Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bányimarczi

41 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban tettünk már említést arról, hogy komoly fába vágtuk a fejszénket és belesétáltunk egy olyan utcába, aminek a végén új öltözőket és szaunát látunk bármennyire nem arról árulkodnak azok a képek, amik közül egyet most ide beillesztünk. Na persze ha most…..
Az utóbbi hónapokban és a tavalyi idényben is készítettünk néhány videót, és ezt a szokásunkat a későbbiekben is folytatni tervezzük. Ezért aztán most összegyűjtöttük az eddigi felvételeket egy csokorba, hátha kedvet kapnak azok a csapatok is, akik most még máshol "rúgják…..
Marczi a Téren Take Ten kezelés 2013.01.18 14:18:49
Új szolgáltatással gazdagodtunk, ami igazi kuriózumnak tűnhet, írunk is róla néhány sort, aztán később részletesebben is beszámolunk. Tehát a Take Ten kezelés egy olyan eszközzel történik, ami a bőr alatti szöveteken keresztül juttatja az ingerületeket a szervezetbe és így…..
Nagy és még annál is izgalmasabb fába vágtuk a fejszénket, amikor átalakításba kezdtünk. Persze a szemfülesek és a wellness rajongók már észrevehették azt, amit mi most megosztunk a nagyközönséggel is, hiszen megjelentek az alábbihoz hasonló üzenetek az öltözőhöz vezető…..
Már a nyolcadik fordulón is túl vagyunk a Marczibányi Bajnokságból, gyorsan össze is állítottunk egy videót még korábbi meccsek felvételeiből, hogy ne csak az alábbi képen láthassátok, hogyan állnak a nagy csapatok, hanem azt is újranézhessétek, milyen is rúgni azt a méltán…..
Marczi a Téren Jég veletek! 2013.01.07 15:37:03
Még a téli szezon kezdetekor meghirdettünk egy játékot, és nagy örömünkre szolgált, hogy ennyien küldtetek nekünk fényképet arról, hogy milyen is számotokra a Marczibányi Sportcentrum jegén csúszkálni. Ezért mi nem tudunk elég hálásak lenni, inkább csak megosztunk egy…..
Korábban indítottunk egy jégpályás-fotós-facebookos játékot, amire szép számmal jelentkeztetek, csokorba is szedtük őket gyorsan, itt megnézhetitek. És ahogy ígértük, a feltöltők fényképei közül kiválasztottunk egyet, ami egyrészt nektek is nagyon tetszett, másrészt pedig…..
Tegnap izgalmas és szemkápráztató bemutatót tartottak nálunk Sebestyén Juli Európa-bajnok jégtáncolónk növendékei. Nézzétek meg a képeket, mert azon a hatalmas jégen ezek a kis emberek minket egészen biztosan elvarázsoltak. ..
A minap már postolgattunk egy-két képet a Marczibányi Sportcentrum jégpályáján tartott korcsolyaoktatásról, de nézzük csokorban a jégpályán csúszkáló iskolásokról készült képeinket, íme: ..
A Marczibányi Sportcentrumban megnyitottuk a jégpályánkat, ami szinte már hagyomány, reméljük, a legtöbb látogatónk nagy örömére. Azonban, ahogy tavaly sem értük be azzal, hogy vizet fagyasztunk és felhalmozunk néhány tucat bérelhető korcsolyát, idén sem csak ennyiből áll a…..
edves focisták, csapattársak, ellenfelek, barátok, játékosok, profik, félprofik, és lelkes amatőrök! A rutinos látogatók már tudják, hogy mi történik a műfüves pályáinkkal a téli hónapokban, de azért nem árt időről időre elismételni, hogy elkészült a buborék, ami alatt…..
Új játékba kezdünk a mai napon, szóval a Marczibányi Sportcentrumban focizó srácok hívják gyorsan a monitorhoz a kedvesüket, mert most leginkább hozzájuk szólunk. A játék lényege, hogy azoknak a hölgyeknek, akiknek kedvesük (férjük vagy barátjuk) hozzánk jár focizni,…..
Marczi a Téren Téli álom helyett 2012.10.10 13:48:36
Különféle jó hírekkel tudunk szolgálni azoknak, akik a következő hónapokban nem csak, hogy nem szeretnének egy sötét, szélvédett barlangba húzódni, hanem ennél is ambiciózusabbak, és októbertől márciusig is különféle sportoknak szeretnének hódolni. Egyrészt ugye a…..
Ezúttal direktbe üzenünk a nálunk a bajnokság, illetve a kupák keretein belül játszó csapatoknak. Ahogy azt már a rutinos játékosok tudhatják, időről-időre egy mérsékelten tehetséges ám annál lelkesebb fiatalember megjelenik a pálya szélén különböző technikai…..
Szeptember elsejétől új lendületet vesz a Marczibányi Sportcentrum Fitness részlege, és régi-új oktatóinkkal, új óratípusokkal, nomeg persze az ehhez méltó akciókkal és kedvezményekkel várunk Titeket! A teljesség igénye nélkül (hiszen ezekről majd külön-külön is…..
Június 16-án egy csodás sportnapot tartottunk fogyatékkal élő gyermekeknek és ép társaiknak. Köszönjük mindenkinek, aki eljött, és segített nekünk abban, hogy megrendezzük ezt a felejthetetlen napot. Íme egy rövid videó, fogadjátok szeretettel. ..
A Marczibányi Sportcentrum június 16-án nagyszabású jótékonysági sportnapot szervezett a korábban meghirdetett „The Road to London” elnevezésű programsorozat részeként jellemzően fogyatékkal élő gyermekek számára. Az egész napos eseményen csaknem száz résztvevőt…..
Szavak helyett ezúttal beszéljenek a képek a két héttel ezelőtti focikupáról. Ha nem tévedünk, leginkább rólatok de persze nem kevesebb szeretettel köszöntjük azokat is, akik csak erre jártak, és benéztek hozzánk. ..
Csörsz Cilivel már találkozhattatok a masszázsos videónkban, de ezúttal egy másik arcát mutatja meg. Nézzük, milyen személyi edzőnek pláne, ha sérülésből visszatérő vendégei vannak. Íme, a Medical Fitness: Ja, és ne felejtsétek el 720p-re állítani a lejátszót, mert úgy…..
Újabb forduló ért finishbe, ezúttal a VI., nézzük is szépen, sorban, mire jutottak ezúttal a csapatok az idei tavasz eddigi talán legnapsütésesebb délutánján. Mert miközben a világ focirajongó fele azzal volt elfoglalva, hogy Schweinsteiger mez mögé rejtett arcán kárörvendően…..
 Miközben az időjárás maga sem tudja minden kétséget kizáróan végre eldönteni, hogy akkor most március van-e, október, vagy esetleg végre tényleg május, a Marczibányi Sporcentrum Tavaszi Bajnoksága magabiztosan halad előre. Túl vagyunk az ötödik fordulón, nézzük:A…..
Tegnap délután – kevésbé tudatosan de mégis elég taktikusan a hétfői esős, kedvetlen időnek elébe szaladva – a Marczibányi Sporcentrum Tavaszi Bajnokságának újabb fordulóján vettek részt a csapatok. Öt mérkőzés elején és végén hangzott fel a sípszó meg aztán…..
Néhány napja tart a The Road to Londonra keresztelt programsorozatunk. Pörög is visszafele a számláló 4300 km-ről, de nézzük pontról pontra, hogyan is fog kinézni az előttünk álló 96 nap:Az eseménysorozaton bárki részt vehet azzal, hogy a Marczibányi Sportcentrum recepcióján…..
Nagy izgalmak és hosszas előkészületek után útnak indult a programsorozatunk - vagy hogy stílszerűen fogalmazzunk - mi magunk indultunk neki a korábban beharangozott 4300 km-nek. Nézzétek meg az első nap készült képeket, és ha kilátogattok hozzánk akár csak egy körre is, ne…..
A tovább mögött található a Marczibányi Sportcentrum tavaszi bajnokságának sorsolása. Az eredményeket jobb oldalt vagy a facebook oldalunk Marczibányi Bajnokság menüpontja alatt találjátok! ..