Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fenrir23

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években annyi románc-comedy-t néztem meg, hogy kitartó rajongásom a műfaj iránt lassan fakulni kezdett, hála a kitartó japán light-novel gyártóknak, akik egyik sablonosabb sztorit írták a másik után. A gond nem magával a sablonosodással van, hiszen ma már nehéz újat…..
Anime Comment Angel Beats! 2012.07.16 15:00:00
 Tudni lehet rólam, hogy van egy téma amiről ha kérdeznek sose tudok egyértelműen nyilatkozni. Ez pedig nem más mint a halál utáni élet lehetősége, valamint az ehhez kapcsolódó témák, mint amilyen a reinkarnáció, vagy a pokol és menny létezésének feltételezése. Amikor…..
Anime Comment High School DxD 2012.05.23 15:00:00
 Gondolom, senkinek nem mond újat az, hogy animék sikerének egy része az attraktív női szereplőktől származik. A mai Ecchi, románc, és hárem animék, valamint ezek keverékei szinte mind követik a jól bevált receptet, már-már olyan érzést keltve, hogy a különböző…..
Anime Comment Redline 2011.12.27 15:00:00
 [Újabb kritika, újabb szerző? Megtáltosodtunk? Üdvözöljétek köreinkben Fenrirt! - AnimeComment]  Mielőtt belekezdenék a fentebb írt egy részes anime film kivesézésébe, be kell vallanom nektek töredelmesen, hogy amióta nézek animéket, sose rajongtam semmilyen sport /…..