Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korhely1

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Félreértett gender? 2014.07.03 07:01:00
Nemrég matematika-professzori állást hirdettek meg a berlini Humboldt Egyetemen, ahol egy férfi bizonyult a legjobb pályázónak, azonban nem vették fel őt, mert az álláspályázat az egyetemi női esélyegyenlőségi célokkal is össze volt kapcsolva. Az állás így betöltetlen maradt.…..
“Minden lehetőséget meg kell vizsgálni, de a terrortámadás nem a legvalószínűbb forgatókönyv” - mondta egy nappal a Germanwings járatának lezuhanása utána  francia belügyminiszter. Bernard Cazeneuve tehát már sokkal árnyaltabban fogalmazott, mint a Fehér Ház, ahol alig…..
korhely1 2015.03.26 14:32:24
@pythonozok: Igazad van, de néhány lapban (pl. Index)így jelent meg: "Szándékosan zuhant le a másodpilóta".
Lehet, h. azért zárta magára az ajtót, mert ezért van a biztonsági ajtó?
"
Tudtad-e? Vannak egyenlőbbek 2015.03.18 08:36:00
Ma Magyarországon a nők, azonos munkakörben, akár 25%-kal is kevesebbet keresnek, mint a férfiak.     Minél menőbb az állásod, annál keményebben ütközöl bele az üvegplafonba.A nők jövedelme átlagosan 13-18 %-kal alacsonyabb a férfiakénál, a különbség a…..
korhely1 2015.03.19 13:19:30
"A felmérés szerint az Y-generációhoz tartozó nők közül a kétkeresős párkapcsolati modellben élők 66 százaléka a párjával megegyező vagy annál magasabb keresettel rendelkezik."
nepszava.hu/cikk/1050491-kulfoldre-vagynak-az-y-generacios-nok
Ez hogy működik? Egyszer többet keresnek, egyszer kevesebbet? A valóság attól függ, h. mi illik éppen a feminista sablonba?
Feminista nyelven az egyenlő munkateljesítmény is ugyanilyen kifordítom-befordítom... Ha Ha éppen bántalmazásról van szó, akkor szegény, elesett nők. A munkateljesítményekben viszont hirtelen felerősödnek, és minden téren egyformán helytállnak a férfiakkal.
Néha meg, női kvótákra van szükség, mert nem rendelkeznek a felelős önrendelkezéshez szükséges belátóképesség minimumával, és a feministáknak kell korrigálni a nők rossz választási döntéseit.
korhely1 2015.03.19 15:23:59
@szerintem is:
Összefüggésében olvasd, és értsd az iróniát!
Azt írom én is, h. nyilván nem tévedésből v. tudatlanságból szavaznak a nők, csak a feminista diktátorok állítják be úgy, h. kvótákkal kell korrigálni a nők hibás szavazatait. Hisztiznek, mert kvóta nélkül sehogy sem akarnak rájuk szavazni a szavazókorúak nagy többségét kitevő nők.
Drága Réka! Olvastam leveled, és mit mondjak, nagyon köszönöm. Jó, hogy időben szóltál, nem vettem még meg a neked szánt csokrot, sem a félárú múzeumjegyet. Most akkor nem is fogom. Mert közölted: nem kéred. Azt is megírtad szerencsére, mit kérsz nőnapra. Azaz dehogy…..
A parlagfűről, amely több százezer allergiás beteg életét keseríti meg, újabban internetes oldalakon és körlevelekben azt terjesztik, hogy nem irtandó gyom, hanem becsülendő gyógynövény. Lássuk a növény „védelmezőinek” fontosabb téziseit, és azt is, hogy mi a valóság: "A parlagfű latin neve:…..
korhely1 2014.10.22 16:49:47
@health source: "Annak a 9 embernek, aki meggyógyult, az esélye megváltozott a normális életre a jó irányba, az ő számukra 100% Én közéjük tartozom, én is így jártam. Az én esélyem a hivatalos, neten közzétett dokumentum szerint, 2006-ban 25% volt a túlélésre. Rák esetében azt írják, hogy aki eléri az 5 évet a kezelések után, tünetmentesen, gyógyultnak számít. Én már 8 éve voltam a kezeltek között, tehát nyugodtan mondhatom magam tünetmentes gyógyultnak :) Az én számomra ez mindenképp 100%. { ... } Most már több, mint egy hónapja fogyasztom én is a parlagfűből saját kezűleg készített poromat, napi 1 evőkanállal, vízbe keverve. Vannak már pozitív hatásai és ennek örülök.
Hogy mi minden lesz még, nem tudom, nem is tudhatom, hisz a gyógyhatású növények hatásai mindenkinél mást hoznak rendbe. "

Az már tényleg csoda, h. a parlagfű visszamenőleges hatállyal is gyógyítja a rákot, és elég akkor szedni, amikor már meggyógyult!
Halottakat még nem támasztott fel vele?
  Férfiak! Férfiak, akik monitorotok rideg fényébe meredve, magányosan scrollozzátok a Haszon Magazint, Napi Gazdaságot és a Forbes-t, unottan olvassátok a Playboy eheti magvas mélyinterjúját, üveges tekintettel meredtek a tiltott pornóoldalakra, mert nincsen az internetes…..
korhely1 2014.10.14 06:01:10
@kispotzak: "Az óriási probléma nem csak az, hogy egy állat veri a feleségét. Hanem az, hogy ez a társadalmi tudatban nem jelenik meg olyan problémaként, ami rendőrért, törvényekért kiált. "
Az vajon, miért nem merült fel benned, h. esetleg tozkép él a fejedben, és ráadásul ezt akarod másokra is ráerőszakolni?
Bizonyára nem tudtok arról, h. amikor az előítéletes elképzeléseiteket félretéve, külföldön foglalkozni kezdtek a csbe tényleges lezajlásával, az U.S. Department of Health and Human Services vizsgálatatából az derült ki, h. az egyoldalú, tehát viszonzatlan támadásokban többnyire (71%) a nő a támadó fél.
www.f4e.com.au/blog/2011/04/06/men-shouldnt-be-overlooked-as-victims-of-partner-violence/
Érdekes, h. az U.S. kormányoldalról vmiért eltüntették a vizsgálat eredményeit: "Our apologies. The ACF website has been recently redesigned, and the link or location you used does not exist or has been moved."
www.acf.hhs.gov/programs/cb/pubs/cm06/figure3_5.htm
Nagyon valószínűen, Mo-on is ugyanígy tévesek az előítéletek. Hogyhogy nőkről szóba sem kerül, h. minden nő egy agresszív állat, ami férfiakról állító v. tagadó formában itt közszájon forog?
Az szintén előítéletes tévképzet, h. a nők elleni agresszió "nem jelenik meg problémaként a társadalmi tudatban". A valóság ezzel szemben az, h. éppen a női erőszak nem jelenik meg problémaként, amint a filmre vett esettanulmányok jól mutatják: www.youtube.com/watch?v=LlFAd4YdQks
A nők alacsonyabb javadalmazására meg az oktatásban elszenvedett hátrányaira már nem is reagálok, annyira nyilvánvaló feminista hazugságok.
A világon termelt génmódosított növények 70-90% -át haszonállatok eszik meg, amik így elég nagy vizsgálható populációt jelentenek, ha a génmódosított élelmiszerek hatásaira lennénk kíváncsiak. Az USA évente kilenc milliárd haszonállatot termel, ezek 95% -a GM takarmányt…..
Alimento Eb óla fakó 2014.08.13 16:25:10
Kedvenc szórakoztató honlapom (NaturaHírek) ismét megörvendeztetett a felhőtlen kacagás örömével.  Az elmúlt napokban több olyan cikk megjelent a világhálón, ahol az ebolát ráolvasással, ebolás váladékból készült homeopátiás készítménnyel és egyéb, hasonló komolyságú módon gyógyítanák. Most viszont…..
korhely1 2014.08.20 23:08:49
@geucsa:
A reklàmkampànyodhoz:
Vita? min?
C-vitamin!
...és kilàbal abbòl a Ebolàbòl!
Asztúria zászlaja a győzelem keresztjével, alfától omegáig Betiltották a karácsony és a húsvét, mint ünnepi elnevezések használatát Asztúria, az észak-spanyolországi tartomány iskoláiban. Asztúria szocialista kormányzatának oktatási minisztere, Ana González Rodríguez…..
korhely1 2013.07.08 17:24:06
@bbjnick: bbjnick · bbjnick.blog.hu 2013.07.04. 14:02:16
Saját kútfőből irodalmiaskodva, a Madách idézethez nem adhatok mást, csak mi lényegem” :)

Szenvedéstörténet

Nézi az arcát az Isten
tükör által, homályosan.
A féltőn szerető
keresi magát a
szeplőtlen alakban.

Nézi az arcát az Isten
kőtáblákon, összetörten.
Visszavonhatatlan
halálnak halálát
sok ezeríziglen.

Nézi az arcát az Isten.
Te, ács! Ő az én gyermekem.
A fiút házadban
élő áldozatul
magamnak nemzettem.

Nézi az arcát az Isten.
Szenvedj ki hát énhelyettem,
magad szülj meg engem
fájdalmadban, élő
isteni személyem!

Nézi az arcát az Isten
Szentháromság hatalmasan,
magára ismerve
az emberalakra
teremtett anyagban.
/korhely/
korhely1 2013.07.10 16:19:35
@calabria007: Hát, igen. De, vki mondta itt, h. ne foglalkozzunk a történelemmel, csak a jelennel. Bizt. úgy fogjuk megérteni, h. miért voltak Irakban tömegpusztító fegyverek, meg az arab évszakokat. :D
Nem tudom, hogy poén-e vagy sem. Trükkös Photoshop vagy a valóság, de Fejes Attila pár napja küldött levele szerint kalózlobogó alatt jár a BKK hajója. Ahogy írja: "Ma fotóztam a Boráros téren, sajnos csak mobilról, így csak elég pixeles haloványan látszik, de ennek a…..
Kopuláció a populációért névvel indul nemzeti párcsere klub az MMA védnökségével. „Ha vigadni akarnak, hát vigadjanak. Nem fogyhatunk tovább” – bátorított Fekete György. A népesség drasztikus fogyásával és a pornófilmek által teremtett hamis szexpartner képpel…..
A vallások – köztük a kereszténység – ésszerűtlenek, csak ötletszerűen az emberekre kényszerített tanok együttesei, amelyek szemben állnak a tudománnyal és a gondolkodással – hangzik egy gyakori vélemény. Persze aki komolyan elmerült például a keresztény gondolkodás…..
A II. Világháború utáni amerikai bosszúból szétbombázott és szovjet revansizmusból feldúlt Európa civilizációs történetének egyik legnagyobb kihívása előtt állt. A keleti tömbbe „integrált” bábállamok semmi jóval sem kecsegtethették lakosaikat. A nyugati rész…..
Hogy a jelenlegi és a volt kormánypártok még a Harmadik Köztársaság lebontásának hisztérikus hónapjai során is képesek fenntartani évtizedes együttműködésüket – mi bizonyíthatná ennél jobban e pártok kétségbeejtően eltorzult viszonyulását hatalomhoz és demokráciához?…..
Az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága hétfői ülésén nem támogatta azt a népi kezdeményezést, hogy legyen önálló büntetőjogi törvényi tényállása a családi belüli erőszaknak. Ez csak a szokásos, de "a fideszes Varga István azt mondta: a népi kezdeményezés…..
korhely1 2012.09.15 02:37:22
@Kovácsné: " olyan 16 évesek lehettünk, mikor a villamoson belénk kötött Igazságos Izom Tibor. Verbálisan és fizikailag addig inzultált minket (hogy szakkifejezésekkel éljek (: ), hogy valami elpattant bennem, nekimentem, és a következő megállóban letettem a villamosról. "

A történetednek itt a pàrja, ami egy feminista nöstény àllatot mutat be, és Snackment, aki eröszakmentesen fékezi meg a nöi eröszakot:

Snackman a nöeröszak ellen
www.ferfihang.hu/2012/04/12/snackman-a-noeroszak-ellen/
korhely1 2012.09.15 03:16:01
Az àrtatlan, békés természetü nök:

Nemzetközi Kasztrációs Nap Alter Ego - 2012. augusztus 1. szerda 19:44
www.ferfihang.hu/2012/08/01/nemzetkozi-kasztracios-nap/

www.ferfihang.hu/2012/09/12/radikalis/

Amint egy blog hsz felhìvta rà a figyelmet, azokban az orszàgokban, ahol reàlis felmérések készülnek a témakörben, a következök derülnek ki a csalàdon belüli eröszakròl:

A nők (anyák) az összes a gyerekekkel szemben elkövetett családon belüli erőszak 63.8%-ban (majdnem két harmadában) egyedüli vagy résztettesek. Forrás:
www.acf.hhs.gov/programs/cb/pubs/cm06/figure3_5.htm

Ugyanakkor a partnerek közötti, nem viszonzott családon belüli erőszak 70%-ában nők az elkövetők, a férfiak pedig csak a maradék 30%-ban. Forrás:
pnhw.psychiatryonline.org/content/42/15/31.2.full
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
Handó Tünde, Szájer József felesége követheti Baka Andrást a főbírói poszton. Ezek szerint kormányunk úgy döntött, francba a látszatok kergetésével, van nekünk éppen elég más dolgunk, ilyesmire nem érünk rá matolcsysta tervek írogatása és az IMF-hez szóló kódis…..