Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zw007

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GFG Blog Letépett álarcok 2013.02.24 16:00:06
„Ez a trónfosztott szellem gyújt világot / sejtjeim éjében, idegeim / hamar rozsdásodó drótszálain az ő parancsa futkos. / Ő nem tűri, hogy a legyőzetés / szégyenébe belenyugodva, / tehetetlenül elheverjek / ürülékem kupacai között. / Ő késztetett föloldhatatlan…..
Orbán Viktor évet értékelt, 2012-őt, azaz az elrugaszkodás évét - bár tartalmilag inkább a kicsit távolabbi múltat ostorozó, a közelmúltat feldicsőítő és a jövőt fantasztikus vízióba öntő kampánybeszédnek lehettek részesei a hallgatók, olvasók. Röviden összefoglalva:…..
Magyarország miniszterelnöke még mindig egy olyan alternatív valóságban él, ahol minden rendben van, külső támogatásra nincs szükségünk, a gazdaság dübörög, és az ország gazdasági vezetése példátlan sikereket tudott elérni. Pedig Orbán Viktornak ki sem kellene mozdulnia a…..
Tegnap este a Világgazdaság megbízható forrásokra hivatkozva lengette be a hírt: Matolcsy lesz az új jegybankelnök. Ha ez egy tesztrepülés volt, akkor nem sikerült túl jól. Az értesülésről elsőként az derült ki, hogy egy valódi rémhír, ami a frászt hozta a forintra: A…..
zw007 2013.02.06 10:39:42
@mahet: Az a gond, hogy a kormányunk a pszichopata vezetőnkkel az élén úgy játszik orosz rulettet velünk, hogy a tölténytár mindegyikébe tesznek golyót! :(
Végül is be van tervezve a költségvetésbe ez az újabb adófajta így bevezetése nem szenvedhet semmilyen hátrányt. Az meg hogy ez így mennyire törvényes végül is miért kellene hogy akadály legyen?Orbán Viktor megunta ahogy ő nevezte a kabarét ami a törvény látszatának a…..
Szinte még időm sem volt megkönnyezni az állami mobilcég fergetes ötletének halálhörgését, és már be is köszönt a következő rémálom, az állami e-útdíj. A történet amit mindenki ismer: A Getronics megnyerte a tendert, de végül ezért vagy azért nem írta alá a…..
Emlékszünk még milyen kijelentések hangzottak el kormányzati részről, amikor államosították a "manyup- megtakarításainkat"? Eltőzsdézett pénz, életveszélyes rendszer, veszélyben a nyugdíjunk stb. No ez már akkor sem volt igaz (bár az kétségtelen, hogy néhány…..
zw007 2013.01.22 10:04:05
@Shonion: Bezzeg a drága kormányunk, aki az ellopott nyugdíjpénzek egy részén 24000-ért MOL részvényeket vásárolt. Az igen jó befektetés. A többi részéről nem is beszélve.
Publius Ki épít itt diktatúrát? 2013.01.18 09:40:21
Az elmúlt 22 év legnagyobb (nyilvánosságra került..) botránya van kibontakozóban, amennyiben igaznak bizonyulnak a Heti Válasz értesülései Portik Tamás és Laborc Sándor találkozóiról. Az információik szerint ugyanis ezek célja az volt, hogy - Szilvásy György akkori…..
A friss államháztartási adatok alapján kiderült az, amit már előre sejteni lehetett: 2012-ben drágábban finanszíroztuk az államadósságot, mint korábban bármikor. Mindezt annak ellenére, hogy a kormányváltás óta megközelítőleg 7 százalékkal csökkent a GDP-arányos…..
Pézsma A gyűlölet karbantartása 2013.01.09 10:11:01
A civil- és békedíjas Bayer Zsolt fontos szerepet tölt be a közössége életében. Erősíti a csoportkohéziót: ápolja a közös hitelveket, szokásokat és babonákat. Őrzi és fejleszti azok nyelvét, szimbólumrendszerét, metaforáit. És mint az egyik kiemelt fontosságú…..
Alighanem csak kevesen emlékeznek az elmúlt évek talán legbénább politikai kampányára, amelyben a Fidelitas arra kérte az embereket, hogy „Gyurcsány a hibás” feliratú matricát ragasszanak minden helyre, amiről úgy gondolták, hogy az akkor még hivatalban lévő miniszterelnök…..
Nem szívesen lennék most az ellenzék helyében. Két és fél éve kiéhezett hiénákként várják, hogy a Kárpátok gazellája elbukjon a balliberális kormányok által hátrahagyott adósságcsapdában, az IMF és az EU által emelt akadályokban, vagy leterítse a Wall Street-i…..
zw007 2013.01.07 09:53:20
@Vitéz László: Minden szavaddal egyetértek. :(
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..
zw007 2013.01.01 15:28:22
@Nezumi: "Az, hogy Áder János "személyesen felelős" az ország romba dőléséért?? aztán hogyan? valamit modjon már erre kedves poszt-toló?"

Minden fidesz képviseló személyesen felelős (Ángyám kivételével), mert vagy nem tesznek semmit ellene, vagy tevékenyen részt vesznek egy elmebeteg országromboló tevékenységében. Mára bűnrészes mind. Aki még mindíg kiáll viktor melett (bármely álampolgár) az gyűlöli hazáját.
zw007 2013.01.01 15:50:49
@Balt: Ok. Igazad van. Ő határeset, de legalább néha saját akaratát láthatjuk, és annyira ki vagyunk éhezve ilyenre, hogy már ettől is elolvadunk. Sajnos.
zw007 2013.01.01 15:54:31
@Nemzetidegenek nyálverése: Valóban olyat csinált a kommunista orbánod amit még senki a magyar gazdasággal. Nyögni is fogjuk évtizedekig.
Miniszterelnökünk tudja, mi vezetné ki Európát a válságból, azaz mi vezetne megújuláshoz, szerinte "arra van szükség - ahogyan a történelemben már többször -, hogy Európa visszanyúljon keresztény gyökereihez. Felfogása szerint a kereszténység a cselekvés kultúrája, így…..
Pézsma Döglött papagáj 2012.12.19 17:29:40
A valóság tagadása a létező legegyszerűbb módszer a menekülésre. Annyira pofátlan, hogy az ellenfél egy darabig magában keresi a hibát. Tizedszerre elsütve azonban sokat veszít a varázsából. A keddi tandíj-ügyi eredménytelen kormány-diák egyeztetés apropóján Balog Zoltán…..
zw007 2012.12.21 10:41:43
@halavány: Látványos, az, hogy a pszichopata viktorvezér hivői ugyan azokat a személyiségzavarokat produkálják, mint a kártevő "istenük". Jelen esetben te például a projekciót. :)
Csomagolhatnám valami píszí köntösbe, de minek? Édes Viktor, a kedves nép tegnap este becsomagolta számodra a lófaszt, átkötötte ízléses masnival, és lendületből betolta a fa alá. Elképzeltük ahogy körbeülitek a frakcióasztalt, szagolgatjátok az alkalomhoz illő fahéjas…..
Az újabb kormányzati blöff remélhetőleg nem jön be. OVI megint szeretné eljátszani a gondoskodó apa szerepét, ő megnyugtat mindenkit, ő rendet tesz mindenhol, így lesz ez a felsőoktatási "reformmal" is, állítja. Hiszen minden csak félreértés, hiszen, ha gyerekek ti másként…..
„…sivár bűn, öngyilkosság, lelki restség,mely, hitetlen, csodára vár,nem elegendő, hogy kitessék:föl kéne szabadulni már!” József Attila: hazám – 1937. május   Hát persze, Attila, „föl kéne szabadulni”… Elmondom neked, kedves néhai Attila – és a magyar…..
zw007 2012.12.16 09:22:53
@wmiki: "
mégis MIÉRT kéne leváltani, ha nincs alternatívája? és KIre akarjátok leváltani, elvtársak? "
Azért kel leváltani, mert közveszéj elmebeteg, és iszonyatos károkat okoz. Alternatíva mindenki, aki nem ilyen.
A tandíj ügye a nyílt hazugság tetemrehívása. Úgy tűnik, ez lehet a Fidesz Sztálingrádja a cinikus politikai villámháborúban. De miért pont itt született meg az eddigi leghatározottabb ellenállás a mindent legázoló gőggel és agresszív ostobasággal szemben? A szerdai…..
Határátkelő Megéri hazajönni? 2012.12.12 06:03:58
Segítséget kért a mai írás szerzője, a cím el is árulja, miben. Mielőtt azonban beállítottság, politikai nézetek, vagy bármilyen más indíttatás miatt rávágnátok az igent vagy a nemet, olvassátok el a posztot – utána jöhetnek a tanácsok! „Ebben a levélben nem az…..
Vajon elfogadható-e az a szülői igény, hogy a köznevelés világi ága (magyarul az állami iskolák) ne kerüljenek világnézetileg elfogult irányítás alá? A többség véleménye valószínűleg egy határozott "igen". Eddig is, ha valaki egyházi iskolába akarta íratni gyermekét,…..
Vöröshajú lányok Jodie 2012.11.27 19:00:00
..
zw007 2012.11.28 16:44:49
@málna01: Minden szavaddal egyetértek. A szőrös punci az punci! Engem is elszomorít ez a divatt. :(
Egy bocsánatkéréssel tartozom, szeretném megkövetni az LMP-t ezért a bejegyzésért. Az elnézésem természetesen nem vonatkozik azokra akik a csatlakozásra szavaztak, és különösen nem Szabóra, Jávorra, és Karácsonyra. Én a magyar politikai élet pártjait csak a különböző…..
zw007 2012.11.20 12:07:10
@Amatőr: Nme a mesékben hiszek, hanem, hogy a politikában a kissebb roszt kell választani, és azt hiszem, hogy egy nem hozzáértő elmebeteg több kárt okoz egy ország élén, mint egy hozzáértő, mentálisan rendbenlévő.
zw007 2012.11.20 12:12:52
@sussudio: Én nem írtam ilyet! Miért mondod ezt nekem? A veszélye annak nagy, hogy nem érik el a parlamentbejutás értékét, és így elvész a rájuk adott szavazat! (amúgy én LMP-re szavaztam legutóbb)

"Egyébként nem tudom, miért olyan nagyon biztos szerintetek az, hogy a kimaradással csökkentették az Orbán elleni "összesélyeket"". Nem feltétlenül 10 ember az, aki sem Orbánt, sem az MSZP-t és azok utódpártjait nem fogadja el.
zw007 2012.11.20 12:15:39
@sussudio: Persze, Gyurcsány is küzd (vagyis inkáb a környezete) mentális gondokkal, csak a mértéke meg sem közelití viktorét. A tupusa meg messze nem annyira veszélyes egy nemzetre nézve.
A szerző Salha Omár, a 4K! alelnöke Mit akartok ti itt? Egy 2%-os párt? Fiatalok, újak? Hogyan mertek belepofázni a nagyok dolgába? Be kell állni „jó tanuló módjára a nagyobb alá”, nem önálló politikát folytatni! Más véleményetek van? Nácik! Orbán kutyái! Ilyen…..
zw007 2012.11.17 11:55:22
@ggaborx: Jónéhán ponton egyetértek veled. Valóban ez történik. De! Egy. Egyenlőre amit jónak látnál utópia. Kettő. Amivel nem értek veled egyet, hogy mindegy ki van ott. Egyáltalán nem mideggy, hogy eg sértődött, kisebbségi komlexusokkal küzdő, gátlástalan, bosszúálló, a gazdaságkoz nem értő (és a feladatokat diletándokra bízó) pszichopata van az ország élén, Vagy a gazdaságkoz értő, roszindulatoktól mentes, és külvöldön is bizalmat éberesztő ember.
Konszolidáltuk az ország gazdasági helyzetét és papírunk is van róla. Ezt mondja Matolcsy György. Megpróbálja az elmúlt két év balfaszkodását sikertörténetként eladni Orbán Viktor. Nincsenek megszorítások. Jövőre olyan fordulat lesz, beszartok, idén is csak technikai…..
zw007 2012.11.17 09:37:08
@Mr. Waszabi: Igazad van. Orbán hadilábon áll a valósággal. Ilyen pszichés állapottal busz nem engednének neki vezetni, nem hogy országot! Az a döbbebet, hogy még mindíg emberek tömegeit téveszti meg, bár ez a pszichopatákra sokszor jellemző!