Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norkaanyo

0 bejegyzést írt és 198 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
május 16-án, ha a kénköves fene fenét is eszik, akkor is kinyit egy bolt Jväskyläben. szóval teljesen legitim kifejezés a visszaszámlálás. ez pedig megkérdőjelezhetetlen jogalapot kínál bebaszásra, zabálásra, semmit tevésre, költekezésre, egyszóval nagyjából bármire. ezért…..
szóval az imént a rádióban hallottam, ahogy a műsorvezető egy tortával felköszöntötte a címben szereplő urat, minthogy:- Gyula bácsi, ezt a tortát egy Bodrogi nevű cukrász készítette.- Tényleg? Nem is ismerem. Hol van ez a cukrászat?- Óbudán.- Ó. Tudok egy jó kocsmát…..
mire nem jó az, ha az ember munkanélküli, emellett ráadásul még dologtalan is, ilyenkor lehet csak igazán tökéletesen szükségtelen (finnül turha) skilleket fejleszteni és/vagy elsajátítani. ma megtanultam franciafonni. háromszoroshiphiphurrá. 28 évesen. magamtól. igen. ez nekem…..
fú basszameg, annak azért van egy hangulata, hogy ma estére kmk búcsúbulira készülődöm. elcsépeltnek tűnik a keserédes szó arra, amit érzek ebben a percben. egyfelől majd kiugrik a szívem, hogy végrevégre megvalósulni látszik a három éve dédelgetett álmom, másfelől viszont…..
megoldjuk, rákendroll bugyigolyó 2015.03.26 15:05:39
bugyiautómata! beszarás, mik vannak.                        ..
norkaanyo 2015.03.30 11:16:32
 ki vagy simulva, mint döglött macska a főúton. soundtrack..
pipi: de mesélj már vmit erről a krásztiról. mán olyan kíváncsi vagyok mán. norger: majd idővel mindent tudni fogsz. eljövend a napjap: de ugye nem azért titkolózol megint, mert ő is valami régi ismerősöm?:Dn: ...p: szóval igen:Dn: A tudatlanság áldás, mondotta Orwell bácsi.…..
norkaanyo 2015.03.12 16:01:25
pipi: nézz ide, ilyen lesz, hogy international lick a pussy day! :DDD (május 4.)gág: Ahhahahahahaaaaaa :DDDDDD Eszemet nem tudom, mikor lettem utoljára kinyalva... -.- Valszeg évekkel ezelőtt :Dp: pffff neeee:(( Akkor most jelentkezz rá fel, hátha... én pl rányomtam az international grab a…..
pipi: ki kell váltanom a fogamzásgátlóm. már megint egy csomó pénz... :(kan: ugyan. mennyi az, ötezer? számoljunk csak. átlag naponta háromszor megduglak. az egy hónapban legyen mondjuk hetven. egy csomag óvszer, amiben három darab van, egy ezres. tehát akkor mi csak kúrásra…..
norkaanyo 2015.03.11 14:23:32
megoldjuk, rákendroll celeb 2015.03.05 17:44:36
bejelölt ismerősnek fácsén a C.A.F.B. régi énekese. geci menőnek érzem magam per pillanat...
norkaanyo 2015.03.09 22:17:55
szóval az történt, hogy a csodálatos és ámulatba ejtő red and the dumbasses majd 3 év után koncertet adott a kvltban a klasszikus felállásban. előzmények: norger: nincshangulat *cuki állatkás mém* pipi: mi ez az izé, azon kívül, h a pináján áll? n: valami…..
vasárnap éjjel fél 12-kor egy részeg bika beledünnyögi a telefonba, hogy a város másik végében ő éppen leküzdhetetlen késztetést érez rá, hogy azonnal lásson. ja és amúgy már a buszon ül hozzámfelém. lávizindiér..
norkaanyo 2015.03.02 13:24:42
a norkaanyó tehet midnenről. ő a hibás. rászántam magam, elvégre E.L. Jamesszel van egy közös hobbink, nosza.nem olvastam a könyvet, ezt le kell szögeznem. (annak idején beültem egy szemináriumra, ahol felszólítottak, h válaszoljak egy kérdésre, amire csak annyit tudtam mondani, h…..
megvan a kibaszott kresz. a zsebbe lapított 4600 Ft pótviszgadíj minden isteni jel szerint elivásra ítéltetett, iskolából   kisboltba, két arany ászok, kettőre beverem, 4-re már be vagyok baszva. sör, feneketlen tó, sör, játszótér, sör, villamos, sör, uwé, még több sör,…..
- amikor menstruálok, hamarabb bebaszok, szóval csak óvatosan fogok ma inni- igyál akkor valami gyenge, gyümölcsös sört inkább.- nem iszom gyümölcsös sört, nem vagyok én buzi. ezután megittam nagyjából hat korsó brutál erős legenda sört, és elszívtam hozzá egy zsák…..
- olyan üres volt az ágyam nélküled nyusz... megszoktam, h itt vagy - jah, én is tök nehezen aludtam el - rád gondoltam elalvás előtt ^^ - kiverted? :D - hülye :D..
norkaanyo 2015.02.07 11:30:12
<3
 - ha nekem valaki előre mondja, h ekkora szopás felnőttnek lenni, esküszöm, elszöktem volna sohaországba pán péterrel - pánk péterrel kannásozni ..
Öt év nemlátás után vére megölelgethettem az egykori legjobbat, azt a nagyfülű, tuccogó szívcsücsköt. Olyan kibaszott szentimentális lettem, hogy a nyakában lógva három percenként lihegtem a fülébe, hogy mennyire szeretem, amit ő tiszteletreméltóan jól tűrt. Amikor épp nem…..
norkaanyo 2015.02.02 11:04:58
pipi: kirándulás aztán rogyásivás norger: a rogyásivás az majdnem olyan szép szó, mint a rovásírás.rogyásivás tanfolyamcsinálni kéne ilyen okj.-tmi lennénk az oktatókszakmai gyakorlat = pánkkoncert pipi: na bazmeg,ebből doktorálhatnék simán norger: kibaszott tudósai…..
norkaanyo 2015.02.01 20:59:12
pinahóhér..
norkaanyo 2015.01.31 00:20:42
megoldjuk, rákendroll fckthtsht 2015.01.22 16:20:55
szép is az, amikor kölcsönadod a lóvét két hétre, aztán amikor 3 hónappal később - hivatkozva arra, hogy neked magadnak is nagyon kéne - visszakéred, akkor nem, és még a te kurva anyádat...
norkaanyo 2015.01.31 00:19:22
 A Tokaji borozó tulaja kilenc reteszre zárta kocsmájának faragott kapuját. Azt gondolom még nincs minden veszve, itt minden bizonnyal lehet valamit csinálni kedd este, még akkor is, ha pont annyira céltalan és érdektelen cselekvésről legyen szó, mint maga a hely ahová valahol…..
norkaanyo 2014.12.06 20:24:52