Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kakukk

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár évvel járunk az amerikai polgárháború után, valahol a vadnyugaton egy postakocsi utasai éjszakára egy fogadóban húzzák meg magukat. Köztük van egy fejvadász, és a foglya, egy gyilkosság miatt körözött, bilincsbe vert nő is. Az utasok nem ismerik egymást, így amikor…..
Kakukk 2016.01.04 02:11:06
@Beyonder: Bizonyos ertelemben maga a film nem mas mint egy ilyen tanulmany. Legalabbis en ezt ereztem leginkabb mikozben neztem a filmet.
Ha máshonnan nem is, a középiskolás irodalomtankönyvekből legkésőbb mindenki értesül róla, hogy az igazi, felkavaró, csontig hatoló művészet a szenvedésből fakad. A legnagyobbak többnyire a megpróbáltatásaikból és átélt traumáikból merítenek ihletet. Kétség sem férhet hozzá, hogy Louis C.K. is…..
Kakukk 2014.02.10 00:50:55
@[bs]: Vilagos, en nem is mondtam, hogy nem. Csak arra probaltam celozni, hogy szerintem a Louie CK eseteben az egesz mindenkeppen tobb mint a reszek osszessege. Raadasul elkepesztoen termelekeny is es, legalabbis nekem ugy tunik, egy integralo szemelyiseg, erre probaltam celozni a Tig Notaro epizoddal.