Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drowspirit

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Senki sem bújhat ki a saját bőréből; kutyából nem lesz szalonna; s hiába csókolgatja bárki, a csúf béka sem változik soha daliás királyfivá. Nincs mit tenni, minden eleve elrendeltetett... Kétségkívül létezik ez a lehangoló világlátás, s nem csupán a közmondások világában, de tíz emberből…..
drowspirit 2019.05.31 08:08:34
"Az önmagát MGTOW-nak nevező mozgalom (Men Going Their Own Way - a maguk útját járó férfiak) tagjai magasról tesznek a társadalmi elvárásokra: Nem alapítanak családot, az igazán radikálisok még a csajozást sem erőltetik. A magam részéről szimpatizálok minden olyan törekvéssel, amely a görcsös akarás elengedését célozza, ám ezzel együtt sem hiszem, hogy ez lenne a legegészségesebb férfireakció. Sokkal előremutatóbbnak tartom az önfejlesztés útját"

Pedig tök logikus reakció. Szögezzük le: A férfi célja a dugás. Namármost, ha a egy, nem a felső szegmensbe tartozó férfinak irreálisan nagy erőfeszítéseket kellene fektetnie a nők irreálisan magas elvárásai miatt abba, hogy megszerezzen és megtartson akár csak egy alsó-középkategóriás nőt is, aki amúgyis csak megkeseríti majd az életét - holott a fenti axióma értelmében az egyetlen cél a rendszeres dugás - akkor könnyen belátható, hogy sokkal logikusabb lépés szarni a nők elvárásaira magasról, és kurvázni.
Néhány tízezer forintért tökéletes testű, feszes, fiatal szexi csajokat dughatsz meg, akik bármit megtesznek az ágyban, és még a lelkesedést is tökéletesen eljátsszák.
Ezt még egy középkategóriás keresetű férfi is megengedheti magának havi 2 alkalommal, sőt, ha hozzászámoljuk azt az el nem költött pénzt, amit egy nő meg egy-két gyerek elvinne, akkor gyakorlatilag minden hétre jut egy dugás.
Induljunk el az alapoktól. Miért foglalkozunk a stresszel? Azért, mert mindenkit érint, és egyre több van belőle. Ha ez még nem lenne elég indok, akkor tegyük hozzá, hogy megbetegít, nem is elhanyagolható mértékben. A CIPD angliai felmérése szerint 2011-ben a stressz okozta…..
drowspirit 2013.11.22 20:26:14
@Jóképességű Takarítónő:
Az a gond, hogy már alapból egy ilyen súlyos állapottal kezdődött az egész anno. Aztán hiába jártam orvoshoz/pszichológushoz, szedtem az antidepiket, nyugtatókat.. egy pár évre jobban lettem, idén nyáron már csak nagyon enyhe szorongásaim voltak, azt hittem, egy kis idő kell még, és teljesen kijövök belőle. Mostanában viszont megint nagyon durván elkapott, gyakorlatilag egy idegösszeomlás-szerű állapotban vagyok épp, annyival is súlyosbítva a helyzetet, hogy már a gyógyszer-mellékhatásoktól is qrvára parázok, ezért amint beveszem, amint felírtak, instant pánikroham kap el.. szóval épp nagyon szar helyzetben vagyok. De hát csak van valami kiút ebből, olyan nincs, hogy más kigyógyul, én meg nem tudok..
ExHoméréknek már bírósággal kellett visszafenyegetniük a T-Home-ot és csatlós behajtójukat, miután 12 hónap alatt nem sikerült feldolgozniuk, hogy lemondták az előfizetésüket és visszavitték a modemet is. Biztos nagyon nehéz lett volna egy olyan Helyszín Budapest II.…..
drowspirit 2013.07.26 18:06:29
@Kellemes Zérókomponista:
"ez tuti bölcsész, mert autómatát írt. Kezdjem megint, hogy funkcionnális bétaalfa?"
Inkább a helyesírás szabályait kezdd el tanulmányozni, mert szemmel láthatóan neked is problémáid vannak vele.
drowspirit 2013.07.27 00:11:47
@szamaritánus:
te meg egy buzerans kis troll. csak a miheztartas vegett.
1968-ban Daniel Cohn-Bendit-et, a párizsi diáklázadás vezérét (aki ma a Zöld frakció társelnöke az Európai Parlamentben) a szélsőjobb és a kommunisták is támadták. Volt ő minden: zsidó, német (csak 23 évvel járunk a háború után!), német zsidó... Az "idegenek" és a…..
drowspirit 2013.07.08 23:56:52
@pástétom:
"míg a törvény nem biztosít a homoszexuálisoknak a többségi társadalomnak járó egyenlő jogokat"

Egyenlő jogaik vannak. Én legalábbis egyetlen olyan törvényről sem tudok, aminek a szövegében benne lenne, hogy "csak heteroszexuálisoknak engedélyezett" vagy "homoszexuálisoknak nem engedélyezett".
Házassághoz is ugyanúgy joguk van, mint nekem, vagy bárki másnak, a megkötés pusztán annyi, hogy ellenkező nemű személlyel.
Ti valójában nem egyenlő jogokat akartok - hisz az már megvan -, hanem a házasság fogalmát átírni, de a mai, magyarországi, általánosan elfogadott definíció szerint házasság egy férfi és nő között köttethet. Ezzel a társadalom döntő többsége egyet ért, sőt, nem is akarja megváltoztatni.
Azzal, hogy ti ezt meg akarjátok változtatni a többség akarata ellenére, gyakorlatilag a többség jogát vitatjátok el arra vonatkozóan, hogy ők szabják meg, hogy milyen irányba menjenek a dolgok az országban, azaz a demokráciát kérdőjelezitek meg.
drowspirit 2013.07.09 19:32:12
@pástétom:
"A többségre való hivatkozásod hamis, és megmosolyogtató. Még ha többségben is vannak a melegházasság ellenzői az országban (nem tudom mennyire, de én is gyanítom, hogy így van), nem hozzájuk kell idomulni."

Ha nem a többséghez, akkor szerinted mégis kihez kellene idomulni? A kisebbséghez?

Te azt nem látod, hogy itt egy olyan konfliktus van, amit nem lehet win-win alapon megoldani, azaz úgy, hogy mindenki jól járjon.
De elmagyarázom akkor a helyzetet:
Van egy embercsoport, aminek a nagy része nem akar látni az utcán melegeket kézen fogva sétálgatni, csókolózni és egyebek. Nem akarja, hogy azonos neműek egymással házasodjanak. Lehet firtatni ennek az okait, meg lehet kiabálni ellene, de ez változni nem fog(legalábbis nem rövid idő alatt, és nem a felvonulgatástól).
Van ugyanakkor egy másik embercsoport(melegek), akik a népesség kb. 5%-át teszik ki(és nem 10-et; persze ahány felmérés, annyi eredmény, olvasni 1%-tól 10%-ig mindenfélét, ezért vegyük a számtani közepét), ők viszont olyan dolgokat akarnak csinálni, amit a többség nem tart helyénvalónak.

És nincs kompromisszumos megoldás, nincs olyan, hogy csak félig házasodnak a b*zik, vagy csak félig smárolnak egymással az utcán.
Vagy a többség akarata érvényesül, és akkor a társadalom 5%-a lesz elégedetlen, vagy a kisebbség akarata érvényesül(ez az, amit te szeretnél), és akkor az társadalomnak a minimum 60%-a lesz elégedetlen.

Ugye nem azt akarod mondani, hogy az lenne az igazságos döntés, ha a kisebbség javára döntenénk egy ilyen helyzetben?

Leegyszerűsítem neked a példát: Van egy haveri társaság, mondjuk 10 ember, összejönnek sörözni és TV-zni. Egy darab TV van csak, tehát nem lehet két adást nézni egyszerre. Mondjuk 8 ember meccset akar nézni, de 2 meg a barátok köztöt.
Amit én állítok: az igazságos megoldás az, ha a meccset nézzük, mert azt 8 ember akarja a 10ből.
Amit te állítasz: az igazságos megoldás az, ha barátok köztöt nézünk, csak azért, mert 2 ember a 10-ből azt akarja.

Amit én akarok: demokrácia. Amit te akarsz: diktatúra.

Ennek fényében igencsak röhejes, hogy jogfosztottságról papolsz..