Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bruno

1 bejegyzést írt és 375 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kormánypártiként nyilvántartott szerkesztőségeket szánt be a kormány, egykori kormánytagok exkuzálják magukat, mert nem akarnak azonosulni sokkal kormánypártibb kultúrharcosok kijelentéseivel. Ha van valami haszna a Nemzeti Együttműködés Rendszerének az az, hogy az ifjú generációknak nem a…..
Az ember azért hajlandó extra díjakat fizetni, mert szeretne magasabb szintű szolgáltatásban részesülni, vagy épp bebiztosítani magát valami hátrányos szitu ellen. Na, Gáboréknak egyik sem jött össze. A Békéscsaba-Budapest vonatút utazási körülményeit 2. osztályon az ember persze nem a szexi és luxi…..
Kiabálás és röpködő papi pofonok, erőszakkal és kirúgással fenyegetőzés, kötelező misék és körmenetek hétvégén és az ünnepek alatt, megfélemlített és tehetetlen tanári kar. Így festette le számunkra egy kétségbeesett szülő egy Bács-Kiskun megyei általános iskola mindennapjait, mióta pár éve egyházi…..
Ebben a levélben nem az az érdekes, hogy a postás anélkül viszi vissza a csomagot, hogy megpróbálná kézbesíteni. Sőt még csak ennek a miértje sem, bár számomra tök rejtély, hogy ha odáig elviszi, miért nem kísérel meg legalább megszabadulni tőle. (Azt el sem merem képzelni, hogy eleve ki sem viszi…..
A Wizz Air régi vendég a Homáron, az Erstének meg mostanában, mintha bérelt helye lenne, ezúttal közös alkotás született. WizzAir-Erste hitelkártya csapda (gerinctelen reptéri üzletkötővel) Tisztelt Tékozló Homár szerkesztőség, A történetem egy születésnapi ajándék római repülőút okán…..
Olvasónk szerint túlélésre hajt, és a folyamatos túlóráztatás és a nyugdíjasok visszahívásának ellenére is erősen vesztésre áll a kézbesítési feladatokkal való küzdelemben a Posta a IV. kerületben. Kedves Homár! Budapest IV. kerületében, Káposztásmegyeren arra figyeltünk fel, hogy hetek óta…..
A divatvilág sokak számára távolinak tűnhet, pedig kevés odafigyeléssel mi is divatosan öltözhetünk, és ehhez még plusz pénzt sem kell költenünk feltétlenül. A Business Insider most azt szedte össze, hogy melyik öltönyhöz melyik cipő illik.  A fekete cipő univerzális,…..
Bruno 2017.01.01 20:23:01
Igen, persze, nyilván én voltam a fasz, hogy karácsony előtt 8 nappal úgy gondoltam, most is legyen egy online rendelési kör. Hiszen már egy csomó játék is sokkal olcsóbb a webshopban mint a boltban, ráadásul ki lehet kerülni a tömeget is, triviális. Fél szemmel már láttam híreket arról, hogy a…..
Csehi Attila egy magyar cég kinti képviseletében dolgozott Brüsszelben, feladat az volt, segítse a kint munkát vállaló magyarokat a beilleszkedésben, illetve a hazai cég ügyfélkörét bővítse. Két évet töltöttek Belgiumban, a szakember interjúban beszélt a tapasztalatairól. Ahhoz képest, amire…..
Bruno 2016.12.25 18:44:52
Sokaknak az lehet a benyomása, a postát - és egyébként valamennyi csomagküldő szolgáltatót - legalább annyira váratlanul éri a karácsonyi csomagáradat, mint a Főkefét a téli hószállingózás. A megnövekedett igénybevétel újra és újra kikezdi a rendszert , mintha nem lenne…..
Bruno 2016.12.23 20:43:14
@Parajpuding: Pontos kórkép.
Áprilisban a miniszterelnök az ironikusan Modern Városok Program néven meghirdetett szavazatvásárló körút keretében Békéscsabán járt. Ott hangoztak el tőle az alábbi mondatok:  ...jók az új ötletek, az innováció is egy remek dolog, meg a start-upok is kiválóak, tehát jó dolog olyasmivel…..
Niccolò Machiavelli (1469 - 1527) „Ha a polgári eredetű egyeduralkodó nem gyalázat vagy más tűrhetetlen kegyetlenség árán, hanem polgártársai akaratából lesz hazájában fejedelem, az ilyet polgári egyeduralomnak nevezhetjük, s az odajutáshoz nem pusztán virtus és nem pusztán szerencse kell, hanem…..
Már számtalan fórumon (Magyarul Balóval, rádió, blog....) hangoztattam az elmúlt hónapokban, hogy a CSOK januárban egy ingyen reklám volt a kormány számára. Kezdődött azzal, hogy az új CSOK programot elméletben januártól lehet igényelni, gyakorlatban február végétől kezdett működik, és a valóságban…..
Óriási vita kerekedett a Járókelő.hu szlovák testvéroldalán egy új nyitrabányai köztéri órával kapcsolatban, ami így néz ki: Fotó: Petko Hlavacik Te meg tudnád itt mondani, hogy itt mennyi az idő? Nos, amíg gondolkodsz, idézzük a Hobbielektronika oldalt arról, hogy a…..
Bruno 2015.11.28 18:34:18
@KK69: az amazon.de-n vettem egyébként www.getdigital.de és 25 euró körül volt az ára.
Gőzerővel dübörög a NAV átalakítása, a napokban megjelent hírek alapján már a se.. raktárkészletünkbe is benéznének. Adja az ég, hogy ez csak egy köztudatba bedobott meggondolatlan ötletelés legyen, amivel azt próbálták bizonyítani, hogy keményen megdolgoznak a pénzükért…..
Soha nem értettem, hogy a képpel, hanggal, számokkal, évszámokkal, vissza nem térítendő támogatásokkal bizonyítható tények letagadásának mi értelme van. Ez onnan jutott eszembe, hogy Kovács István (Kokó) a nemzet köztiszteletben álló ökölvívója kipréselt magából egy…..
Már a liter sem a régi. A Hazai tej elnevezésű Sole-Mizo termék dobozára felkerült a paszomány, és ezzel együtt eltűnt egy deci belőle. További homárpozitív megoldással ezt ráadásul nem is sikerült jeleznie az árcímkénél valamelyik CBA-nak. Gábor jelentiése a nemzeti…..
Nem túl sok mindent lehet hozzáfűzni az FTC vezetőségének döntéséhez, miszerint az RTL Klub stábját nem engedik be a stadionavatóra, talán csak annyit, hogy elég pitláker húzás ez, kérem szépen. Állambácsi seggét ennyire szánalmasan tán még a debreceni stadion örvén sem…..
A piac szempontjából értékes egyén önkiteljesítésére és az összesség maximálisan elérhető szabadságára épülő nyugati társadalom az emberi együttműködés évszázadok során kialakult optimális állapota, amelynek lehetnek kudarcos és kiugróan sikeres fázisai, de közben a…..
Bruno 2014.07.05 11:50:29
@Hungry__horse:
el elehet kezdeni a visszafizetést:
trafikok
földek
ellopott cégek
ellopott alkotmány
ellopott szólásszabadság
kamura kiszórt támogatások
stb..
Tanulságos részlet a Magyar Narancs riportjából, ami arról szól, hogy az asszonyverő Balogh eséllyel indul újra a falujában a polgármesteri posztért: „Itt mindenki fideszes. A szocik elvennének mindent, meg jól be is buktak már egyszer, a Jobbik meg nálunk nem kell. Jó az…..
A hódmezővásárhelyi választási bizottság átadta a nyertes képviselőjelöltnek az igazolást az eredményről.Ez így elég egyszerűnek hangzik, bemegyek, jónapot, átveszem, köszönöm, kijövök.Nade nem rólam van szó, hanem a bájgúnár Lázár Jánosról! Ő aztán megadta a…..
Egyre több lelkes és kevésbé lelkes híradásból értesülünk arról, hogy rövidesen több helységünkben is ünnepélyes stadionavatókra kerül sor, az elsőre már mindjárt most húsvét-hétfőn Felcsúton, Orbán Viktor miniszterelnökünk lakásának közvetlen közelében. Szerintem…..
Egy fű alatt benyújtott rendelettel a kormány kedden tovább központosította az EU-s pályázati pénzek szétosztását. Több száz fiatal, képzett munkavállaló helyét foglalhatják el politikai komisszárok az eredeti fizetések 60-70 százalékáért. A kaotikus állapotok uniós…..