Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csú

12407 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ábel Attilával készített álinterjúból kiderült, hogy az alpolgármester a választáson nem indul egyéni jelöltként. Sokat sejtetően azért azt is kijelentette, hogy „fontos tagja vagyok a csapatnak” Ami a Csepeli Hírmondó (CSH) április 17-én megjelent idei 9. számából kimaradt, azt mi…..
"Az egyszemélyi autokrácia legveszélyesebb szakaszához értünk. Egy társak és kontroll nélküli vezér néz szembe a népével.  Ott fenn már nincs kivel konszolidálni, hatalmat megosztani. A légtornász szólóban hajtja végre mutatványait a magasban. Egyedül van, csak saját kezével próbálhatja megtartani a…..
A csepeli iskolák többsége nem ért egyet az átszervezéssel, de az előterjesztő alpolgármester viszont igen. Miért? - Tízmilliót fizet a kt meghallgatása nélkül a polgármester. Miért? - Nem mondják el az igazságot az Erdősor út 45-47 szám alatti beruházás csődjéről. Miért? - Ezekre a kérdésekre és a…..
Ez a miniszter körülbelül felméri a helyét a világban és beáll egy ilyen színvonalas üzleti vitába, segédcsendőrnek. Most még csak a kisebb pofonok kiosztása tartozik rá, de bizonyára belejön majd még a verőember szerepébe. Drukkoljunk neki. A Spar meg vegyen bokszleckéket, ha nem tetszik neki a…..
Soltész Miklós egyházi és nemzetiségi ügyekért felelős államtitkár Csepelen járt a Jedlik Ányos Gimnázium kápolnájában, ahol különös kijelentést tett  Erről az eseményről több országos orgánum is beszámolt. A Demokrata című lap szintén megírta, hogy Soltész államtitkár Adorján Attila Munkácsy-díjas…..
A pedofiliát érintő kegyelmi ügy után elhíresült Bicske és az Orbán-birodalom gyöngyszeme, Hatvanpuszta közel van egymáshoz. Kis ország, kis távolságok, az általunk fizetett pazarló luxus és a szintén általunk fizetett, kétharmaddal megválasztott hatalom által elsikált pedofil bűnözés helyszínei…..
A park elnevezéséről és az odatett gyűlölködő szövegről, továbbá a volt pedagógus szálló  helyének hasznosításáról nem kérdezték meg a környék lakóit. Ön is leleplezheti a hazugságáradat forrását, ha csak egyetlen szálat felgombolyít abból a gubancból, amit Borbély Lénárd polgármester újraválasztása…..
Mint az közismert, egyelőre nem adott szerződést a magyar színházi világot fideszizáló helyi érdekeltségű III. Richárd Udvaros Dorottyának. Lehet, hogy még ad és most csak megmutatja ki az úr a házban, lehet, hogy nem ad, hogy megmutassa, ki az úr a házban. Megteheti. Most magát Vidnyánszkyt idézem:…..
A Cirmos sétányon tartott utcafórum tapasztalatai, illetve a fórumon részvevők felhatalmazása alapján a Momentum petíciót indított, Ne épüljön társasház a Pedagógus Szálló helyén! címmel.   Indoklásként ez olvasható a petíció kezdeményezőitől:   „A fideszes Borbély Lénárd, Csepel jelenlegi…..
Elöljáróban a lényeg: drukkolok Magyar Péter mozgalmának, noha eszem ágában sincs rá szavazni az EP-választáson. Nem ellenséget látok benne, egyelőre nem is szövetségest (ezt ő sem akarja), de lehetőséget. Stefano Bottoni szavaival „nem Messiást, de a változás katalizátorát”. Aki nem olyan világot…..
A polgármester mindig minden programjáról tájékoztatást ad saját közösségi (fb) oldalán. Ez az interjú vajon miért nem jelenhetett meg? Ezen a héten jelent meg a YouTube-n a Ki az úr a háznál: a választókerületi elnök vagy a polgármester? Borbély vagy Németh? -KFJ- 2024.04.09 című kb. másfélórás…..
A lakosságnak csaknem a hetven százaléka úgy érzi, hogy országunk romokban hever. (Képünkön a Csepel közelében omladozó, volt nagyvásártelep maradványa) Na mármost tíz emberből kettő vagy három jó eséllyel tökfej, a pesszimisták szerint akár a fele is, de a többség állítólag nem, vagy legalábbis…..
1978. április 13-án, 17 óra 10 perckor az egyik Csepel felől érkező HÉV szerelvény fékezés nélkül belerohant a Boráros téri - akkor még a vágány vonalában lévő - állomásépületbe. A hatkocsis vonat jóformán letarolta az épületet. A tragédia áldozatinak emlékére ma délután 3 órakor emléktáblát avatnak…..
Rosszul csináltunk vajon valamit, hogy nem tartozunk a tiszteletet érdemlők közé? A néni rendszeresen elmondja nekem a véleményét a helyi és országos ügyekről hétvégén a piacon. Naprakész volt a kegyelmi ügyben, és véleménye van a Nemzeti Múzeum új igazgatójáról is. Önös érdek is vezet, mert…..
Kinyitották a csepeli pénzcsapot a Szent Imre téren. Sokba kerül a népszerűségért folytatott hajsza a Csepeli Hírmondóban is, de nem a haszonélvező kerületvezetőnek, Borbély Lénárdnak, hanem önnek. Ami a Csepeli Hírmondó (CSH) április 10-én megjelent idei 8. számából kimaradt, azt mi…..
Erős napokat tudhat maga mögött Menczer Tamás, a Fidesz új kommunikációs igazgatója. Ha a sikert e pozícióban abban mérik, hányszor tud személyeskedő, eleganciát nélkülöző megjegyzéseket intézni a politikai ellenfelekhez, Menczer biztosan tarolni fog a magyar közéletben - bár kétségtelen: a verseny…..
A magyar költészet napját  60 éve, vagyis 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünneplik. Ilyenkor irodalmi előadóestekkel, könyvbemutatókkal, költőtalálkozókkal  tisztelegnek a magyar líra és annak legrangosabb alkotói előtt. Szerkesztőségünk ebből az alkalomból Csepeli Szabó…..
Nem tudom mi kell az egymás ellen feszülő ellenzékiek együttműködéséhez, de hogy mi nem, abban elég biztos vagyok. Mondjam el újra a két kiskecske meséjét? Akik a keskeny pallón viaskodva nem tértek ki egymás útjából. Bele is estek a gyorsfolyású patakba és a farkasnak aznapra két kecske is jutott…..
Hiába készülnek Csepelen ezek a kerékpárok, Csepelt továbbra sem kapcsolják be a mind szélesebb körben kedvelt közbringa rendszerhez. A BKK tette közzé, hogy a MOL Bubi közbringa rendszert tavasszal hat gyűjtőállomással bővíti. A bővítéssel már 207 helyszínen bérelhetők a Csepel Kerékpár Zrt.…..
Novák Katalin kegyelmezési botránya és későbbi lemondása kapcsán újra felmerült az az ellenzéki ötlet, hogy Magyarországon közvetlen köztársasági elnökválasztásra lenne szükség. Az államfő nép általi megszavazására – minden jogos kritikája ellenére – nagy szükség lenne, azonban nem azért, amiért ezt…..
Kiseprűzik a múlt egy részét a csepeli helytörténetből? Kerek évfordulóját ünnepli a Helytörténeti Gyűjtemény - adta hírül a kerületvezetők szócsöve. A Csepeli Hírmondó cikke több, az elmúlt 10 évben bekövetkezett változásról ad számot. Elhallgatja viszont a múltat. Azt, hogy Németh Szilárd és…..
Előzetesen két fontos kérdést fogalmaztunk meg a szombati demonstrációval kapcsolatban: hogy lesznek-e elegen, és hogy mi a politikai program, azaz mi van a zászlóra írva, ami mögé a tömeget várják. Ahogy sokan mondták: ha százezernél akár csak eggyel is többen lesznek, akkor Rogán Antalék kezdhetik…..
Április 9-én, kedd délután fél hatkor dr. Dukán András és Dobák István utcafórumot szervez a Cirmossétány 4. számú ingatlan előtt, a volt pedagógus szálló helyére tervezett, a makett képén látható 153 lakás felépítésével kapcsolatos kérdésekről. A fórum szervezői várják a környék lakosságát és az…..
A magyar gazdaság, és főleg az ipari termelés visszaesése már csak a 2008-2009-es válsághoz mérhető, az infláció, a forintárfolyam, a hiánynövekedés és szinte az összes többi mérőszám terén pedig ugyanolyan, vagy még rosszabb a helyzet. A teljesítmény, amit az Orbán-kormány fel tud mutatni a…..
Dukán András szerint Csepelen a közös ellenzéki jelöltek a választási küzdelemben azzal tudják felvenni a versenyt a Borbély-Németh párossal szemben, hogy világos jövőképet kínálnak, és elmondják, mit csinálnának másként. „Látszatkormányzás és látszatberuházások helyett a valódi problémákkal…..