Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theprézli

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Smoking Barrels SW Unboxing! 2018.04.28 06:00:00
  Rendhagyó módon nem könyvről szól ez a bejegyzésem. Úgy gondolom, minden embernek vannak olyan emlékei és élményei, ami végigkíséri egy életen át. Nos, nekem ilyen a Star Wars, egy emlék egy élmény, amit az évek nem koptatnak el, hanem még szebbé tesznek. Emlékszem,…..
theprézli 2018.05.06 17:41:52
@Sunabouzu: Miért kell fikázni az ízlését? Még jó, hogy nem olyan, mint te.
Smoking Barrels Superman (1978) 2018.03.31 12:00:00
  Jó tudni, hogy a Krypton hős fia vigyáz ránk, kár, hogy a mostanában készült látványos, ámde eléggé üres DC-filmek nem tudtak kihozni többet egysíkúnak tűnő, valójában nagyon is izgalmas karakteréből. Őszintén sajnálom Henry Cavill-t, nála jobb Supermant nem találhattak volna a stúdiónál, azonban…..
Hol ér véget az olcsó szórakoztatás, és mikortól nevezhetünk valamit műalkotásnak? A kérdés megválaszolása ilyen általános megfogalmazásban messzire vezetne. Már Leonardo da Vinci Vitruvius-tanulmánya is azt a kérdést feszegette, hogy hol húzódik az alkalmazott tudomány és a művészet határa. Az…..
Hamarosan megszűnik Magyarországon a Fox csatorna, számolt be róla a SorozatWiki, az értesülést pedig a csatorna is megerősítette. Azt közölték, hogy április 30-ig lesz elérhető a Fox a hazai kínálatban. Vagyis a Walking Dead 8. évada, ami február közepén tér vissza, még végigmegy. ..
Tegnap volt éppen 20 éve, hogy kijött a Gettin' Jiggy With It, és valamiért egy házibuliban is éppen erre sikerült ropnom az éjjel, szóval úgy gondoltam, megemlékezem a drága Will Smith-ről, meg a 10 legjobb daláról egy vasárnapi posztban. Mert Smith az a hiphop előadó, akitől tuti mindenki szeret…..
Kétségkívül a 2003-as The Room a világ egyik legszarabb filmje. Annyira kultikusan rossz, hogy James Franco idén fel is dolgozza a film történetét...
Székrekedés, ülőideg gyulladás voltak az első jelek, 17 évesen. Később egy vastagbéltükrözés gyenge bélnyálkahártyáról árulkodott, így a javasolt terápia a hashajtó lett, magánrendelésen, több tízezer forintért. Romlás esetén az orvos visszavárta betegét.Ezúttal egy ma már jól ismert, egyre inkább…..
Néha meglepő dolgokra lehet bukkanni az interneten. Véletlenül találtam ezt a kis faházat és annyira megtetszett, hogy úgy gondoltam, megosztom veletek. Tele van olyan ötlettel, amelyek akár nyaralóban, akár kis alapterületű lakásokban segítenek élhetőbbé tenni a teret. Ezen a…..
Tegnap este véget ért az aktuális X-Faktor, amivel természetesen egyáltalán nem foglalkoztunk itt, a Lángoló Gitárokon, hiszen ez egy zenei blog, az pedig, bár talán ez nem mindenkinek nyilvánvaló, nem egy zenei műsor. Az X-Faktor tehetségkutatónak még eladható, de alapvetően egy…..