Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balagan

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég nagy indulatokat váltott ki a szombaton megjelent NÉBIH közlemény, amiben egy egri kistermelő készítményével kapcsolatos riasztást adtak ki. Eszerint a 'gourmand company' márkajelzéssel forgalomba kerülő termékek fogyasztása halálos is lehet. Én is megosztottam a Világevő…..
balagan 2014.06.23 00:03:25
@Varga Gábor: Ezt el ne hidd! A baktérium megölhető, de az általa felhalmozott toxint így nem lehet hatástalanítani!
A korábban még emlegetett humuszról most már nagy a csönd.
Az olvasói kérdésre válaszolva: szerintem nagyon nem normális. De persze nem vagyok statikus... Hello! Szerintetek mennyire normális, hogy miközben szakad az eső, itt-ott kifordult a föld a beton alatt, megjelent egy hosszanti repedés a rézsün keresztbe a 4 m es munkagödrün,…..
balagan 2013.11.06 16:42:49
@varisztor: Az nem járda, hanem terasz!!!!
világevő Kajafotók felső fokon 2013.10.14 08:34:38
Igazából ezekre bőven sértés a kajafotó szó, nem lenne könnyű kifejezni a távolságot mondjuk a saját fotóimtól. A könyvet (The Modernist Cuisine) már ismertük, most kijött a "hogy készült" könyv is, nem kevésbé izgalmas. Jótékonykodási lehetőség…..
HGy tíznél több beküldéssel büszkélkedhet, de ez nem vigasztalja őt: Ez felbaszta az agyamat, de rendesen: aki ismeri az Excelt, az tudja, hogy a könyvelők kedvéért induláskor azt csinálja, hogy ha beírsz egy értéket, akkor az Enterrel a következő alatta lévő cellába lép. Na…..