Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[MTI] Lángoló Gitárok

57 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tízmillió eurót (3,6 milliárd forintot) adományoz az ír U2 rockegyüttes a koronavírus-járvány elleni írországi küzdelem támogatására. A pénzadománnyal egyfelől az egészségügyi dolgozókat akarják támogatni, másfelől a járvány élvonalában küzdők számára megfelelő védőfelszerelés beszerzéséhez akarnak…..
Több mint 1,2 millió fesztiválturistát várnak a negyven eseményt átfogó MOL Nagyon Balatonprogramjaira a szervezők az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményük szerint...
Több mint tízezer ember van már a Szigeten. A programjaival hivatalosan szerdán induló egyhetes fesztivál idén a Love Revolution kampányt tűzte zászlajára, a szervezők látogatócsúcsra, több mint félmillió emberre számítanak. Az előzetes jegyeladások alapján várhatóan több mint 120 ezer külföldi fog…..
89 éves korában, két nappal fia, Michael Jackson halálának kilencedik évfordulója után meghalt Joe Jackson, a Jackson család feje. A TMZ értesülései szerint Jackson szerdán kora reggel hunyt el a kórházban, ahová végstádiumban lévő hasnyálmirigyrákja miatt vitték. A hírt a BBC-nek a család egy…..
Több mint 150 ezer vendéget várnak a 26. Telekom VOLT Fesztiválra, amely kedden délelőtt nyitja meg kapuit a soproni Lővér kempingben. ..
Az Artisjus összesen 3,384 milliárd forint jogdíjat osztott fel és fizetett ki a napokban 53 ezer szerzőnek több mint 150 ezer zenemű előző évi rádiós, televíziós és vendéglátós elhangzása után. A közös jogkezelő idei első úgynevezett nagyfelosztása alapján 1,796 milliárd forint jutott magyar…..
Magyarországon is fellép a nemrég jó nagyokat mondó, majd ezért bocsánatot kérő Quincy Jones, a 20. század egyik legbefolyásosabb dzsesszzenésze 85. születésnapjához kapcsolódva. A 27-szeres Grammy-díjas amerikai muzsikus, producer életművének gyöngyszemei július 16-án hallhatóak a Budapest…..
Bemutatták A Dal 2018-ba bejutott harminc produkciót szerdán a budapesti Akvárium Klubban tartott sajtótájékoztatón. A dalválasztó show-t hetedik alkalommal rendezi meg a közmédia. A versenybe bejutott előadók között van A Dalban egyaránt harmadszor induló Király Viktor és Polgár Odett, ismét…..
Peren kívüli megállapodás született Presser Gábor és Adamis Anna, valamint Kanye West között. A magyar szerzőpáros tavaly májusban perelte be Westet a Gyöngyhajú lány című dal engedély nélküli felhasználása miatt. (A kép forrása: Tumblr)..
Tommy Ramone (Erdélyi Tamás), a legendás amerikai punkzenekar, a Ramones egykori dobosa tiszteletére pénteken emléktáblát avattak szülőházánál, a budapesti Bajcsy-Zsilinszky út 36-38., a Toldi mozi bejáratánál. A magyar fővárosban született zenész 1974 és 1978 között volt a Ramones dobosa. Hétéves…..
Az összes napijegy elfogyott az Iron Maiden július 1-jei, pénteki koncertjére a 24. Telekom VOLT Fesztiválon, amely június 28-án kezdődik Sopronban, a Lővér Kempingben - hangzott el a rendezvény sajtótájékoztatóján kedden Sopronban, ahol Bánhegyi Zsófia, a Telekom Csoport Kommunikációs Igazgatója…..
Zenei díjat alapít a Petőfi Rádió a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő szereplőinek. A Petőfi Zenei Díjat június 28-án Sopronban, a Telekom VOLT Fesztivál nulladik napján nagyszabású gála keretében adják át. A Petőfi Zenei Díjat nyolc kategóriában adják át a közönség bevonásával, emellett lesz…..
Mint az a nyitó videóból már lejöhetett, a dalt Odett énekli (ő is szerezte Toldi Miklossal karöltve), és ez fog az agyunkra menni majd a Szigeten, illetve előtte, annyiszor halljuk majd. Ma egyébként volt sajtótájékoztató is, ahol az volt a legérdekesebb információ, hogy névtelenül nem lehet majd a…..
Frey halálhírét menedzsere jelentette be. Glenn bátran küzdött az elmúlt hetekben, de sajnos a reumatikus ízületi gyulladás okozta komplikációkat nem tudta legyőzni. - olvasható a csapat hivatalos honlapján. Glenn Frey az Eagles gitárosa és énekese volt. de a nyolcvanas években szólólemezeivel…..
Hatvanöt éves korában elhunyt Natalie Cole, többszörös Grammy-díjas énekesnő, Nat King Cole lánya. Halálának okáról nem közöltek részleteket. Annyit tudni, hogy 2009-ben veseátültetésen esett át és hepatitisszel is küzdött. Cole halálának hírét publicistája, Maureen…..
Zenekart alapítottak a Szíriából a polgárháború miatt elmenekült zenészek, első koncertjüket szeptember 22-én, kedden a németországi Brémában adják. A menekült muzsikusokat a Brémában élő Raed Jazbeh nagybőgős gyűjtötte egybe a Facebookon. A kezdeményezés célja, hogy az…..
Meghalt Chris Squire, a Yes alapító-basszusgitárosa. A 67 éves zenészt az Egyesült Államokban, Arizona állambeli otthonában érte a halál vasárnap - közölte Facebook-oldalán az együttes. Chris Squire a múlt hónapban jelentette be, hogy a leukémia egy agresszív formája támadta…..
Egy hét múlva, június 30-án kezdődik a 23. Volt Fesztivál Sopronban, a Lővér kempingben, ahol július 4-ig világsztárok és hazai fellépők adnak koncerteket – hangzott el a fesztivált beharangozó keddi sajtótájékoztatón Sopronban. Lobenwein Norbert, a fesztivál egyik…..
Amit szívedbe rejtesz címmel készítette el tizedik lemezét a Csík zenekar. A több mint negyedszázada működő, sikeres népzenekar április 23-án a Művészetek Palotájában, a Budapest Folk Fest keretében mutatja be friss anyagát. 'A tavalyi, sok eseménnyel járó jubileumi év…..
A nyolcvanas évek egyik legsikeresebb rockzenekara, a The Final Countdown című dalával világhírűvé vált svéd Europe is fellép Székesfehérváron, a Fehérvári Zenei Napokon augusztus 1-jén. A zenekar 35 évvel ezelőtt, 1979-ben alakult Stockholmban Force néven, majd három…..
Csaknem 200 ezer dollárért árverezték el Bruce Springsteen egyik legnagyobb slágerének, a Born to Run című számnak a dalszövegét New Yorkban. A Főnök 26 évesen, 1974-ben egy füzetből kitépett lapra írta a híressé vált dal szövegét, amelyet helyi idő szerint csütörtök este…..
Alaposan magára haragította az argentin közönséget Justin Bieber azzal, hogy lerugdosta és mikrofonállvánnyal lekotorta a hozzá a színpadra feldobott két nemzeti zászlót. Bár a kanadai énekes többször bocsánatot kért a hibájáért Twitteren, akár bíróság elé is kerülhet a…..
Csaknem két év kihagyás után egyetlen alkalommal, december 29-én az A38 hajón ismét fellép az Erik Sumo Band, akik most egy válogatásalbumot is készítettek. "Nevezhetjük akár búcsú- vagy nosztalgiakoncertnek is, mindenki azt lát bele, amit akar. Szeretnék…..
Ma kezdődik és vasárnapig tart a 8. Hangfoglalás hangszer-, hang-, fény-, színpad- és stúdiótechnikai kiállítás a budapesti Syma-csarnokban. Több száz ingyenes program, rockmúzeum és több tízezer hangszer várja a vendégeket. A három nap során koncertet ad a Magna Cum Laude, a…..
Az elmúlt évtizedek három világhírű brit könnyűzenei csapata, a Faithless, a Judas Priest és a Chemical Brothers koncertfilmje látható májusban és júniusban egy-egy alkalommal a fővárosi Corvin moziban. Május 14-én a Faithless, 28-án a Judas Priest, június 11-én pedig a Chemical…..