Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Limaden

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikai politika Üdvözlet! 2019.01.01 13:00:00
Az Amerikai politika blog célja az, hogy a megszokottnál izgalmasabban, árnyaltabban és kevésbé sablonosan mutassa be az amerikai politika aktuális történéseit. Olvass minket, ha a friss hírek mellett a hosszabb lélegzetvételű és több szempontú elemzések is érdekelnek, azaz szeretnéd kontextusában…..
MKK-blog Háromból kettő? 2018.12.21 09:00:00
Amikor Homolya Róbert a MÁV vezérigazgatója lett, első interjúiban az volt az egyik fő üzenete, hogy a magyar vasút kihasználatlan, mivel átlagosan háromból két ülőhely üres. Ezt aztán számos médium is átvette, és ők is nagyot sopánkodtak a MÁV járatainak állítólagos kihasználatlanságán. Mindeközben…..
Béndekpuszta tipikusan az a fajta település, amit nem nagyon érdemes a térképen keresni, mivel nincs is rajta. Történt ugyanis, hogy miután az utolsó lakója 1983-ban elhagyta, a falu házait lebontották, és az utolsó tégláig elhordták. Amit az ember elhagyott, azt a természet birtokba vette, és…..
Újabb epizóddal folytatódott az HBO-n a Trónok harca, a tovább után pedig spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
Limaden 2017.07.25 11:14:40
@A nép fia: Ó, az csak egy poén, én legalábbis csak a legmeredekebb fan theory-kat gyűjtő cikkekben olvastam róla. Mert hogy Varys szoknyája alatt nem lábak vannak, hanem egy uszony vagy sellőfarok. Rengeteg minden bejött már eddig is ezekből az elméletekből (pl. ugye a R+L=J), de ezt azért kicsit erősnek érzem. :D
Limaden 2017.07.25 11:39:54
@Mókuscic: Igen, az biztos, hogy Dany és Jon közül csak egy maradhat a végén. Kérdés, hogy melyikük lesz az. :)