Regisztráció Blogot indítok
Adatok
empatikus pszichopata

0 bejegyzést írt és 422 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki rátekint az LMP-s politikusok Facebook-oldalára, azt fogja látni, hogy aktív támogatóik ütik-verik őket. Teljesen mindegy, hogy mit tesznek ki az oldalaikra, akár a Fideszt bíráló bejegyzéseket, saját támogatóik fordultak el tőlük. Sokan jelentik be kilépésüket. Az LMP hajója léket…..
Tartozom tegnapról egy kedves kis történettel, ami átível  a puritán kormány napi ténykedésén. Az Orbán névvel csúfolt kormány exponenciális figurája tegnap a parlamentben szívszaggató vallomást tett arról, hogy hibázott. Rogán Bulibáró Antal úgy döntött, hogy főnökével ellentétben, ezúttal nem…..
empatikus pszichopata 2016.10.11 20:26:35
Miután a Fidesztől megtudtuk, hogy a nyolcmilliónak a hárommillió pontosan a 98 százaléka, nyilván nyomtatják már az új matematika tankönyveket. De ahol egy elbukott népszavazást simán lehet "elsöprő sikernek" nevezni, ott nekünk is van néhány unortodox…..
empatikus pszichopata 2016.10.05 22:54:30
@Andrei Chikatilo: Egy megasztárból már az elején kiesett volna.
Csendes hétköznap délelőtt a parkban, a gyerekek játszanak, a szülők - főleg nagymamák - figyelik őket, és néha büszkén néznek körbe, ám ekkor néhány fejkendős asszony és gyerekeik képében megérkezik a jelen idejű Magyarország őrült, gonosz „zaja”. A homokozó a jól öltözött muszlim asszonyok…..
empatikus pszichopata 2016.08.11 11:05:49
@bloglegelő: @midnight coder: senki nem szorgalmazza sem az iszlamisták, sem az orosz-ukrán maffiózók, sem a kőgazdag kínaiak (utóbbiak a rogán-féle milliárdos biznisz eredményei) betelepítését. Humanista ember segít a háború elől menekülőknek, és gyerekeiknek. Akár igaz ez a blogbejegyzés, akár nem, orbán megmérgezte ezt a gyűlöletre amúgy is hajlamos társadalmat. Köszönjétek meg szépen, lesz ez még rosszabb is, amikor már orbán sehol se lesz. Mert a ti fajtátok - és mennyien vagytok ebben a társadalomban! - mindig talál magának gyűlöletes ellenséget, csak hogy a saját sikertelenségével és frusztrációival ne kelljen szembenéznie. A sötétség felé indulni mindig egyszerűbb, mint a fény felé, a fényben ugyanis nem tudtok elbújni se más, se magatok elől.
         Nagyon jól emlékszem arra a bizonyos napra, amikor a magyar labdarúgó-válogatott utoljára játszott nagy nemzetközi tornán egy Irapuato nevű mexikói városban. Amikor David Alaba fél perccel a kezdés után rálőtte a labdát a magyar kapura és Király Gábor csak nézte, akkor nagyon közel voltunk…..
empatikus pszichopata 2016.06.15 12:45:25
@Érvsebész: :D Illik ezt ma megosztanom a face-n?
Az állami Eximbank november végén írt ki egy pályázatot két, összesen 16 milliárd forintot kezelő kockázatitőke-alap felállítására. A rövid határidő mellett az érthetetlennek tűnő pályázati megkötések is furcsák voltak, melyek alapvetően lekorlátozták, eleve kik lehetnek a befutók.  Még az…..
empatikus pszichopata 2016.03.11 16:31:30
@dunántúli gyerek: Normális emberi lény szívesen "lemarad a koncról", tekintve, hogy némi tehetséggel és ép elmével furmányos csalás/lopás nélkül is lehet emberhez méltó életet élni. Az ebül szerzett vagyonnak azonban gyakorta van egy fura természete: ebül is vész el - ld. Questor -, más kérdés, hogy olyanoknak is súlyos kárt tud okozni, akik egyébként jobb sorsra lennének érdemesek: ld.: magyar nép.
Lázár tegnapi kormányinfón nyújtott teljesítménye zseniális. Hányingerkeltő, de a maga nemében mégis zseniális. Az is igaz, hogy ebben a stílusban akkor szokás üzengetni, mikor már be teccettünk kulázni, és a szar kíméletlenül marja már az ánuszt, de mégis. Első körben elővették a Sorosozást,…..
empatikus pszichopata 2016.02.12 11:48:37
@parti_giano: igazgató volt????? én úgy tudtam, valami napközistanár volt
Mivel most már annyi mindenki ért a csokhoz, hogy még a hentesnél is elmagyarázták az anyósomnak, miért kellene minket egy harmadik gyerek legyártása irányába kapacitálni, mi is pennánkra vesszük vagy mi. Valójában persze szót sem érdemelne egy olyan ötlet, amelyet kitalálását követően azonnal meg…..
empatikus pszichopata 2016.01.27 12:35:42
@_droid_: de legalább hülyébbek se, mint attól, amikor orbánisztán látszólag osztogat, valójában fosztogat, mint a viccben
Nem túl meglepő módon a migrációs potenciál még mindig magas szinten van a Tárki tavaly októberi kutatása szerint. Bár a migrációs hajlandóság halmozott értéke nem változott érdemben (a 2012-es csúcs óta enyhe csökkenés látszik), beszédes szám azonban, hogy azok aránya,…..
empatikus pszichopata 2016.01.20 11:31:17
@BircaHang Média: Hát persze, valamint fokozni kell a szabadságharcot általában az oktatás ellen, hadd írjon az a gyerek már ahhoz is teszteket, hogy a bölcsőde válogathassa ki a legjobban teljesítő pelenkást. Valamint szabadságharcot kell vívni az egészségügy ellen, hogy minél több feketeruhás nővér sepergesse a Csepeli strandon a falevelet, ahelyett, hogy az újszülött csecsemőket gondozná, és fokozni kell a harcot a startup-cégek ellen, és általában is a vállalkozások ellen, nehogy már megéljen bárki is azon az alapon, hogy ért ahhoz, amit csinál, mert csakis ostoba, tudatlan fideszkáder zsírosodhat orbánisztánban.
Olvasom Dr. Gyurkó Szilvia írását a wmn.hu-n, és kicsit találva érzem magam. Én is azok közé tartozom most, akik a központi írásbeli felvételi után izgulva várják a délutánt/holnapot - a kiszemelt középiskola honlapja szerint 20. után kerülnek ki az eredmények - hogy megnézze, a gyerek jól becsülte…..
         Kovács Ákos szerint a nőknek azért nem szabad a munkaerőpiacon versenyezniük a férfiakkal, mert fiziognómiailag (ez különös baromságnak tűnik, tekintettel arra, hogy a fiziognómia arcismeretet jelent) alkalmatlanok a versenyzésre, mint például Serena Williams és…..
empatikus pszichopata 2015.12.18 11:01:34
@balmoral: Köszönöm:)
         Kövérmagyarországban nem az inherens bajuszmagyar, zsírmagyar, páleszmagyar attitűd a legborzasztóbb, hanem az ugarmagyar tehetségtelenség, ami szétzabálja azt a kilencvenháromezer négyzetkilométert, amin a mindenfélemagyarok osztoznak. Akik ezt az országot kívülről…..
empatikus pszichopata 2015.12.16 13:26:46
@Érvsebész: nem találok szavakat!:)
             Kovács Ákos szerint a nőknek nem dolga versenyezni a férfiakkal a munkaerőpiacon, az ő dolguk, hogy tartozzanak valakihez. Kovács Ákos valamiféle balkáni Michael Bubléként tölt meg rossz ízlésű emberekkel Papp László arénákat, ami nyilván több, mint a…..
empatikus pszichopata 2015.12.14 15:02:41
@WiteNoir: számomra fekete és fehér, és van egy újonnan formálódó gondolatom tegnap óta, miszerint orbán rendszerét nem baloldaliaknak, liberálisoknak, még csak nem is demokratáknak kell megdönteniük jogállami módszerekkel. Ugyanis az idő elfogyott, az ország mentálisan és fizikailag egyaránt rohamosan pusztul, és ha így megy tovább akár még csak egy-két-három évig, itt tényleg évtizedekre sívó pusztasággá válik ez az ország.
Tehát. Ide nem liberálisok-baloldaliak-demokraták kellenek immár, és természetesen nem is egynéhány hirtelen felindulásból elkövetett neonáci, akik állítólag orbán életére törnek - NEM! hanem bátor, mindenre elszánt radikális antifasiszták, akik, ha kell, jól szervezett forradalommal döntik meg orbán mocskos maffiarezsimjét.
Na erre varrjál gombot.
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..
empatikus pszichopata 2015.12.14 13:15:16
@Ronald: Hol irtják a dohányzást tűzzel-vassal?
        A városban egyáltalán nem volt villany. Sem internet, sem mobilszolgáltatás. Dezső, a vihar, kicsit felkavarta Észak-Angliát. Keep calm and carry on. Az emberek türelmesen sorban álltak az utcai telefonoknál, az egyetlen kis boltban, amelyik kinyitott. A kedvenc kocsmámban…..
empatikus pszichopata 2015.12.11 13:56:05
@Érvsebész: "cca 12 ember jelenlétében" - legalább plusz egy fő, én, de lesz ott több is... és hát én is elfogult vagyok a jobbikosokkal szemben, akárcsak labrys. Mindössze arra vagyok hajlandó, hogy ha nem elkerülhetetlen, köszönjek, mint másik kutyásnak kutyasétáltatás közben.
Nem csak Szentgotthárd polgármestere ragadtatta el magát azzal, hogy Európa menekült- és biztonságpolitikájával kapcsolatban alaptalanul vádaskodjon és idegengyűlölő konteót terjesszen. Ahogy néhány napja már megírtam: Kovács Zoltán, az Orbán-kormány hivatalos…..
A Fidesz a múlt héten indította be menekültkvóta-ellenes kampányának a rezsiharcból már ismert fegyverét, a lakosságot masszív demagógiával hülyíteni próbáló fórumozást. Orbán kollégái kizárólag Fidesz tagoknak és Kubatov-listásoknak szervezett haknitúrán járják a…..
empatikus pszichopata 2015.11.30 10:24:01
A fidesz-propagandagépezet teljes fegyvertárával, rendkívül nagy mennyiségű, adóból lopott pénz birtokában hinti az egészen elképesztően szélsőséges propagandát arról, hogy a lakosság 80-95 meg ami éppen eszükben jut százaléka ért egyet velük ebben az egészen hihetetlenül gyalázatos, elmebeteg, neonáci elméletben.
Szerintem ez nyilvánvaló hazugság. Ennek ellenkezőjéről időnként, ha csendben is, de fel-felröppen egy-egy statisztika, és ez lehet az oka, hogy megerősítendő azt a másfél-két milliós tábort, amelyik egy része hol a jobbikhoz táncol, hol vissza, leláncolható legyen a fideszhez a következő választásokra. Ezért az égvilágon semmi se drága. Nem számít, hogy az ország vezetőire a világban úgy tekintenek, mint valami félkegyelműek gyülekezetére, nem számít, hogy a fidesz nevű gyülevész rablóhad mekkora károkat okoz ennek az országnak ismét.
Lényeg, hogy ne kelljen a totálisan széthulló egészségügyről, az egészen borzasztó gyalázatba fulladó oktatásról, a rohamos elszegényedésről, az elképesztő korrupcióról beszélni, és persze arról, hogyan gázolnak bele minden egyes magyar ember életébe, hogyan tolakodnak be a legszemélyesebb terébe, legyen az akár törvénybe iktatva, hogy mikor mehet vásárolni, hogy mit tanulhat a gyereke az iskolában és milyen óraszámban, hogy soha ne érezhesse magát biztonságban, ha valahol kifejti a véleményét, vagy megoszt egy facebook-bejegyzést - mert újabban már az is előfordul, hogy csupán ezért jön érte a tendőrautó, és rabosítják...

És még mindig vannak itt is szép számmal, akik a blog íróját gyalázzák, ahelyett, hogy fontolóra vennék azt, amiről az írásai szólnak, és esetleg, de csak talán legalább néha felcsillantanának valami igazi gondolatot is a leírtakkal kapcsolatban. Hogy legalább úgy tűnjön, mintha elolvasták volna azt, amiről véleményt írnak.
A legfrissebb botrány: Pestszentlőrincen egy férfi bántalmazott egy nőt. Ez önmagában még nem ügy, hiszen az a nő áteshetett éppen egy vak komondoron is, de ez esetben mégis van súlya a dolognak, mivel nem családon belüli nevelésről volt szó - ez nem igazán zavarja a…..
empatikus pszichopata 2015.11.29 08:15:27
@maxval bircaman BircaHang Média: ebben az országban nem létezik ember, aki ne tudná, hogy "nem kedvelni Sorost" egyenlő a mocskos zsidó liberális háttérhatalom ármányával - ahogy ezt "újfideszül" súlykolják a hatalom nagyszerű képviselői ma Magyarországon, és ahogy ezt a fideszbirkák bőszen gyakorolják is, amint ez ezekben az elképesztő kommentekben látszik. Persze pont neked ezt nem kell elmagyarázni, pontosan tudod.
A kérdés csupán a következő: fideszéknél mióta nem kedvelik Sorost, miőta ellenség és pontosan miért is? Ez az a kérdés, amit fel kellene tenned.
Miközben a paksi bővítésért felelős kormánybiztos november közepén részletezte a paksi atomerőmű-bővítés ütemtervét, az Európai Unió kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen Paks II. miatt. Az Európai Bizottság azért indított eljárást Magyarország…..
empatikus pszichopata 2015.11.28 11:22:10
@röf: 50 évre titkosítva... nem tudom, sírjak-e, nevessek-e, vagy egyszerűen elküldjelek benneteket a halál faszára!
Aki véletlenül a blogomra tévedt és kereste az új posztot, azt tapasztalhatta, hogy egy ideje nem írtam. Van ennek oka, mégpedig az, hogy fel kellett töltenem a készleteimet. A párommal kitoltuk a szekeret az utcára és plafonig teliraktuk a garázst sóval, olajjal, ecettel és…..
empatikus pszichopata 2015.11.28 10:20:56
Nem tudom, észrevettétek-e, hogy mostanában kezdenek felröppenni effajta hírek a közmédiákban, miszerint a valakik, akik egyúttal tudjukkik, de lehetőleg szélsőségesek, meg akarják ölni a miniszterelnökurunkat. Legutóbb valami fészbúkcsoport tört az életére, abból volt legalább 36 órán keresztül naaagy médiahabzás, most meg íme, tessék, és már megint.
Azon töröm a fejem, vajon mi lehet a céljuk ezzel, mert hogy valami céljuk van, az biztos, hiszen mindig van valami mögöttes céljuk mindennel. Mert persze az a valóság, hogy orbán 2010-es regnálása óta ha annyi (mi is a legkisebb pénz most?) ötforintosom lenne, ahányszor én már a legkülönfélébb emberektől hallottam, kommentekben leírva láttam, hogy óóóó hogy dögölne bele az összeharácsolt vagyonába, hogy lőné már le valaki, hogy akadna a torkán a kolbász meg a házipálesz neki és az egész mocskos tolvaj klientúrájának, már ha nem is milliárdos lennék, mint a mészároslőrinc nevű felcsúti polihisztor, de nem fájna a fejem attól, miből tengődjem el 2016-ban.
De hát kétség sincs afelől, hogy minden gazember paranoiás, aki szándékosan visszaél a túlhatalmával, nem is véletlen, hogy az első dolga volt létrehozni a TEK-et egészen nyilvánvalóan a személyes védelmére, hisz minden másra tökéletesen elegendő (erre is amúgy) a rendőrség, a titkosszolgálat, és a Belügyminisztérium legkülönfélébb szervei.
Akkor tehát miről van itt szó valójában? Ez is egyfajta szimpátiakeltő propaganda, hogy a fidesztálibok még szorosabban zárjanak össze? Vagy miért?
Egy kedves, Németországban élő honfitársamtól kaptam az alábbi kommentet a legutóbbi cikkem apropóján. Mivel nem csak a kommentelőknek van belepofázási jogköre, hanem történetesen a cikk szerzője is képes válaszolni, hát én most élek a lehetőséggel és megírom levelem, mint…..
empatikus pszichopata 2015.11.22 11:45:09
@nemecsekerno_007: Azt hogy kell értelmezni, hogy "nem mászunk bele az adósságspirálba"? Az államadósság kamatai magasabbak, mint valaha, és épp kiderült, hogy már javában költik a csókosok és a ki tudja ki az oroszok PaksII. pénzét, hogy általánosságban a gazdaság rohamosan romló állapotáról ne is beszéljünk, folyamatosan ismételgetve önmagunkat, vagy sorolva a posztban leírtakat ismét.
Zárójelben jegyzem meg, hogy én nem választottam meg orbánt, és egyre kevesebben és kevesebben választják meg (újra) orbánt, a választási rendszert meg lassan már ahhoz fogják igazítani, hogy 100 ember szavazata elég lesz orbán megválasztásához - de ha véletlenül mégis bukni fog, olyan államberendezkedést hagy maga után, amit csak egy véres forradalom dönthetne meg.
Varánusz Pray for Paris! 2015.11.14 09:10:55
153 halott, 200 sérült amiből 80 súlyos. Képek, szemtanúk beszámolója, teljes döbbenet. De a legmegdöbbentőbb túl a borzalmon, hogy a híradások, beszámolók, kommentárok alapján minden oldal le fogja tudni ebből vezetni a saját igazát. Tehetetlen dühömben nekem is összejött.…..
Valamiért úgy alakult, hogy egyik este pont elkaptam Friderikusz műsorát a TV2-n, ahol éppen Gregor Bernadett volt a vendég. Gregor azért is forró téma most, mert nemrég nyíltan kiállt a Jobbik mellett, ezzel bővítve a közepesen ismert közszereplők táborát (Usztics Mátyáson…..
empatikus pszichopata 2015.11.10 18:14:39
@efeller: egyre többen vannak mindenfelé, szaporák, mint a tetvek... persze elég ciki, hogy ez a nő is hogy bedőlt az ócska jobbikos propagandának
empatikus pszichopata 2015.11.10 18:17:50
@Nano: történetesen én is véletlenül kaptam el, és nem is néztem végig, de az inkriminált részt pont láttam, és pont így történt
másrészt a hülyejobbikosoknak felhívom a figyelmét, hogy Friderikusz nem oktatta Gregort, bár ráfért volna, pusztán felhívta a figyelmét, hogy körültekintőbben álljon nyílt sisakkal bármilyen politikai szerveződés mellé, és milyen igaza van, milyen igaza!
Varánusz Amerika újra támad 2015.10.29 09:20:53
Vártam, hogy reggelre kelve vezető hír lesz, hogy Mr. Ananászháré kirángatta az ágyból Colleen Bellt, becitálta a külügybe, hogy elmondhassa mennyire nem értünk egyet azzal amit összehordott. De semmi. Pedig Petya a szomszéd államok prominenseit egy rosszalló…..
empatikus pszichopata 2015.10.29 16:14:19
@huzzadneki shakespeare: Csak tátott szájjal bámulom ezt a sok irgalmatlanul rettegő, a kognitív disszonanciától tönkrenyomorodott, megzavarodott fidesznyiket. Szerintem a vesztüket érzik, mert elhitték, hogy orbán lesz Ejrópa kirááááája, pedig az is lehet, hogy hamarabb lesz nagyon csúnya vége, mintsem bárki elképzelné.