Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szélkakas

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utálom a postaládámat időről időre megtöltő reklámszemetet, ami jobban idegesít a mailboxomat eldugító spamáradatnál is, pedig néha már azért is ölni tudnék. A Honda által készített direct mail viszont nemhogy nem kerülne azonnal szemetesbe, de a jól ismert Levelet kaptam…..
addict Amikor a halál megszívja 2008.03.06 08:55:00
Sokak örömére szokásommal ellentétben most nem szaporítanám a szót feleslegesen, mert ehhez a hirdetéshez nincs mit hozzáfűzni. A reklámot a görög Cream ügynökség követte el még tavaly decemberben az AIDS világnap alkalmából.forrás: adsoftheworld..
A címadó mondat kb. 20 éve hangzott el az Ásványrárói Haladás Mgtsz. portásfülkéjében, becsületben megőszült traktorosok és kombájnosok álltak körbe kávézgatva kora hajnalban, míg az egyik, népgazdasági érdekből cukkorrépa-betakarításra kikölcsönzött surmó honvéd…..
szélkakas 2008.02.26 09:31:53
addict Vigyázz az uborkával! 2008.02.20 09:23:00
Uborka nem rendeltetésszerű használata helyett inkább vegyél magadnak egy vibrátort a Durex online shopban. Vagy ha mégis uborkával szeretnéd, használat után legalább ne rakd vissza a hűtőbe. Ezekkel a jótanácsokkal látja el nőket a Durex legújabb reklámja, amelyek első…..
Régóta tervezem, hogy írok a hazai reklámszakma egyetlen valamire való lapjáról, a Kreatív magazinról. Ehhez jó apropót szolgáltatott most az arculatfrissítés, amin a hónap elején zavarták keresztül a lapot. Kezdjük azzal, hogy egy reklámszakmai magazint szerkeszteni nem lehet…..
Régóta nagy rajongója vagyok M. C. Eschernek, és a síkokkal és dimenziókkal zsonglőrködő, szembecsapós grafikáinak. Ezért is fogadtam lelkesen a legújabb Lego-kampányt, amelyben Escher emblematikus, kitekert épületeit álmodták újra építőkockákból és legóemberekből. A két…..
szélkakas 2008.02.06 16:00:25
Ha egy reklám megértéshez gondolkodni kell egy kicsit, és a befogadónak meg kell fejtenie a reklám üzenetét, az alapvetően jó dolog. Sokszor azonban mintha kifejezetten az lenne a cél, hogy a fogyasztó izzadjon vért mire megérti, miről is szól tulajdonképpen a reklám. A Leli…..
Tisztában vagyok vele, hogy politikai témáról írni kockázatosabb, mint a gumi nélküli szex Kelemen Annával, de a úgy éreztem, hogy az SZDSZ sokat vitatott csillagáról szót kell ejteni az addicton is. Bár csak lazán kapcsolódik ide, el kell mondanom, hogy én már a múltkori, a…..
Nem volt szándékos az időzítés, de épp aktualitást ad ennek a posztnak az indexen még olvasható cikk, amely arról tudósít hogy Budapesten a levegő minőségét tegnap az "egészségtelen" kategóriába sorolták. Mint általában, a különféle ártalmas gázok mellett…..
szélkakas 2008.01.20 14:08:26
A Mucho Gusto costa rica-i receptmagazin decemberi számát egy egészen különös koncepcióval hirdették. A lap szlogenje azt ígéri, hogy a legjobb recepteket szerzik meg az olvasóknak a legjobb forrásból. Mivel a legfinomabb ételeket mindig a nagyik főzik, tőlük kellett begyűjteniük…..
addict Provokatív Nike reklám 2008.01.04 09:03:00
Épp a napokban gondolkoztam azon, hogy mióta tél van egyszer sem voltam futni. Arra jöttem rá, hogy a hideg nem más, mint egy jó kifogás, amivel megmagyarázom magamnak, miért is nem tehetek róla, hogy szépen rakódik rám a fókazsír. Én mennék, de hát olyan hideg van! Ezért aztán…..
Amíg az Európai Únió országaiban vért izzadnak a mobilszolgálatók ügyvédei, hogy megakadályozzák a T-Mobile-t abban, hogy kizárólagos forgalmazói jogot szerezhessen az iPhone felett, addig a magyarországi Vodafone a surranópályán előz, és csak röhög a szerencsétlenkedő…..
addict 200 2007.12.17 13:52:00
Nem biztos, hogy ez rajtunk kívül bárkit is érdekel, de azért szeretnénk megosztani veletek néhány érdekes adatatot a blog rövid törénelméből. Ennek apropója az, hogy 3 és fél hónapnyi működés után tegnapra sikerült elérni a 200 000. látogatást. Persze ez nem világrengető…..
Ön tudta? A tv már nem csak a nagyoké! Saját reklámidejét reklámozza a reklámblokkban az RTL Klub. Hm. Azt mondják nekem, mint egyszerű szolgalelkű alkalmazottnak, hogy gondolkodtam-e már azon, hogy a következő 30 másodpercben hány embernek tudnám bemutatni vállalatomat?…..
Az Inland Empire-t megnézve David "Twinpeaks" Lynchtől valahogy Jancsó Miklós "Ede megevé ebédem" c. filmje jutott az eszembe. Azt teljes megrőköyödéssel néztem, és minden tiszteletem ellenére nem bírtam felfogni: hogy lehet egy 81 éves, immár láthatóan megdőlt…..
addict Sütni való éves jelentés 2007.11.22 14:14:00
A Podravka pihent agyú kreatívjai megálmodták minden gazdasági szakember rémálmát, a sütni való éves jelentést. Első ránézésre egy üres oldalakból fűzött könyvnek tűnik, de rövid kutatkodás után kiderül, hogy a Podravka élelmiszeripari cég éves jeletését tartja a…..
addict IQ-romboló rádióreklámok 2007.11.20 09:22:00
A rádióreklámok a reklámszakma mostohagyerekei, valahogy sem az ügyfelek, sem az ügynökségek nem úgy tekintenek rájuk, ahogy kellene. Pedig az áruk kedvező, és a dugókban rostokoló autókat elnézve, van is kihez eljutniuk. Ez a médium lehetővé teszi, hogy viszonylag olcsón,…..
addict Többet kéne telefonálni 2007.11.12 09:34:00
Nem tudni pontosan, mi indította a T-Comot arra, hogy egy társadalmi célúnak álcázott imidzskampányal rukkoljon elő. Talán a magentatúladagolás miatt érzett bűnbánat vagy a vezetékes telefonvonalak radikális megcsappanása késztette őket erre a lépésre, de az is lehet, hogy…..
Mély megkönnyebbülést érez az ember, amikor azt látja, hogy igénytelen, szar reklámokat nem csupán nálunk készítenek a világban. A Webcargo internetes vállalat Kanadában futó kampánya például minden várakozást alulmúl, mellette Józsikám óriási töke is simán elbújhat…..
A neunkircheni állatkert egy érdekes módját választotta a figyelemfelkeltésnek, és az újabb látogatók csábításának. A kapmányukban a Mohamed vs hegy logikát követve viccesen azzal "fenyegették" meg a környékbelieket, hogy ha nem jönnek ki az állatkertbe, akkor az…..
Szeretnél besárgult fogakat és sorvadt fogínyt, de meg akarod spórolni a sokévi dohányzással járó fáradalmakat? Szeretnél halványszürke bőrárnyalatot és cigarettafüsttől bűzlő ruhákat, de nem akarsz annyi pénzt kiadni az egyre dráguló cigiért? Akkor látogass el a…..
addict Kényeztesd a mogyoróidat! 2007.11.01 08:48:00
Szeretnéd kényelembe helyezni a golyóidat? Akkor hallgass a McAlson cég legújabb boxergatya-reklámjára, amelyben termékük kényelmét egy pár dió és egy pihe-puha kispárna segítségével érzékeltetik. Az ötlet kissé fájdalmas, de még mindig jobb, mintha az ellenkezőjét…..