Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozi48

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cesar Millan magyarázatot közölt a nagy vihart kavart malac megtámadási ügy kapcsán, amiben azt állítja: a nézők nem értették meg a kontextust, ő mindent jól csinált. Az állatvédők továbbra is a fejét követelik, pár szakértő pedig csendesen elmélkedik azon, miért teljesen rossz a magát suttogónak…..
Azzal kezdem, hogy Gyurcsány Ferenccel természetesen nagyon sok mindenben egyetértek. És a cikkem elején két olyan fontos kérdéssel fogom kezdeni, amelyben egyetértünk. Utána viszont egy olyan kérdés lesz, amelyben nem értünk egyet, illetve, ahol a Demokratikus Koalíció…..
Miközben az Európai Parlamentben a miniszterelnöknek szerencsére csupán technikai vitái vannak alkotmányos kérdésben, idehaza ízelítők kapunk az alkotmányos jogok gyakorlati alkalmazásából.A kormány március 15-ére lefoglalta a saját rendezvényeire a Belváros néhány kisebb…..
 A budavári marketingszőlő történetét az elejétől fogva követem és az elején (szemben a tabáni műpincék építésével) nagyon is tetszett az ötlet. Kezdeti lelkesedésem azonban fokozatosan alábbhagyott. Két év eltelte és 15 millió forint elköltése után ugyanis a helyzet…..
rozi48 2011.12.09 08:50:05
@nexialista: Végül is volt "haszna" a karóknak,a hajléktalanok elégették,melegedtek mellette.))))