Bayer az Indexnek úgy nyilatkozott, a Magyarországon készülő, 14 részes és a…..
Subba Eközben Kínában 2012.07.09 13:53:00
Qingdao-i strandon nagyon pörög a mexikói pankrátor maszk. Igazabból nem az, csak nem akarják lebarnítani az arcukat a kínai hölgyek, mivel ottan az nem sikk. Itt van még.…..