Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország

0 bejegyzést írt és 2412 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Némi csúszással ugyan, de szeretnénk hírt adni egy leleményes tanárnőről, aki hatalmas gólt lőtt pártunk és kormányunk kapujába. A digitális tábla ugye tulajdonképpen egy kivetített számítógép: nemcsak írni lehet rá, hanem számítógépes programok megjelenítésére is…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.26 09:27:23
@öööö...izé: mint az amatőr rádiós klasszikus, igaz? "bárcsak csorogtál volna le apád combján..."

@spájdernecc: nem nagyon kell levédetni, még ha el is lopják az ötletet, szerinted 1m alatt lesz valaha az ára? a tanárnő meg mondjuk munkadíjjal együtt elkér érte 20k-t. ez épp elég védelem. :)
Ítélet született P. Károly (40), a családját meggyilkoló budai milliomos ügyében. Tavaly nagy visszhangja volt az ügynek, mégse mindennapos az ilyesmi. 2008. október 18-án P. Károly hajnalban felébredt, a konyhában magához vett egy kést, és a gyerekszobában szendergő…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.25 21:27:20
@hannibal22-73(1pár hal 1 db téknősbéka kiskutya): csak a második éned súgta neked :)
az ilyen szektásoknak amúgy a legnagyobb büntetés az lenne, ha mezeien nem hülyíthetnének másokat. érdekes, mindegyik valami világvégéhez, vagy nagy eljövetelhez köti magát, amit a világvégések közelre tesznek, az eljövetelesek meg "egy szép napon"-ra. szerintem - mint laikus mondom ezt - az első fajta az igazi nettó pszichopata, a másik csak számító seggfej csoportosulás.

és persze, győzz meg minél több szerinted értékes embert - ez meg erősen MLM szagú.

a munkahelye meg szerintem úgy volt vele, hogy amíg veszélytelen, és teszi a dolgát, le van szarva a rabszolga.

előrebocsátom, könnyen lehet, hogy tévedek, legalábbis szeretném, ha tévednék.
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.26 09:13:20
@Noname Cowboy: ők kivenni fognak belőle, miért fizetnének bele.
A betyárját, nézd már, van egy megyei elnökünk! Ej, de jó kedvem lett! Gyorsan kerítsünk neki valami pozíciót, nehogy éhezzen a drágaságunk! Srácok, van valahol, valami üresedés? Nézzetek már szét .... Ja, hogy ellenzéki párt lennénk és nincs semmink? Ne viccelj, kérlek ...…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.25 21:54:36
@Seduxen: világos, aki mást állít az hazudik! :) avagy: szavazz a liberálisokra, vagy lelőjük a kutyádat! magyar változat: szavazz a liberálisokra, vagy lesittelünk ... in progress... héberül hogy is van? :D
Újabb fényes MSZP-SZDSZ sikersztori, lám-lám, a nagy válság ellenére is épül-szépül az ország! Kőröshegyi völgyhíd, Megyeri híd és most a híres alagutak ... Megígérték, hogy alagutat fúrnak a szántóföldek alá? Meg ám! 2008 nyara óta nem nőttek meg azok a dombok, de…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.25 13:20:08
@zero: 12018 valóban messze van.
Ez az exkluzív Sztojka Iván interjú már nagyon kellett, eddig még sehol sem tudtak mosakodni a Marian Cozma meggyilkolásának ügyében letartóztatottak. Az RTL megadta a lehetőséget Sztojka Ivánnak, ő pedig élt vele. Vastagon.   "én nem kábítószerezem már…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.24 08:50:31
@Seduxen: cikájlosat! én hiszek az ólom gyógyító erejében, nekik is csak javasolni tudom :)
10 kiló ólom a szervezetbe, és garantáltan nem kapnak sugárfertőzést :) természetesen gömb alakú tabletták formájában kell magukhoz venni, a nagy sebesség a gyorsabb felszívódást segíti.
 Holnap este idén utoljára csendül fel a BL-himnusz a Puskásban. A holland játékvezető sípszava után Coulibaly az utolsó továbbjutási esélyét megragadni próbáló Liverpool kapuja, míg Szöllősi zsurnaliszta a VIP-sátorban rejtőző hidegtálak tartalma ellen indíthat…..
Kedvenc Kolorunkat mostanság mindenféle eltűnt milliókról faggatják, őt pedig lefoglalja a hülyébbnél-hülyébb magyarázatok kitalálása, így nem ér rá nyilatkozni. Sebaj, az OCÖ nélküle sem pihenhet, Kozák János helyettesíti a vezért a médiában (is). Meglépte azt, ami már…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.20 11:43:53
@Ironfist: "a kártya kitalálója és kibocsátója gondolkozzon el azon, milyen helyzetbe kerülnének az emberek akkor, ha minden magyar állampolgárnak erre a szégyenkártyára utalnák a fizetését, és csak az OCÖ által létrehozott szociális boltban lehetne élelmiszert vásárolni."

ha MINDEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRNAK lenne fizetése... nem akarom bántani őket - bántja őket eléggé a saját maguk által mondott hülyeség - de még mindig fenntartom, hogy több okból nettó baromság a fenti :-) Egyrészt, én örülnék a legjobban, ha ennek a mondatfüzérnek lenne valós értelme. Hiszen ez azt jelentené, hogy a cigányok jelentik a gazdaság motorját, szorgalmas, fáradhatatlan munkájukkal. Az OCÖ pedig, hasonlóan a Máltai Szeretetszolgálathoz, egy mindenkit egységesen segítő, jó szándékú szervezet lenne. Namost, már az elején érzem, hogy belelóg a kezem a bilibe... Pedig még csak most jön a java: természetesen ez a 0%-os munkanélküliséget is jelentené, hiszen mindenkinek FIZETÉSE lenne. Elképzeltem a 10 millió serény állampolgár honát, ahova szerte a világról jönnek tanulni, hogy csináltuk. Ekkor felébredtem, és a fejemben egy Napalm Death albumcím forog csak: Utopia Banished.
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.20 11:45:23
tömörebben: www.youtube.com/watch?v=t4tQbCSBeIE ez ugrott be, olvasva a jóember nyilatkozatát.
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.22 17:20:05
@laspalmas: ezen az alapon az összes roma ellen mikor tesz valaki a tisztességes magyar állampolgárok nevében büntetőfeljelentést? :) plusz mellékelni a csoportos rablás, lopás, nemi erőszak vádakat. csoportosan elkövetett különösen nagy értékre szóló lopás és sikkasztás vádjával az összes politikusra szintén. még meg is állna, az utóbbi főleg.
labdabiztos Videót a bírónak? 2009.11.19 11:55:00
Hagyomány vs. modernitás? Azonos feltételek vs. üzleti modell? Emlékezetes mérkőzések vs. steril játék? A tegnapi Henry-féle kézrátételes rásegítés óta e három kérdés foglalkoztatja a világfutballt és - Szily Lászlóval az élen - a magyar blogszférát. Henry a köcsög,…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.19 17:39:23
szerintem azért a kiugró téttel bíró eseményeken a hibázás lehetőségét a minimumra kell csökkenteni. ilyenek a playoff mérkőzések (a pótselejtező szót aki erre kitalálta, legyen halott! rájátszás ezerszer inkább. a pótselejtező egyfajta még egy esélyt sugall, holott a playoffnál erről szó nincs, egyszerűen a továbbjutottakat kell még egyszer rostálni), a bl kieséses szakasza, kupadöntő, világbajnokság, olimpia. Fel kéne fogni végre, hogy egyetlen ekkora forgalmú üzleti vállalkozás sem engedheti meg magának a tévedést, pláne nem ilyen ipari méretekben. Mivel a mérkőzés hossza nyilván véges, így korlátozottan javítható csupán a hatékonyság (nem 3-4 napos krikettmeccsről van szó, tudom): gól, büntető megítélésénél, illetőleg adott esetben az "utolsó ember" megállapításánál (már ha még érvényes, és alkalmazott, hogy utolsó emberként elkaszálva a kiugró csatárt automatikus piros lap) lenne értelme. A les megítélésére a partjelzőnek küldött jelzés elegáns, és nem tartja fel a játékot. Viszont ha a gól nem egyértelmű (lécről lepattanó labdáknál például), legyen lehetőség segítséget kérni. Ha nem egyértelmű, hogy a tizenhatos vonalán belül vagy kívül volt a már lefújt szabálytalanság, legyen ott a lehetőség!
Igen, lehessen vele korlátozott számban élni a csapatok kérésére (maximum 3 alkalommal mondjuk elég lenne). Ha videofelvételek alapján utólagosan eltiltani megy, akkor ennek is illene mennie. A konkrét esetről meg annyit, hogy az íreket nyilván nem fogják benyomni, újrajátszás sem lesz. Viszont a szándékos kezezés miatt Henry-t csuklás nélkül el lehetne meszelni. Konkrétan akár úgy is, hogy a vb-n nem léphet pályára. Az, ha nem is hozná vissza az írek nagy esélyét, viszont legalább mutatná, hogy tényleg érdekli a FIFA-t a szabályt tudatosan megszegők büntetése, nem csak pofáznak össze-vissza.
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.20 23:42:38
@Mérgező Hulladék: ha lefújja a bíró, akkor 50-50, hogy ki jut ki, így meg a franciák. ez is elég nagy aránytalanság. a szabálytalanságot, ha utólag videoról ítéled meg, akkor igenis az eltiltást annak tudatában kell megszabni, hogy mit okozott a szabálytalanság. mellékesen: a bírót is éppúgy kell büntetni, mint a játékost.

vagy, hasonló eset: emberünk páros lábbal becsúszik, másik lábát rommá töri. Spori nem látja, lap sincs, szenvedő fél 1 évre off a pálya környékéről is, már ha nem kell feladja a sportpályafutását. Video alapján a becsúszót eltiltják a másik teljes felépüléséig. gondolom, ez nem aránytalanság. Pedig, ha észleli és lefújja a spori, akkor piros lap, és max. 3 meccs eltiltás. Így meg minimum 1 év.

fel kéne nőni végre. a labdakergetés köré milliárdos üzlet nőtt, így minden egyes döntés súlya pénzben is mérhető. őszintén szólva elsősorban nem a játékost hibáztatom, bár benne is lehetett volna sportszerűség, hogy NEM kézilabda-pályán van, hanem focimeccsen. csak emellett sokan képesek elmenni, hogy "belefér". hát nem. attól, hogy nem a másik faragására ment, a szándékos szabálytalanság kurvára nem fér bele.

a primadonnákat viszont úgy büntetném, mint a doppingosokat. feldobod magad büntetőért színészi teljesítmény csúcsaként? gondolkozz 2 évig, hogy nem a színművészetin vagy, hanem meccsen. megint megcsinálod? akkor mostmár 4 év pihi. megint? menj a színművészetire. labdarúgók között primadonnáknak nincs helye. a bírók közé meg ne amatőröket rakjunk, hanem a futballbíró legyen ugyanúgy profi, mint a játékosok. és keressen is annyit, hogy tényleg meg tudjon abból élni.

tudom, ufó vagyok, mondták már. viszont a játék szabályainak egyre durvább szándékos megsértését, mint divathullámot kifejezetten károsnak tartom. a labdarúgás tudtommal a küzdőszellemről, a csapat diadaláról, és a kemény, de szabályos játékról szól. még akkor is, amikor milliók forognak kockán.
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.20 23:46:01
@Mérgező Hulladék: a sportszerűség elvárható manapság is. szomorú, ha nem így látod. az meg a másik, hogy a bírót viszont simán kiszórnám a nemzetközi keretből végleg. ha ilyet nem vesz észre, mert rosszul helyezkedik, nem fut eleget, stb.; akkor ez a szint neki már sok.
Napról-napra egyre kínosabb ... Már 14 ember van előzetesben a sajóbábonyi "tömegverekedés" miatt. Az arány 14 - 0. A tények makacs dolgok, némi zavar is támadt az Erőben, hogy ezt mégis hogy magyarázzák ki ... A TASZ és hasonló társai csak annyit tudtak…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.20 23:18:20
@redriot77: őszintén szólva, szépen hangzik, de olyan mint a disznófing. erős, de nem tartós :D
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.20 23:20:16
@zsoltix: nekik az, ha nem ingyen adja a kaját, mert az nekik JÁR. szerintem meg a kőfejtőben robotolás járna, de én egy szarmagyar adófizető vagyok, aki eltart 2-3 ilyen nyikhajt is az adójából, tehát nekem kuss. kb. ezt látom kormányainktól amióta az eszem tudom. kezdem nagyon unni.
Sajnos, nem paródia, hanem csak Abszurdisztán mocorog egy picikét ... Október 26-án átadták (részlegesen) a felújított Vámház körutat a Kálvin tér és a Fővám tér között. És óriási szarkavarás után sikerült kilobbizni, hogy legyen rajta bicikliút. A parkolósávok…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.20 22:31:40
@Roltii: bocs, hogy az öntudatodba taposok, de mint gyalogos, merem állítani, hogy a szabálytalansági ráta az autósoknál is ütögeti ugyanazt a szintet. főleg a belvárosban.
az, hogy te ezt autósként nem érzed, az a te dolgod. megjegyezném, hogy mi gyalogosok sem
vagyunk szentek, sőt, igazából különbek sem. mondjuk az is tény, hogy lámpás-zebrás gyalogátkelőn még csak autósok próbáltak elgázolni, lehetőleg gyorsítva is.

@mindenki: először a vezetést kéne eltakarítani, és saját portánkon söpörgetni. a kerékpárutakat valóban értelmesebben kéne építeni. viszont látva pár autós kommentelő megjegyzéseit, aki nem autós, az kb. nem is ember. furállom.
Várhidi Péter az örök túlélő. Kezében mindig ott feszít egy mágnestalpú gombfocibábú, és ha nem figyelsz egy pillanatra, azonnal ott terem az öltöződben, hogy fémes felületekre aggassa őket. Vagy fiatalít. Várhidi Péter utóbbi hónapban mért karriermintázata szintén nem…..
Vastagbőr A tizenhetes 2009.11.19 13:01:00
Nehéz bármilyen értelmes poszttal előállni olyan történelmi események után, amelyek az egész országot megrázták és felkavarták ... Még mindig a drámai éjszaki események hatása alatt vagyok, ahogy gondolom Ti is ... Mi lesz az utolsó szám a Slágeren és a Danubiuson? …..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.19 14:30:26
@Kartal (a dühös): a szóhasználat már majdnem horngabicás magasságokat ért el. azért vigyázz, hogy jobb kondid legyen, mint annak a hájtömegnek ;)

@laspalmas: nekem már az első mondat után sikerült felröhögni. a valós kép inkább az "akasztanivaló tolvajok" kategóriát sugallja az msz(m)p-nek. a fityisz meg sose volt az erkölcs szobra, bár tudjuk, egyesek soha nem hazudtak, állítólag. az a másik muhaha.
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.19 14:49:30
@picur3ka: ne relativizáljunk, ha lehet. attól, hogy kevésbé patkány banda, nem lesz senki se az erkölcs szobra.
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.19 15:01:57
@szmoker: tovább is mehetünk, 8 év múlva lehet csatolni hozzájuk Viktorkáékat, ha hasonlót adnak elő.
Kicsit átveszem Erictől a bulvártémát, mert ezt már nem tudom szó és röhögés nélkül megállni. Hazánk egyik legnagyobb celebjének kikiáltott idiótája nem csak szerintem és néhány (száz)ezer elégedetelenkedő (=igényes) szerint egy rusnya, igénytelen rém, ezt ma megkapta az…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.19 14:18:58
@Anthony - awkward silence: az lesz a következő.
@Seduxen: esetleg a hüvelygomba-reklám helyett donna kiszelova karóba húzása?
étvágygerjesztőbb, mint ami eddig volt vacsoraidőben :-)
@ErEr: Abszurdisztánhoz abszurd humor jár. ez van.

viszont tökéletes minta arra, hogy miért nem tudnak növelni a nézőszámon. akiknek ez a fontos, akiknek ez a csúcs, azok már nézik... lejjebb nem nagyon mehetnek szintben, mert csillagászati összegre büntetik őket. a színvonal emelése meg nem érdek, úgy átmenetileg kevesebb néző lenne.
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.19 14:50:03
@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: és agyhalál után még sokat nő a szemöldök, igen :-)
A száraz, tömör MTI-hír: "Nemzetközi és európai elfogatóparancsot adott ki a Fővárosi Bíróság egy volt erzsébetvárosi önkormányzati képviselő, Czibula Csaba ellen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője szerdán. A volt képviselőt a Hunvald György…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.19 02:36:36
@Seduxen: @TD223: igazából elő kéne keríteni a csendes jégcsákányost... igen, azt, amelyik a szintén Mexikóig futó Trockijt látogatta meg anno...
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.19 02:38:47
@Ironfist: látom ugyanarra gondolunk :D
@volánrulz: nem kampányol hát, és a mi kurva anyánkat... hogy akadna torkukon a botoxszal kevert viagra...
Újabb ballib csínytevés van készülőben ... vajon felteszik a koronát a nyolc évükre? Fel merik tenni ... ? Az ötlet egyszerű, de zseniális: Ne az új, hanem a leköszönő Országgyűlés válassza meg a Köztársasági Elnököt 2010-ben. Az elő hallásra eszementnek tűnő ötlet…..
Ismét egy történelmi pillanattal lettünk gazdagabbak. Emeleszéknél feltalálták a kilenc napig tartó fordulót, négy játéknappal, két válogatott-mérkőzéssel, egy meccspótlással. Ez összesen 11.U21-re és Királygabiékra, az e poszttal párhuzamosan futó JHN-ben lehet tippelni, a…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.14 14:45:49
@végh hanta: nem tizenegyediknek? egyrészt mintha 10 csapás lett volna, másrészt meg úgyis tizenegyes, azaz büntető :-) tippek holnapután reggel, igyekszem én is ciklusra fűzni majd :-)
Valahogy kimaradt a tegnapi tudósításokból, hogy Sajóbábony MSZP-s polgármestere, Nagy Imre ballibsi értékrend szerint rasszistának mondható. Tavaly januárban jegyzőjével, Török Barnával nem átallott levelet írni a méltóságos Országgyűlésnek, hogy ugyanmár legyenek kedvesek…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.16 13:47:28
@Ásómaci: ez a gonosz északkeleti boszorkány? :)
A nap kommentje "Polgar"-tól: "A rasszista magyarok elleni tiltakozást én úgy kezdeném, hogy a gyűlölt magyarok adóforintjaiból kiutalt segélyt nem venném fel. Ezzel a magyar szélsőjobb első számú cigányellenes érvét megsemmisíteném. A cigány vezetők helyében…..
Vastagbőr Sajóbábony lezárva 2009.11.15 21:42:00
Vasárnap esti elfoglaltság Borsod megyében. Budapesti és miskolci rohamrendőrök, gárdistások és a rettegő kisebbség valamint a szegény sajóbábonyi lakosok. Sajóbábonyból jelenti a boon.hu tudosítója: "A szombati lakossági fórum után életveszélyes…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.16 11:53:01
@Seduxen: régen elég volt a lóvágás a panelházban, ipari rikoltozás közepette. ez már új fokozat.
@calam (vdani): ezen alapvetésedet az agyonvert tanár gyerekeinek magyarázd, légy oly kedves. a tömegben elkövetett bűncselekmény ráadásul nem véletlenül esik szigorúbb megítélés alá alapértelmezett esetben. mondjuk az elrettentő hatás akkor lenne várható, ha MINDEN ilyen esetnél elítélnék a résztvevőket, és egyes esetek megakadályozására is futná a rendőrség erejéből.
@Viktus: ez valami olyasmi, hogy "mi féken tudtuk őket tartani" jelige, arra játszhatnak, hogy akárki is nyer, ha rendőri és/vagy katonai erővel akar rendet teremteni, lehet terrort kiabálni, ha meg basznak rá, akkor meg lehet mondani, hogy "nem képes a kormány kézben tartani a társadalmi feszültségeket". ezen logika mentén a választások környékére várható a többi korlát eltörlése is. igaz, nekem nincs pszichológiai képzettségem, csak elképzeléseim a politikusi gátlástalanságról. a hideg logika, érzelmek nélkül, törődés nélkül egyébként hasonlókat diktál.
tudják már, hogy nem ők nyernek áprilisban, így fel kell építeni az ellenzéki szerep bástyáit.
tudom, cinikus vagyok. ne legyen igazam.
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.16 11:55:25
@Kartal (a dühös): az csúnya végeredményhez vezetne, szerintem egy ilyen lépés esetén hazaszeretet ide vagy oda, sokan fogják itthagyni az országot. másrészt viszont sajnos van benne logika, máshogy a hatalom megtartása számukra nagyjából esélytelen.
Mindig is imádtam a virágnyelvet, ezért különösen örülök, hogy a történet folytatódik. Ott hagytuk abba, hogy miután mi megírtuk, majd a Blikk átvette, és ennek nyomán országosan ismertté vált a BKV három magas beosztásban lévő, ám feladat nélküli munkavállalójának…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.15 09:57:44
@Seduxen: és amikor jön az ellenőr, akkor közlöd: "most pedig röhögjünk együtt!" és elkezded hangosan felolvasni.

@bonabear: mire az végigmegy, a 3-ból 2 már nyugdíjas. ha Mexikóba anno tudott menni jégcsákányos, akkor mehetne hozzájuk is egy körre.
Vastagbőr A sógorok is oltanak 2009.11.12 13:45:00
Nahát, ezek a sógorok ... nem a magyar mintát másolták le a H1N1 vakcinák beadására. Pedig olyan szépen kidolgozták nálunk, valami különdíj járna nekünk: Önbizalomtól duzzadó öntudatos magyar állampolgár -> Háziorvos -> Patika (jaj, elfogyott, de rendelünk) ->…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.14 09:09:33
ugyan nem h1n1, de szintén vírus: index.hu/belfold/2009/11/13/koka_es_tarsai_az_mszp-s_orszagos_listan/

nem tudom ki jósolta meg, de nem kéne további ötleteket adni... :)
 Sok szempontból vizsgáltuk már a tanárok helyzetét a társadalomban, az iskolában, a családban, de levélírónk egy egészen új perspektíváját mutatja be a tanári létnek. Tapasztalata szerint, nem az a legnehezebb a tanárságban, hogy az ember megtalálja a közös hangot a…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.13 10:20:00
@ilonkanéni: pszichikai alkalmassági vizsgálat nem ártana évente, hogy csak egy példát mondjak. igaz, az kellene minden olyan munkahelyen, ahol rendszeresen emberekkel foglalkoznak, szemtől szembe. a főiskola/egyetem ideje alatt minden félévben tanítási gyakorlat, akár egy-egy szent tehénnek számító szaktárgy keretein belül! pl. matematika-informatika szakos tanárnak igenis legyen kötelessége analízis keretein belül a félévente 2-3 hét matematika oktatás, és akár még emellé 2-3 hét számítástechnika oktatás is! cserébe pedig nyilván egyes tárgyakból engedni kéne. mert pl. egy középiskolai tanár nyilván nem fogja a Schrödinger-egyenlet megoldási módozatait és lehetséges megoldásait minden egyes évben tanítani, főleg hogy a tagozatos képzést finoman szólva is ellehetetlenítette a NAT. fontosabbnak tartom a mindennapos rutin, és alkalmazkodás elsajátítását.

Az meg a másik fele, hogy igenis a tanárszakmát annak ellenére fizetném az egekig, hogy nem vagyok tanár :) csak egyszerűen emlékszem arra, hogy milyen volt a tanárainknak lassan 15 éve, és azóta csak romlott a helyzet...
IDDQD Jézus az Xboxban 2009.11.12 11:32:00
Nem, ezúttal nem egy egész éjszakára bekapcsolva hagyott Xbox 360 menüjéből a plazmatévébe égetett ikonról "derült ki", hogy Jézust ábrázolja, hanem a Szentírás lesz elérhető decembertől az eddig inkább kompetitív és cseppet sem békés játékairól ismert gépen.…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.12 15:28:57
@Smacika: majd Wii-n le is kell térdelned, esetleg egy továbbfejlesztett verziónál a szádba is megy az ostya érzet... xD

@Imiface: meg ostyát tolni szájba.
Vastagbőr Asinotól a Vulkánig 2009.11.12 09:31:00
Mielőtt végleg elhatalmasodott volna rajtunk az agónia, hogy csak Mi lopjuk az EU-s pénzeket, az openeurope.eu lehozott egy 50-es listát a legnagyobb herdálásokról. Az Index már mazsolázott belőle, itt olvasható. Érdemes! Ugyan Asino-t, a szamarat, ki  átszámítva 1,1 milliárd…..
ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország 2009.11.12 15:20:46
@Hetfield: és hogy meglegyen a semlegesség, naranccsal a seggében.