Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MadRacer

0 bejegyzést írt és 269 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyirő József erdélyi író újratemetésének ügye az elmúlt hetek egyik vezető híre. Szinte garantálható volt, hogy előbb-utóbb a médiaigazgatásnak is dolga akad az esettel. Ezúttal egy, a Népszavában megjelent karikatúra ügyében kellett döntenie a Médiatanácsnak. A…..
  A Budapest 95,3 MHz-es frekvenciapályázat eredménye körül kialakult helyzet vélhetően tudatos politikai provokáció. Hazai és nemzetközi politikai szervezetek, prominens baloldali és liberális véleményformálók, külföldi diplomáciai testületek tagjai csaknem egy éve…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
MadRacer 2011.04.08 16:48:31
RIP
Amire én még nem vettem rá magam, azt megcsinálta 'kurtis2221', ugyanis Youtube-ra feltöltötte a teljes játékmenetet. Gratula. Bár a végső pályák élvezhetőbbnek néznek ki, mint ahol én abbahagytam, nem hinném, hogy így már én is nekiállnék. Itt a végső pálya, amely…..
Vagy 6x kellett végignéznem a Sniper - Art of Victory befejezését, de nem vettem ezt észre. Szerencsére Attila szemfülesebb volt Ha én szövetségesként azt kérem, hogy bombázzák le a német erődítményt, akkor hogy lehet az, hogy német felségjelzésű gépek bombázzák? ..
Rossz PC játékok sorozat Gemini 2010.08.19 21:52:00
Csak nem bírtam abbahagyni... De most már abba fogom, mert Gemini nagyon gyatra. Ezzel sosem fogom tudni aktiválni a következő embert... A videó végén nagyon látványos kivégzést láthattok. ..
Utóbbi időben csönd honolt az EVM körül. Én nem nagyon mutattam már be tőlük játékokat, ami mondjuk nem nagyon meglepő, hiszen jószerivel már csak mindenféle blőd szimulátort forgalmaznak, illetve a boltokból is egyre inkább eltűnnek a portékáik. Ma betértem egy 576 kB boltba…..
Kezd félelmetes lenni az a "fanatizmus", amit a City Interactive új megjelenése iránt tanusítotok. Megszámoltam, csak a múlt héten 18(!) e-mailt kaptam a "Sniper: Ghost Warrior"-ral kapcsolatosan. És ez tart már április óta, ahogyan ezt már a korábbi…..
MadRacer 2010.06.28 22:06:46
@Norb€€€: gaz hogy borzasztóan néz ki,de van :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A Rossz PC Játékok Sorozat poklának abszolút királya az "Alien Anarchy" (alias "Anarchy" alias "Varginha Incident"), amellyel anno piszkosul megszenvedtem. Nem is feltétlenül arra gondolok, hogy játszhatatlan volt és hányingert kaptam tőle, hanem az…..
MadRacer 2010.06.28 21:45:31
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
A Mortyr első részénél volt, hogy a Fraps nem vett fel hangokat (mint azóta kiderült, elállítódott valami, tehát nem a játék hibája volt, bocsi Mortyrka) és kényszerből saját hangokat kellett kreálnom hozzá. Ezt megismételtem a második részénél, illetve az Alien…..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
MadRacer 2009.08.29 15:29:17
Egy fura módon megjelentetett magyar játék, ahol Budapest utcáin kell száguldozni. Hogy mindez mennyire sikerült jól, a videóból kiderül   Aki szeretne több infót erről az érdekes körülmények között létrejött játékról, itt megteheti. Van demó is...
Na végre sikerült ezt is összehoznom, már jó ideje terveztem egy ilyet. Nagy freeware rajongó vagyok, azok között rengeteg olyan van, amely megérdemelné, hogy milliók játsszák, de többnyire nem lettek híresek. Ezen szeretnék változtatni és bemutatni pár személyes kedvencemet,…..
Azt már megtanultam, hogy Hollywood a hatás kedvéért az elvileg helyes orrról átállt a szájra, de lehet, hogy ez lesz az új nyerő praktika?Lockie vagyok. Az imént egy elég érdekes jelent játszódott le a GTA4 emben egy elgázolt embert a mentős a képen látható módon próbálta…..
Úgy néz ki, ebből tradíció lesz, mert nagyon rákattantatok a kiegészítésekre. De sebaj. Készítette: Robi,Praxi ..
A City Interactive (jobban mondva annak magyar forgalmazója) továbbra is ellenállhatatlan triós combókkal csábítja el az embereket. Mindezt 2 illetve 3000 forintért. Megszakad a szívem, de egyikkel sem játszottam még :( Főleg az Action-ösnél: Játszott velük…..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Miután kaptam 8(!) darab Tudod mikor küldözkedjél anyázós emailokat freddyD baszad meg magad azt hiszed híres vagy te segg juk.Nyald ki a rothat hányás ízű szarodat te pisa fejű kruvA zsidó ejakulátum dögölj bele te rohat fas a wc-ébe és nyomd fel a fejedet!!!!!!!!!!!!! youtube…..
Ilyen játéknál alig várnám hogy meghaljak. Vigyázat, órákig ezt fogod dúdolni!  Ez a 2,5 perces Game Over a "Total Distortion" nevű játékban található. Köszönöm a linket Tamásnak. Ugye, azért más mint egy Battlestrike-os Game Over - Meggyilkoltak  ..
Tovább kéne már lépni a Battlestrike-on, tudom. Igérem, ez a bejegyzés után egy ideig Battlestrike mentes posztok fognak itt virítani.De rozsamak096 kommentek közé linkelt két videót is a játékról, amit azért illene még megmutatni a népnek. ..
 Tipikus esete annak, amikor rengeteg apró szarsággal elrontják a játékot...Soundtrack: Bomfunk MC's - B-Boys & & Fly Girls ; Percy Sledge - When a Man loves a Woman..
Nyugtalanítóan sok ideje nem volt Mesterlövészes bejegyzés, úgyhogy kinyitottam archívumomat és előszedtem két még eddig nem mutatott "Ezt-talán-nem-vetted-észre-játszás-közben" képet. Az elsőt "Delta" küldte, a másodikat "Levi". Gondoltam amíg…..