Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rerros

2 bejegyzést írt és 596 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma plázacicáskodás közben megakadt a szemem egy kirakaton, ahol az alábbi szlogennel ellátott reklámplakát virított:EGY FÉRFI MINDIG FÉRFI.A fotón átható tekintetű, borostás hősünk épp egy porszívót toszigál teljes átéléssel. A J.Press elvileg ezzel arra akarja felhívni a figyelmet, hogy mennyire…..
rerros 2018.10.13 09:31:40
@maxval balcán bircaman: mondogasd csak magadnak: heteró vagyok,heteró vagyok,heteró vagyok,heteró vagyok...
A Blikk tudta meg, hogy távozik az RTL Klub idén jubiláló sorozatából Józan László és Hajnal János, akik a rezidens melegpárt alakították. A színészek már nem is forgatnak az október 26-án 20. születésnapját ünneplő szappanoperában, amiben - legalábbis a Blikk szerint, mert én nem követem az…..
Eddig 158 szürreális ghánai moziplakátot mutattam be itt a Nerdblogon – egy dupla képzavarral élve ez tényleg csak a jéghegy csúcsa, messze még a bödön alja! A mostani gyűjtésben kizárólag Jackie Chan-filmek és zombis horrorok szerepelnek...
Palkovics Lászlót szemelték ki arra, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium vezetőjeként bekebelezze az MTA-nak járó pénzeket és NER-esítse a magyar tudományt. Az egész történet csupán egy színházi előadás, meg is mondjuk, miért...
rerros 2018.07.16 07:54:43
defalla nsplya 2016.09.30 18:17:38
 Szokásos, ám nem mentegetőzéssel kezdődő bejegyzés a mostani. Betyár gyorsan szaladnak a napok, valószínű azért, mert a „boldog semmittevés” időszaka még nem jött vissza. Jó rég volt olyan, amit az idézőjel takar, s az sem volt az igazi – sőt! A boldog semmittevés kimerült abban, hogy nap, mint nap…..
rerros 2017.09.19 13:36:48
Szabadnem „Szerencsés fiúk” 2017.08.23 07:20:24
Egy kutatónő online kérdőív segítségével vizsgálta a férfiak ellen nők által elkövetett szexuális bántalmazás egyes formáit, amikor az elkövető (vaginális, orális vagy anális) behatolásra kényszeríti az áldozatot. A férfiakkal szemben nők által elkövetett nemi erőszak valós jelenség...
rerros 2017.08.24 09:32:29
@közép dunántúli régió: miért kell erekció? ha akaratod ellenére megfogdossák a faszod, akkor az erőszak, akkor is, ha nincs erekciód.
Beszéljünk a Boys Love-ról! Mi is az a Boys Love? A Boys Love (másik ismert nevén yaoi) egy, az animéhez tartozó műfaji besorolás, mára szinte minden filmes alkotásban előfordul.  Alaptémáját tekintve a férfi+férfi szerelmet jeleníti meg, azaz homoszexuális kapcsolatokra fókuszál. Azonban, ha a…..
rerros 2017.02.26 11:27:45
Ha a munkahelyeden volna egy hatalmas sütő, te se néznél bele, mielőtt bekapcsolod?..
rerros 2017.02.21 08:15:55
@Buchhalter: i see what you did here :)
"Anya, apa! Beszélni szeretnék veletek" - sok szülő számára vészjósló ez a mondat... És vajon mit szólnak, ha a gyerekük azzal folytatja: a saját neméhez vonzódik? Mit (nem) érdemes tenni ilyen helyzetben? Mivel segíthetünk? Ebben mutat irányt Lászlóffy Julianna, pszichológus, akiknek szakterülete…..
rerros 2016.11.09 14:01:03
@Scott Tenorman Must Die: @maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

megesküdtem volna, hogy ez a két agyalágyult lesz az első két kommentelő, és tényleg :D
Újabb évad, újabb felháborodott szülő kap rohamot azért, mert Pistike csak nem olyan jó, mint hitték, és nem jutott be az élő adásokba. A Blikk írta meg, hogy egy apuka a Facebokon tette közzé kínjait, és írta le részletesen, hogy a most forgó műsor (a válogatók, a tábor és a mentorház felvételei…..
rerros 2016.08.25 08:05:46
@baggins21: kábé az lehet benne, hogy most az apuka könnyebb lesz pár millával :)
Nyolcadjára nincs olyan műsor, ami egetverő újdonságokat tartogat a nézőknek vagy a sajtómunkásoknak (bezzeg a beköltözőknek, nekik azért igen), így a Való Világ Powered by Big Brother villabejárásán sem tudtunk meg semmi olyan jelentőset, mint mondjuk azt, mi is van tulajdonképpen Vincent Vega…..
rerros 2016.08.24 15:48:44
  Míg az RTL a vetélkedőket és az összeköltözős valóságshow-kat vegyíti majd a szeptember elején induló Nyerő párosban, a TV2 a Megasztárt és a Big Brothert passzította össze a Star Academy című formátumban. Hamarosan elmegyünk és megnézzük, hová költözik be a 20 énekes és énekesnő, akikből sztárt…..
Az MTI híradása alapján több médium is lehozta az iszonyatos hírt:  „Lefejezve és borzalmasan megcsonkítva találtak rá egy szíriai homoszexuális férfi holttestére, két nappal azután, hogy a férfinak július végén nyoma veszett Isztambulban. Mohammed Vizam Szankari, aki a háború elől menekült el…..
rerros 2016.08.11 14:09:51
@$$$=$$$: ilyen logika alapján egy férfit sem szabadna tanári pályára engedni, mert nem lehet kiszűrni, hogy ki a potenciális pedofil.
Mi, társasházban lakók, nem büszkélkedhetünk a kertünkkel. Nincs nagy teraszunk, sőt, még annak is örülünk, ha egy kis erkélyünk akad, ahová egy szép nagy ajtón keresztül kiállhatunk, nézelődhetünk. Jobb esetben ez az erkély panorámás, ahonnan láthatjuk a Dunát, vagy a Budai várat, vagy a Margit…..
rerros 2016.07.06 14:18:37
@Syngular: a galambszart ki ne felejtsd :3
Csirkemell, rizs, párolt zöldség. Ez a szent hármas látható és olvasható a legtöbb fitness életmódot követő oldalán. Na ne már! Azért korántsem ennyire unalmas a helyzet.  Most 4 olyan gabonaalternatívát mutatok, amelyek sokkal ízletesebbek és ráadásul egészségesebbek, mint a rizs...
Ha egyvalami, akkor az biztos, hogy nekem nehéz újat mutatni, és mostanság azt sem gondoltam, hogy a melóhely környékén lesz még valami, ami ennyire ász. A múltkor csavargás közben észrevettem egy táblát a Soroksári úton, miszerint Beargrill – Higher Intelligent Food Service. WTF?..
rerros 2016.05.27 11:56:09
Gyakorlatilag világméretű virtuális molesztálás zajlik, mióta az LGBT közönség rákattant az "Adjatok Elzának egy barátnőt" témára. Eddig is divat volt bizonyos népszerű mesehősök, gyerekhősök örökbefogadása a meleg közösség részéről, ez azonban valami új. A Disney soha nem látott méreteket öltő…..
Mindig értetlenül álltam az előtt, hogy valaki személyi edző segítségét kéri ahhoz, hogy egy konditeremben tudjon mihez kezdeni. Olyan ez, mint étkezési asszisztenst kérni és fizetni az étteremben, nehogy rosszul használjuk a villát. A gépek adják magukat, és a többiek megfigyelésével – feltéve,…..
Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a Juhász Péter Bekussoltatása-hadművelet, a tegnapi napon éppen a tragikomikum volt soron. Kezdődött ugye minden azzal, hogy A Tények riportere, Kunfalvi Nóra igyekezett kicsit tendenciózusra vágott riportjában Juhászra rábizonyítani, hogy lopcsalhazudik -…..
 Lassan 3 éve gyarapodnak a jegyzeteim a fodrászatban megforduló vendégekről, hajvágásokról, a lezajlott beszélgetésekről,a felfedezett furcsaságokról, nemzetekről, az ott élők hétköznapi  életéről,gondolkodásáról,viselkedéséről.Mert információk milliói kerülnek birtokunkba évek alatt, anélkül, hogy…..
Egyre több helyen lehet jókat enni, de azért vannak kiemelkedően fantasztikus helyek, ahova akár kifejezetten csak enni is érdemes elmenni! Itt a 10 legjobb a világból!  ..
rerros 2016.03.02 11:38:32
Kedves Meleg Katolikus Papok! Tudom, hogy elfoglaltak vagytok, ezért megpróbálom rövidre fogni. Közületek sokan követték a híradásokból annak a meleg chicagói papnak a történetét, aki a közelmúltban coming out-olt. Tudom, hogy ti is figyelemmel kísértétek az eseményeket, mert én is ezt tettem. Azt…..
rerros 2016.02.12 14:14:46
Van egy 8 személyes étterem Tokióban, ahova nem költői túlzással lehetetlen foglalni, hanem tényleg: ugyanis csakis tagok foglalhatnak, ők is maximum havonta egy alkalomra. A tagság pedig kihalásos alapon öröklődik. Fotó: independent..
rerros 2016.02.10 10:57:49
@világevő: akkor oké, csak azt hittem, elkerülte a figyelmemet :) akkor várom...
A napokban nagy vihart kavartak Gyerő Dávidnak, a Magyar Unitárius Egyház főjegyzőjének szavai, aki a román ortodoxok által kezdeményezett aláírásgyűjtéssel kapcsolatban az alábbiakat tette közé az Egyház hivatalos weboldalán: A teremtett ember méltóságáért – állásfoglalás Románia alkotmánya 48.…..
Arról, hogy meghalok, önmagában nem kéne írnom, hiszen egyrészt mindenki meghal, másrészt annak sincs hírértéke, hogy a „mindenki”-be én is beletartozom – ezzel kb. óvodás korom óta tisztában vagyok. Keresztény koromban mindennap imádkoztam „a jó halál kegyelméért”; ez komplex fogalom, amelybe…..
rerros 2016.02.05 12:46:13