Regisztráció Blogot indítok
Adatok
josth

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze alap, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, de azért ne tagadjuk, néha előfordul, hogya. tényleg nagyon ismer minket az ajándékozó, és így a legtökéletesebb dologgal lep meg minket - pont ugyanazzal, mint az anyánk isb. fogalma sincs rólunk vagy saját ízlésének…..
Volt már posztunk annak kapcsán, hogy a Tesco házhozszállítás helyettesítő termékeket alkalmaz készlethiány esetén. Az világos volt akkor is, hogy az ÁSZF-ben ezt rendesen jelzik, az is, hogy ezeket a termékeket nem feltétlenül kell átvenni, sőt kérdésünkre azt is elmondták,…..
josth 2016.01.06 14:14:56
@heidt: hat pl. azert, mert nem akarom hazavinni?
Sorozatunkban minden héten kiválogatjuk a hét legszebb-legjobb új magánhirdetéseit az Otthontérképről! Alapvetően a szép fotókat, valamint a pontos és hasznos információkat vesszük alapul. Vagyis a legnagyobb esélye annak lesz bekerülni a heti válogatásba, aki a lehető…..
josth 2015.01.19 17:24:09
Ki játszotta volna eredetileg a T-800-ast? Hány szavas szövegkönyve volt Arnold Schwarzeneggernek? A magyarul Halálosztóként bemutatott sci-fi-történelmi opuszt kereken 30 éve mutatták be, ezért összeszedtünk néhány érdekes információt a Terminátorral kapcsolatban. 1. A…..
Jöjjön a csajrovatban egy gyönyörű színésznő, aki leginkább azért érdemel helyet itt, mert ő is azok közé tartozik, akik egyáltalán nem érzik cikinek, hogy a CV-jükben videojátékok is sorakoznak. Az albán-amerikai, 1980-as születésű Dushkut ismerhetjük a Két tűz…..
Ha úgy fogalmazok, hogy az Xbox One-t bemutató májusi prezentáció nem aratott viharos sikert, akkor kegyes vagyok és szofisztikált: jelenlegi állás szerint öt emberből négy PS4-et vásárolna (pedig ez utóbbiról még vajmi keveset tudunk). Mondjuk, a közfelháborodás érthető: az…..
„A Start-munkások nagy része cigány, akiknek először munkakultúrát kell tanítani”, mondta Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó konferenciáján. Ez a mondat a legbutább rasszizmusból fakad, és azokat a cigány magyar honfitársainkat alázza meg, akik 47 ezer…..
Nálunk, a tanyán egyszerűbben mennek a dolgok. Mondja, szomszéd, jön-e már az ár? Jön biza. No, akkor kettővel több doboz cigit veszek. Az kitart, míg el is megy az ár. A kutyát meg nem engedem ki. Esik a hó? Hát, szomszédasszony, szokott az ilyenkor. Ja, akkor megkeresem a…..
josth 2013.03.16 12:56:56
A Micrisoft hosszas előkészültek után, hatalmas reményekkel küldte harcba legújabb oprendszerét az Apple ellen. Minden tőlük telhetőt elkövettek, hogy olyan felhasználóbarát legyen az új rendszer, hogy azt egy középsős is megértse. És úgy néz ki, sikerült is nekik. Hogy ezt…..
josth 2013.01.08 18:19:59
@nehogymárne: jaja, tobb ev kell ahhoz, hogy ranyomj az "Asztal" gombra, majd onnantol a Windows 7-tel tokeletesen azonos modon elinditsd es hasznald a munkahoz hasznalt alkalmazasaid. Valoszinuleg mas munkaero utan neznek, ha ilyen alkalmazottaim lennenek.
josth 2013.01.08 18:21:40
@badogosmester: tehat az iPad kivalo jatekszer kisgyermekeknek (hogy mi masra jo meg vajon, az mar mas kerdes), de hat ezt eddig is tudtuk.
Amit mindenki sejtett, most bebizonyította a Figyelő, az Aon Hewitt és az AIESEC Magyarország Munkáltatói Márka Kutatása. Az 1992 után születettek azaz a Z-generációhoz tartozók többsége egyáltalán nem tájékozódik print vagy online forrásokból. Ők a közösségi oldalakat,…..
josth 2012.03.07 19:22:49
@spontan: mondj egy portált, amelyik nem bulváros.